miki77 16 Opublikowano 21 grudnia 2009 Opublikowano 21 grudnia 2009 Poczekaj trochę i na pewno cena się zmieni. Cytuj
Strong 2 Opublikowano 21 grudnia 2009 Opublikowano 21 grudnia 2009 Nie, trzeba miec ? Swietnie, brawo Microsoft naciagacze Cytuj
matrix_dk 1 Opublikowano 21 grudnia 2009 Opublikowano 21 grudnia 2009 Nie mogę odzyskać profilu na XO, pojawia się komunikat że profil nie pasuje do regionu o co kaman? na stronie xbox.com loguje się bez problemu. Cytuj
Copper 2 657 Opublikowano 21 grudnia 2009 Opublikowano 21 grudnia 2009 deal of the week to właśnie promocja dla goldów za to, że płacą abonament. Jak zwykle trafiłem z pytaniem ; ) Cytuj
MierzejX 883 Opublikowano 22 grudnia 2009 Opublikowano 22 grudnia 2009 Nie mogę odzyskać profilu na XO, pojawia się komunikat że profil nie pasuje do regionu o co kaman? na stronie xbox.com loguje się bez problemu. http://www.psxextreme.info/topic/84501-nie-moge-odzyskac-konta-na-nowej-konsoli/ Czy wystarczy mi skan paragonu od sprzedawcy jeśli będę chciał odesłać konsolę do serwisu MS? Cytuj
matrix_dk 1 Opublikowano 22 grudnia 2009 Opublikowano 22 grudnia 2009 thx za link, sprawdzę po robocie:) Czy wystarczy mi skan paragonu od sprzedawcy jeśli będę chciał odesłać konsolę do serwisu MS? Jak Ja do serwisu konsole wysyłałem to tylko nas tronie MSu zgłaszałem usterkę i wpisywałem SN konsoli, potem do mnie zadzwoniono ustalono szczegóły dotycące wysyłki Kurierem i tyle. Nie potrzebowałem żadnego paragonu/faktury. Cytuj
Juchy 24 Opublikowano 22 grudnia 2009 Opublikowano 22 grudnia 2009 jesli ktokolwiek bedzie chcial paragon, to tak wystarcza im tylko skan Cytuj
Gość Opublikowano 24 grudnia 2009 Opublikowano 24 grudnia 2009 http://www.xboxlivesklep.pl/ Kupowal ktos tu, godne zaufania? Cytuj
Gość donsterydo Opublikowano 24 grudnia 2009 Opublikowano 24 grudnia 2009 (edytowane) Tak spojrzałem na sygnaturę matrixa i przypomniało mi się coś co ostatnio na poly czytałem, było podsumowanie roku w polskiej branży, przedstawiciel Microsoftu w Polsce powiedział przy okazji podawania gier, które najlepiej się sprzedawały, że był to ciężki rok z uwagi na to, że piractwo na X360 rozrosło się do ogromnych rozmiarów i przez to inwestycje w polski oddział mocno przyhamują, więc pewnie nie ma już co liczyć na polski Live. Edytowane 24 grudnia 2009 przez donsterydo Cytuj
zimzvm 36 Opublikowano 24 grudnia 2009 Opublikowano 24 grudnia 2009 (edytowane) ja raz kupiłem 4000MSP na US. momentalnie po dokonaniu przelewu (mTransfer) otrzymałem kod na maila. wszystko cacy, do tej pory nie wykorzystałem punktów ze zdrapki z tego sklepu ; ] Edytowane 24 grudnia 2009 przez zimzvm Cytuj
MierzejX 883 Opublikowano 26 grudnia 2009 Opublikowano 26 grudnia 2009 Po zalogowaniu do XBL wyskakuje komunikat: "Nie można zalogować się do komunikatora messenger". To moja druga konsola, na niej odzyskałem profil i cały czas tak mam, na tamtej zdarzało się to sporadycznie. W zasadzie w niczym mi to nie przeszkadza, tylko chciałem się dowiedzieć co tu może być przyczyną. Czy wiecie, co to powoduje? Cytuj
