Scorp1on 8 Opublikowano 17 września 2009 Opublikowano 17 września 2009 Trzeba wybrac Odzyskaj Karte gracza czy cos takiego, i wpisac dane ktorych uzylismy przy rejestracji. Cytuj
B0dz1o 3 Opublikowano 17 września 2009 Opublikowano 17 września 2009 Czy angielskie dodatki działają na polskich grach? Np jak będę miał polskiego fallouta to będę mógł z powodzeniem grać w ściągnięte dodatki? Bo z tego co wiem, w PoPie się nie da bez ang wersji. To zależy od gry. Fallout, PoP i Red Faction Guerilla w polskiej wersji nie obsługują dodatków DLC, ale z tego co wiem, to np. Mass Effect czy Fable 2 nie mają z tym problemów Cytuj
canuks 63 Opublikowano 17 września 2009 Opublikowano 17 września 2009 Obecny live GOLD konczy mi się w 20 pazdziernika ,czy jak zakupie teraz zdrapkę na 13 miesiecy i wklepię ją to GOLD pzredłuzy mi się o 13 miesięcy + 1 miesiac starego .czy tylko o 13 miesiecy ? Słyszałem ze kody się nakładają na siebie ,ale nie wiem czy tyczy się to 48h trial czy wszystkich ? Cytuj
zimzvm 36 Opublikowano 18 września 2009 Opublikowano 18 września 2009 jak to nakładają się ? okresy są sumowane, tzn. w momencie zakończenia aktualnego Golda, zostanie uruchomiony automatycznie ten z nowej zdrapki, niezależnie od tego kiedy kod został wklepany. Cytuj
DOA 0 Opublikowano 18 września 2009 Opublikowano 18 września 2009 Witam Wszystkich! Nie wiem dokładnie gdzie mogę zgłosić się z tą sprawą więc robię to tutaj.. Mianowicie, kupiłem już jakieś 3 miesiące drugiego pada do X-a (przewodowy) ponieważ w pierwszym krzyżak tak zaczął źle działać że musiałem sobie sprawić nowy pad Ale po jakimś czasie grania na nowym padzie zrobiło się to samo! Ogólnie przyciski działają ok, ale krzyżak znowu szwankuję! Muszę np mocniej wciskać prawy bok i dół żeby zadziałał, a wierzcie mi że nie należę do osób, które wciskają wszystko na padzie jak najmocniej się da. Tym bardziej że rzadko gram, a jak już gram to nie zawsze na krzyżaku. Nie wiem dlaczego tak się dzieje ;(( I żeby dobrze pograć sobie w Tekkena 6 wypadało by sobie kupić kolejny pad? Czy może jest możliwość naprawy, czy przeczyszczenia takiego pada w serwisie? Czy oni w ogóle zajmują się takimi rzeczami? Przepraszam za moją niewiedze, ale nie siedzę w tym temacie zbyt długo... Bardzo bym prosił o pomoc i z góry dziękuje! Pozdrawiam Was! Cytuj
TheBesTia 11 Opublikowano 18 września 2009 Opublikowano 18 września 2009 (edytowane) Jak chcesz komfortowo pograć w Tekkena to albo naucz się grac analogiem , albo kup arcade sticka , bądź też przerzuć się na PS3 . Krzyżaki w X-ie to porażka i nic nie pomoże! Edytowane 18 września 2009 przez TheBesTia Cytuj
Dark AlexX 0 Opublikowano 18 września 2009 Opublikowano 18 września 2009 albo jeszcze kup innego pada... http://allegro.pl/search.php?string=street&from_showcat=1&category=45798&country=1 Cytuj
Juchy 24 Opublikowano 18 września 2009 Opublikowano 18 września 2009 po ksztalcie tego pada za 130zl nie wydaje mi sie by byl wygodny tym bardziej zastanawiajace ze ktos po 3 krotnym uzyciu sprzedaje... Cytuj
pele15 3 Opublikowano 18 września 2009 Opublikowano 18 września 2009 mam pytanie, czy XIII z xboxa działa na xbox 360? Cytuj
Copper 2 657 Opublikowano 18 września 2009 Opublikowano 18 września 2009 Czy dodatki do gier z innych kont zadziałają na głównym? Bo wiem, że gry Arcade na pewno, a co do dodatków wolę się upewnić. Cytuj
HeXa 435 Opublikowano 18 września 2009 Opublikowano 18 września 2009 albo jeszcze kup innego pada... http://allegro.pl/search.php?string=street&from_showcat=1&category=45798&country=1 po ksztalcie tego pada za 130zl nie wydaje mi sie by byl wygodny tym bardziej zastanawiajace ze ktos po 3 krotnym uzyciu sprzedaje... Ten pad jest bardzo wygodne, zapewniam cie Juchy ;-]. Tylko krzyzak w nim wyglada gdy kreci sie nim polkola jakby mial zaraz wypasc, nie mniej jednak jesli jestes niedzielnym graczem w bijatyki to mozesz sobie sprawidz takiego pada. Hardcorowiec jednak skreci sobie modowanego sticka. Cytuj
Mustang 1 747 Opublikowano 18 września 2009 Opublikowano 18 września 2009 Jeszcze zielone pady są niezłe. Cytuj
Gość Opublikowano 18 września 2009 Opublikowano 18 września 2009 W sensie? Bo czytalem ze w sumie to to samo tylko w zieleni. Cytuj
Mustang 1 747 Opublikowano 18 września 2009 Opublikowano 18 września 2009 Krzyżak mają poprawiony, nie gram w bijatyki ale nawet przy pisaniu czuć różnicę. Cytuj
Gość Opublikowano 18 września 2009 Opublikowano 18 września 2009 Ogolnie krzyzak bez osobnych stykow dla kazdego z glownych kierunkow to slabizna. Ja musze w swoim padzie czasami cale koleczko przesuwac do gory bo "dol" slabo lapie. Cytuj
MaZZeo 14 193 Opublikowano 18 września 2009 Opublikowano 18 września 2009 Słuchajcie, czy warto zainwestować w jakiś płatny theme do dashboarda? Jest jakiś godny polecenia? Cytuj
Gość Opublikowano 18 września 2009 Opublikowano 18 września 2009 Na YT jest sporo filmikow prezentujacych themy. Cytuj
TheBesTia 11 Opublikowano 18 września 2009 Opublikowano 18 września 2009 Czy dodatki do gier z innych kont zadziałają na głównym? Bo wiem, że gry Arcade na pewno, a co do dodatków wolę się upewnić. Tak. Tak ,ale tylko na tej konsoli na której zostały one pobrane. Cytuj
Mustang 1 747 Opublikowano 18 września 2009 Opublikowano 18 września 2009 (edytowane) Słuchajcie, czy warto zainwestować w jakiś płatny theme do dashboarda? Jest jakiś godny polecenia? Poszukaj w necie zdjęć tego z CoD tryb zombie. Jest spoko jak chcesz coś ciemniejszego i bardziej mrocznego (mam ten pierwszy). Tak ,ale tylko na tej konsoli na której zostały one pobrane. Nieprawda, grałem w Small Arms kupione na innym kocie i innej konsoli i wystarczyło zalogować tamto konto na drugim padzie, by działała gra z płatnym DLC. Tak samo z dodatkiem do Halo Wars. Zresztą wiele osób składa się na dodatki i gry arcade kupowane na wspólne konto. Edytowane 18 września 2009 przez Wampis Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 19 września 2009 Opublikowano 19 września 2009 Słuchajcie, czy warto zainwestować w jakiś płatny theme do dashboarda? Jest jakiś godny polecenia? Nie Cytuj
Blap 0 Opublikowano 19 września 2009 Opublikowano 19 września 2009 Mam neostradę i router z acess pointem. I teraz tak. Jeśli router i xboxa połączę skrętką to xbl będzie działać? Cytuj
Gość Opublikowano 19 września 2009 Opublikowano 19 września 2009 Powinno. Sprawdz, jak nie wyskocza zadne bledy to ok. Jak tak to trzeba bedzie poglowkowac. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi