Juchy 24 Opublikowano 24 listopada 2009 Opublikowano 24 listopada 2009 ...Juchy pisal wlasnie ze zgrywanie gier na dysk przyspieszylo awaryjnosc bledu - e74... bzdury i jeszcze wkładasz mi je do ust Cytuj
adi 189 Opublikowano 24 listopada 2009 Opublikowano 24 listopada 2009 W związku z falą banów mam pytanie-czy komuś osobiście zdarzyło się,grając jedynie na oryginałach, po premierze i mając nieprzerobioną konsolę z oryginalnym dyskiem dostać bana? Oczywiście na forach są głosy, że tak, najczęściej jednak na zasadzie "a bo mojego kolegi znajomy to mówił, że dostał...." Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 24 listopada 2009 Opublikowano 24 listopada 2009 Rozumiem ze to normalne ze gdy chce odpalic na xboxie Last.fm wyskakuje mi komunikat ze z mojej lokalizacji jest to niemozliwe?Czy da sie to moze jakos przeskoczyc Cytuj
ubol 59 Opublikowano 24 listopada 2009 Opublikowano 24 listopada 2009 W związku z falą banów mam pytanie-czy komuś osobiście zdarzyło się,grając jedynie na oryginałach, po premierze i mając nieprzerobioną konsolę z oryginalnym dyskiem dostać bana? Oczywiście na forach są głosy, że tak, najczęściej jednak na zasadzie "a bo mojego kolegi znajomy to mówił, że dostał...." Prawie na 100% jest to ściema, bany były rozdawane za "usprawnienia" konsol bez zgody producenta... Cytuj
miki77 16 Opublikowano 24 listopada 2009 Opublikowano 24 listopada 2009 (edytowane) @Velius: Pewnie można to ominąć korzystając z tego samego sposobu, co na blokadę regionalną. Edytowane 24 listopada 2009 przez miki77 Cytuj
Juchy 24 Opublikowano 24 listopada 2009 Opublikowano 24 listopada 2009 Prawie na 100% jest to ściema, bany były rozdawane za "usprawnienia" konsol bez zgody producenta... prawie nie = na pewno nie zawsze musi to byc sciema znam przypadki wysylania konsol przerobionych z "podrobionymi" naklejkami gwarancyjnymi, ktore w serwisie MS maja wymieniane plyty glowne, a napedy zostaja stare z firmwarem ktory byl od poczatku czyli przerobionym i wracaja w pelni sprawne i dalej przerobione, do tego potrafia wrocic do innej osoby niz reklamowala bo rotacja tych konsol w serwisie MS jest czyli wysylam swoja, a dostaje po kims naprawiona, a ktos inny dostanie moja jak naprawia dodajac do tego mozliowsc sprzedazy konsol, ktore dzis sa przerobione, a jutro sprzedaja ja zmieniajac firmware i udajac ze nigdy nie byla przerabiana tez norma mozna uznac ze jest pewne przy nieświadomości wlasciciela co dzialo sie tak naprawde z konsola, ze dostanie bana slusznie, a moze twierdzic ze nie bo przeciez On nigdy jej nie przerabial itd... czy zdazaja sie pomylki w banowaniu? we wszystkim sie zdazaja tym bardziej ze proces jest "reczny"... Cytuj
Sztajniec 18 Opublikowano 26 listopada 2009 Opublikowano 26 listopada 2009 (edytowane) I co jest ten darmowy Xbox Lajw?* Bo chciałem pograć, na gamikaze pisało, że od wczoraj miał być a coś nie widzę : [ * - Lub też : kiedy będzie? Edit - dobra, już jezd ;] Edytowane 26 listopada 2009 przez Sztajniec Cytuj
matrix_dk 1 Opublikowano 26 listopada 2009 Opublikowano 26 listopada 2009 Darmowy Xbox LIVE nie działa mi na koncie USA, wie ktoś może dlaczego? Na Koncie GB działa bez zarzutu, dziwna sytuacja obydwa to SILVERY. Cytuj
Gość Opublikowano 26 listopada 2009 Opublikowano 26 listopada 2009 usa mialo darmowego golda tydzien temu Cytuj
Rokita 0 Opublikowano 1 grudnia 2009 Opublikowano 1 grudnia 2009 Ja tu mam inne pytanie. Czy w tym momencie opłaca się kupić Xbox Arcade? Koszt to ok 700 zł, konsola wyprodukowana w maju/czerwcu 2009. Wiem, że zestaw jest okrojony ale kupno Elite'a to ok 300 zł więcej, a za to już można kupić 1-2 gry na X'a. Czytałem też gdzieś w necie, że Elity mają poprawione chłodzenie w stosunku do poprzednich wersji. Czy to znaczy, że nowe wersje arcade poprawionego chłodzenia nie mają? Z góry dzięki za odpowiedź. Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 1 grudnia 2009 Opublikowano 1 grudnia 2009 Jesli zamierzasz odpalic gre na kilkagodzin tygodniowo to Arcade jesli dluzsze granie to lepiej wziasc lepsza wersje ze wzgl na dysk ktory wyciszy konsole, przyspieszy loadingi, pozwoli na pobieranie dem, darmowych dodatkow. Lepiej dozbierac moim zdaniem - dysk = lepsza jakosc grania Cytuj
Rokita 0 Opublikowano 1 grudnia 2009 Opublikowano 1 grudnia 2009 Ok, dzięki. Konsola na pewno nie będzie katowana, bo gram jeszcze na PS3 i to też niezbyt często. A jak wygląda sprawa z tym chłodzeniem? Wszystkie nowe konsole mają takie samo, niezależnie od modelu? I jeszcze jedno. Dlaczego w sklepach internetowych i na aukcjach są na sprzedaż konsole z 12 miesięczną gwarancją producenta. Tzn, że Microsoft nie daje już dwuletnich gwarancji i 3letnich na RRoD? Cytuj
Mustang 1 743 Opublikowano 2 grudnia 2009 Opublikowano 2 grudnia 2009 Może to konsole z Anglii? Cytuj
Rokita 0 Opublikowano 2 grudnia 2009 Opublikowano 2 grudnia 2009 Tzn, że w Anglii jest tylko 12 miesięczna gwarancja a w Polsce 24 lub 36? http://www.morele.net/konsola-microsoft-xbox-360-arcade-jasper-banjo-kazooie-nuts-bolts-lego-batman-pure-223547/ http://www.neo24.pl/index.php?target=products&product_id=-3012730&aff_id=103113 tymczasem prawie każdy na allegro obiecuje 36 miesięczną gwarancję. Na polskiej stronie oficjalnej xboxa w instrucji w pdf'ie, też jest mowa o rocznej gwarancji. Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 3 grudnia 2009 Opublikowano 3 grudnia 2009 Ja tu mam inne pytanie. Czy w tym momencie opłaca się kupić Xbox Arcade? Koszt to ok 700 zł, konsola wyprodukowana w maju/czerwcu 2009. Wiem, że zestaw jest okrojony ale kupno Elite'a to ok 300 zł więcej, a za to już można kupić 1-2 gry na X'a. Czytałem też gdzieś w necie, że Elity mają poprawione chłodzenie w stosunku do poprzednich wersji. Czy to znaczy, że nowe wersje arcade poprawionego chłodzenia nie mają? Z góry dzięki za odpowiedź. Polecam dysk niezależnie od tego, czy będziesz grać długo czy nie. Po prostu poszerza on możliwości konsoli o 100 %, można grać w ciszy (PEŁNA INSTALACJA, HELL YEAH), pobierać dema, add-ony, filmiki i inne pierdoły. Ja myślałem, że memorka mi wystarczy i łyknąłem arcade, teraz nie wiem jakbym żył bez mojej dwudziestki ;]. Cytuj
Kris77 434 Opublikowano 3 grudnia 2009 Opublikowano 3 grudnia 2009 Witam Czy ktoś się orientuje, czy X360 Arcade z 3 grami za 666 zł w Euro Rtv Agd to już Jasper? Cena atrakcyjna i się zastanawiam nad kupnem... Cytuj
Rokita 0 Opublikowano 3 grudnia 2009 Opublikowano 3 grudnia 2009 Lepiej sie zorientuj czy towar w ogole jest, bo sam bylem zainteresowany. No i do tego te 12 miesiecy gwarancji. Cytuj
Mustang 1 743 Opublikowano 3 grudnia 2009 Opublikowano 3 grudnia 2009 Jak kupisz w Polsce nówkę niesprowadzoną to na pewno masz 24+12. Cytuj
matrix_dk 1 Opublikowano 3 grudnia 2009 Opublikowano 3 grudnia 2009 Witam Czy ktoś się orientuje, czy X360 Arcade z 3 grami za 666 zł w Euro Rtv Agd to już Jasper? Cena atrakcyjna i się zastanawiam nad kupnem... Chyba tak ale 100% pewności nie mam, syn sobie kupił i tak konsolka ładna, biała z wewnętrzną pamięcią i cichutka jak myszka. w porównaniu do mojej 1,5 rocznej konsolki. A z tą promocją to jazda jest niezła w Euro Rtv Agd w Żywcu była aż jedna sztuka więc się śpiesz jak masz zamiar kupić no chyba że w twoim mieście jest tego cała masa. Cytuj
Kris77 434 Opublikowano 4 grudnia 2009 Opublikowano 4 grudnia 2009 Na stronie Euro jest info że to Jasper. Miałem właśnie kupować PS3 Slim, bo moja 60GB zdechła definitywnie i nie wiem co zrobić... Mam jeszcze kilka gier na PS3. Jak kupię 2 konsole to mnie baba z chałupy przegoni, a żeby zagrać sobie kilka meczy w PES i NHL X360 Arcade powinien styknąć. Cytuj
Rokita 0 Opublikowano 4 grudnia 2009 Opublikowano 4 grudnia 2009 jak uda Ci się znaleźć tą konsolę to daj znać, bo ja np w Krakowie nie mogłem jej odebrać (w sklepie internetowym niedostępna), a już zamówiłem gdzie indziej prawie 100 zł drożej Cytuj
firana140 621 Opublikowano 8 grudnia 2009 Opublikowano 8 grudnia 2009 poradźcie mi to http://allegro.pl/item837397076_xbox_360elite120gb_jasper_gra_nowki_885.html czy to http://allegro.pl/item839496802_xbox_360_jasper_60_hdd_2_gry_nowa_f_vat.html co by przemawiało za wyższością jednego zestawu nad drugim? Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 8 grudnia 2009 Opublikowano 8 grudnia 2009 Elite jest zapewnie z UK bo w opisie polska wtyczka przynajmniej tak sadze, w dodatku wiekszy dysk on ma i lepsze gry Cytuj
D.B. Cooper 3 066 Opublikowano 8 grudnia 2009 Opublikowano 8 grudnia 2009 zeby nie okres swiateczny to sam bym tego elite lyknal. tylko czemu zasilcz nie jest 150w? Cytuj
kasuro 34 Opublikowano 8 grudnia 2009 Opublikowano 8 grudnia 2009 poradźcie mi to http://allegro.pl/item837397076_xbox_360elite120gb_jasper_gra_nowki_885.html czy to http://allegro.pl/item839496802_xbox_360_jasper_60_hdd_2_gry_nowa_f_vat.html co by przemawiało za wyższością jednego zestawu nad drugim? elite bez dwóch zdań Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi