Skocz do zawartości

Xbox 360 - pytania

.:marioo:.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy angielskie dodatki działają na polskich grach? Np jak będę miał polskiego fallouta to będę mógł z powodzeniem grać w ściągnięte dodatki? Bo z tego co wiem, w PoPie się nie da bez ang wersji.

To zależy od gry. Fallout, PoP i Red Faction Guerilla w polskiej wersji nie obsługują dodatków DLC, ale z tego co wiem, to np. Mass Effect czy Fable 2 nie mają z tym problemów

Opublikowano

Obecny live GOLD konczy mi się w 20 pazdziernika ,czy jak zakupie teraz zdrapkę na 13 miesiecy i wklepię ją to GOLD pzredłuzy mi się o 13 miesięcy + 1 miesiac starego .czy tylko o 13 miesiecy ?

Słyszałem ze kody się nakładają na siebie ,ale nie wiem czy tyczy się to 48h trial czy wszystkich ?

Opublikowano

jak to nakładają się ?

okresy są sumowane, tzn. w momencie zakończenia aktualnego Golda, zostanie uruchomiony automatycznie ten z nowej zdrapki, niezależnie od tego kiedy kod został wklepany.

Opublikowano

Witam Wszystkich!

Nie wiem dokładnie gdzie mogę zgłosić się z tą sprawą więc robię to tutaj..

Mianowicie, kupiłem już jakieś 3 miesiące drugiego pada do X-a (przewodowy) ponieważ w pierwszym krzyżak tak zaczął źle działać że musiałem sobie sprawić nowy pad :/ Ale po jakimś czasie grania na nowym padzie zrobiło się to samo! Ogólnie przyciski działają ok, ale krzyżak znowu szwankuję! Muszę np mocniej wciskać prawy bok i dół żeby zadziałał, a wierzcie mi że nie należę do osób, które wciskają wszystko na padzie jak najmocniej się da. Tym bardziej że rzadko gram, a jak już gram to nie zawsze na krzyżaku. Nie wiem dlaczego tak się dzieje ;(( I żeby dobrze pograć sobie w Tekkena 6 wypadało by sobie kupić kolejny pad? Czy może jest możliwość naprawy, czy przeczyszczenia takiego pada w serwisie? Czy oni w ogóle zajmują się takimi rzeczami? Przepraszam za moją niewiedze, ale nie siedzę w tym temacie zbyt długo... Bardzo bym prosił o pomoc i z góry dziękuje!

Pozdrawiam Was!

Opublikowano

po ksztalcie tego pada za 130zl nie wydaje mi sie by byl wygodny

tym bardziej zastanawiajace ze ktos po 3 krotnym uzyciu sprzedaje...

Ten pad jest bardzo wygodne, zapewniam cie Juchy ;-].

Tylko krzyzak w nim wyglada gdy kreci sie nim polkola jakby mial zaraz wypasc, nie mniej jednak

jesli jestes niedzielnym graczem w bijatyki to mozesz sobie sprawidz takiego pada.

Hardcorowiec jednak skreci sobie modowanego sticka.

Opublikowano

Ogolnie krzyzak bez osobnych stykow dla kazdego z glownych kierunkow to slabizna. Ja musze w swoim padzie czasami cale koleczko przesuwac do gory bo "dol" slabo lapie.

Opublikowano (edytowane)

Słuchajcie, czy warto zainwestować w jakiś płatny theme do dashboarda? Jest jakiś godny polecenia?

Poszukaj w necie zdjęć tego z CoD tryb zombie. Jest spoko jak chcesz coś ciemniejszego i bardziej mrocznego (mam ten pierwszy).

Tak ,ale tylko na tej konsoli na której zostały one pobrane.

Nieprawda, grałem w Small Arms kupione na innym kocie i innej konsoli i wystarczyło zalogować tamto konto na drugim padzie, by działała gra z płatnym DLC. Tak samo z dodatkiem do Halo Wars. Zresztą wiele osób składa się na dodatki i gry arcade kupowane na wspólne konto.

Edytowane przez Wampis
Opublikowano

Powinno. Sprawdz, jak nie wyskocza zadne bledy to ok. Jak tak to trzeba bedzie poglowkowac.