Mustang 1 741 Opublikowano 26 grudnia 2009 Opublikowano 26 grudnia 2009 Wyłącz w opcjach automatyczne logowanie do messengera. Cytuj
MierzejX 883 Opublikowano 26 grudnia 2009 Opublikowano 26 grudnia 2009 Wiedziałem o tym i nie o to mi chodziło, ale dzięki Wampis. Myślałem, że ktoś może wie co może być kluczem tej zagadki sfinksa. Sam ją rozwiązałem, po prostu za pierwszym razem na nowej konsoli po odzyskaniu gamertaga należy zalogować się ręcznie i wprowadzić hasło, wtedy będzie logować nas na stałe. Cytuj
malin1976 110 Opublikowano 29 grudnia 2009 Opublikowano 29 grudnia 2009 Kupiłem niedawno Xbox360 arcade i nie zamierzam grać online ( nie jestem piratem ) . Czy muszę zarejestrować konsolę aby gwarancja była ważna ? Cytuj
Gość Opublikowano 29 grudnia 2009 Opublikowano 29 grudnia 2009 Nie, jak cos sie stanie dopiero to dzwonisz na helpline i wtedy rejestrujesz. Ogolnie rejestracja nie ma nic wspolnego z graniem online. Cytuj
MierzejX 883 Opublikowano 30 grudnia 2009 Opublikowano 30 grudnia 2009 Wie ktoś jak pobrać demka Duke Nukem i Doom z Arcade? Zawsze wyświetla mi się napis "z tej lokalizacji nie można pobrać pliku". Czy gdyby zdecydował się na kupno tych gierek, nie przepadną mi punkty? Cytuj
Gość Opublikowano 30 grudnia 2009 Opublikowano 30 grudnia 2009 Nie przepadna, bo maja blokade regionalna, nie da sie ich sciagnac. Choc mozna to ominac. Cytuj
MierzejX 883 Opublikowano 31 grudnia 2009 Opublikowano 31 grudnia 2009 Czyli w europie w ogóle nie są dostępne? Co za dziwna polityka MS... Cytuj
Gość Opublikowano 31 grudnia 2009 Opublikowano 31 grudnia 2009 Nie jestem pewien czy nie sa dopstepne w EU. Moga byc po prostu dla Polski niedostepne. Cytuj
Dziobak_ 1 Opublikowano 31 grudnia 2009 Opublikowano 31 grudnia 2009 Gdzieś czytałem, że cała sprawa z blokadą regionalną rozbija się o to, że my Polacy "podpinamy" się pod Niemców korzystając z XBL, a jak wiadomo u nich nie przejdzie nic co zawiera jakąkolwiek dawkę brutalności. Ale nie wiem czy ta teza jest prawdziwa Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 31 grudnia 2009 Opublikowano 31 grudnia 2009 tyle lat nad ruchali, jak odzyskaliśmy granice i suwerenność to nadal nas dymają ogólnie nie wiem ile jest w tym prawdy ale nawet jeżeli to byłaby prawda to argument i tak z düpy wyjęty. nie nasza wina że mamy z nimi granicę, sąsiadów się nie wybiera. Cytuj
Copper 2 657 Opublikowano 1 stycznia 2010 Opublikowano 1 stycznia 2010 Nasza wina, że 80% ludzi korzystających w Polsce z Live to złodzieje i nie opłaca się Microsoftowi wprowadzać polskiego Liva, gdzie nie byłoby blokad. Cytuj
Jakuza 116 Opublikowano 1 stycznia 2010 Opublikowano 1 stycznia 2010 Mam pytanie gdzie można sprawdzić ( o ile się da ) kiedy mojemu kontu kończy się status GOLD? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi