Blap 0 Opublikowano 26 września 2009 Opublikowano 26 września 2009 Jakie jest prawdopodobieństwo dostania bana grając w sieci na przerobionej konsoli? Nie pytam o plotki, tylko o realne szanse. Cytuj
Bojan_Zaw 4 Opublikowano 26 września 2009 Opublikowano 26 września 2009 Małe. Jeśli gra ma stealth-patch, to nie ma się czego bać, a jest on dodawany chyba w każdej grze. Cytuj
Blap 0 Opublikowano 26 września 2009 Opublikowano 26 września 2009 MS ma sposób na to, czy nic? Wacham się czy nie przerobić, nowe tytuły nie są na moją kieszeń jak na razie Cytuj
Bojan_Zaw 4 Opublikowano 26 września 2009 Opublikowano 26 września 2009 Ja tam pociskałem cały miesiąc, dzień w dzień, po parę godzin i nic. Inni grają cały rok xd Cytuj
Blap 0 Opublikowano 27 września 2009 Opublikowano 27 września 2009 Hmm, ok. A załóżmy ze gram na przerobionej konsoli i oryginalnej grze. Wtedy jest jakakolwiek szansa na bana? Cytuj
ubol 59 Opublikowano 27 września 2009 Opublikowano 27 września 2009 Z tego co wiem to bana możesz dostać jak masz przerobioną konsolę podłączoną do neta. Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 27 września 2009 Opublikowano 27 września 2009 Jest szansa na to, że jak ściągnę grę z Xbox Originals to będzie ona działała lepiej niż normalna wersja na płycie? Chodzi mi tu konkretnie o pierwsze Fable. Grając z płyty miałem framerate w okolicach 10-15 klatek, czyli za bardzo nie szło grać... Cytuj
Gość Opublikowano 27 września 2009 Opublikowano 27 września 2009 (edytowane) Na forumach amerykanie pisza, ze TLC chodzi normalnie. Edytowane 27 września 2009 przez Gość Cytuj
matrix_dk 1 Opublikowano 27 września 2009 Opublikowano 27 września 2009 (edytowane) Pytanko, kiedy wpada ten Achiv? Uratowałem już z 35 osób i nic :confused: Zombie Apocalypse Friends in Low Places Save 25 survivors in any game mode 20 Punktów Zaliczone, nie było pytania Edytowane 28 września 2009 przez matrix_dk Cytuj
Bojan_Zaw 4 Opublikowano 27 września 2009 Opublikowano 27 września 2009 (edytowane) Hmm, ok. A załóżmy ze gram na przerobionej konsoli i oryginalnej grze. Wtedy jest jakakolwiek szansa na bana? To raczej też mogą cię dupnąć za zmieniony software w napędzie. Póki co jednak, jest niewykrywalny ;> Edytowane 27 września 2009 przez Bojan_Zaw Cytuj
Blap 0 Opublikowano 27 września 2009 Opublikowano 27 września 2009 Bojan_Zaw, ubol, wielkie dzięki za pomoc Cytuj
Owiec 281 Opublikowano 27 września 2009 Opublikowano 27 września 2009 Tego za co blokuja dokladnie nawet Juchy nie wie, to ciezko nam zgadywac. Ale najprosciej - przerobisz, lepiej odpusc sobie neta. Cytuj
Blap 0 Opublikowano 27 września 2009 Opublikowano 27 września 2009 @up już się zdecydowałem, nie przerabiam. Wole sobie bezpiecznie bez żadnego ryzyka grać przez neta Cytuj
Lukas_AT 1 193 Opublikowano 27 września 2009 Opublikowano 27 września 2009 Tym bardziej, że na allegro niemal każdą grę znajdziesz w bardzo dobrej cenie mp. Resident Evil 5 widziałem za 60zł. Trzeba tylko poszukać. A jak kupujesz gry u ludzi, którzy mają po kilka tysięcy pozytywnych komentarzy to nie musisz się martwić, że ktoś Cię oszuka. Cytuj
Juchy 24 Opublikowano 28 września 2009 Opublikowano 28 września 2009 a jak ktos ma 100 opini to co bedzie osuzkiwal na grze za 60zl? nie przesadzajcie, zlodzieje i oszusci to celuja w troche drozsze towary... Cytuj
Antares 20 Opublikowano 28 września 2009 Opublikowano 28 września 2009 I trochę inną branżę, najczęściej telefony komórkowe - bo są drogie, małe (ciężko się zorientować czy paczka nie zawiera cegły, jeśli w ogóle przychodzi jakaś paczka) i to jeden z najbardziej obleganych działów na Allegro. Cytuj
Strong 2 Opublikowano 28 września 2009 Opublikowano 28 września 2009 (edytowane) Poza tym duzo wieksza grupa kupcow jest w branzy telefonow, niz w grach dla konsolomaniakow. Jedno co wazne to zwracac uwage na opisy aukcji, zeby nie wpasc na jakiegos rodzyna w postaci wersji promo, czy na maxa przytyranej plyty. Edytowane 28 września 2009 przez Strong Cytuj
Copper 2 657 Opublikowano 29 września 2009 Opublikowano 29 września 2009 (edytowane) Gdzieś widziałem temat jak odzyskać licencję na gry arcade po roku użytkowania konta, nie mogę go teraz nigdzie znaleźć. Pomoże ktoś? Już nie trzeba, znalazłem. Edytowane 29 września 2009 przez KopEr Cytuj
Michał102 870 Opublikowano 29 września 2009 Opublikowano 29 września 2009 Tak wracając jeszcze do tych przerobionych konsol. Mam okazję bardzo tanio (od kumpla) odkupić X360 Elite Jasper, ale sęk taki, że konsola jest przerobiona. Z LIVE nie mam zamiaru korzystać, ale czy gry na takiej konsoli będą ściągały pacze i aktualizacje, czy dostane od razu jakiegoś bana? Cytuj
Bojan_Zaw 4 Opublikowano 29 września 2009 Opublikowano 29 września 2009 Jak nie będziesz korzystał z Live, to jak mają się ściągać? xd Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 29 września 2009 Opublikowano 29 września 2009 Pacze zazwyczaj naprawiaja glownie gre multi lub jakies bugi ktore cos przeszkadzaja. A aktualiazcje "systemu" sa dostepne w necie - na torrentach badz xbox.com. Nie myl pacza z takimi co mozna spotkac na PC - tutaj pobierac naprawde mala ilosc danych jako patch, zawsze mnie zastanawia co taki plik zmienia? Chyba ze glowne rzeczy sa zapisanie w formie: "enemies=6, allowedweapons:knife, pistol" ze potem zmienia cos w tych ustawieniach takie male aktualizacje Cytuj
Michał102 870 Opublikowano 29 września 2009 Opublikowano 29 września 2009 Jak nie będziesz korzystał z Live, to jak mają się ściągać? xd A nie jest tak jak np. na PS3, że nie musisz mieć nawet konta na PSN, wystarczy tylko skonfigurować połączenie sieciowe w konsoli i po odpaleniu gry ta automatycznie się zaktualizuje? Wybaczcie te lamerskie pytania, ale z X'em nigdy do czynienia nie miałem. Cytuj
Bojan_Zaw 4 Opublikowano 29 września 2009 Opublikowano 29 września 2009 Żeby dokonać aktualizacji gry, musisz być podłączony do Live - mieć konto i połączenie z netem. O to chodzi? ;p Zresztą i tak nie masz się czego bać. Nie zbanują cię. Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 29 września 2009 Opublikowano 29 września 2009 A nie jest tak jak np. na PS3, że nie musisz mieć nawet konta na PSN, wystarczy tylko skonfigurować połączenie sieciowe w konsoli i po odpaleniu gry ta automatycznie się zaktualizuje?Wybaczcie te lamerskie pytania, ale z X'em nigdy do czynienia nie miałem. Chodzi mi o to ze aktualizacje wiele nie zmieniaja a jak sie pojawi to zmienia glownie cos na multi lub cos poprawia na single co sporo osob narzekalo ze nie mogla gra pojsc dalej. Nie sa obowiazkiem do grania bez Golda. Az takie gry nie sa zabuggowanie . Na PS3 patche troche zajmuja, na X sa to "groszowe sprawy" Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi