D.B. Cooper 3 066 Opublikowano 10 stycznia 2010 Opublikowano 10 stycznia 2010 (edytowane) mam problem zeby podpiac sie do neta. W ten sposob sie probuje podpiac http://www.onlinecenter.pl/Artykuly/Konfiguracje-Xbox-Live.html Na poprzednim xboxie wszystko smigalo jak nalezy,a teraz kupilen nowa konsole i du,pa. co moze byc przyczyna? Edytowane 10 stycznia 2010 przez Damian. Cytuj
Mustang 1 741 Opublikowano 10 stycznia 2010 Opublikowano 10 stycznia 2010 Wszystko. Podałeś zero informacji. Cytuj
QstomPL 83 Opublikowano 10 stycznia 2010 Opublikowano 10 stycznia 2010 jakies dziwne bajery mam z konsola. Zaczne od tego ze chyba nie potrzebnie wlazlem w dysk i wybralem "usun podreczna pamiec systemu" czy cos takiego. Po tym wlaczylem borderladns i zauwazylem takie czarne kropki na ekranie, wylaczylwem gre i konsole i po ponownym wlaczeniu, wyskoczyl mi blad e74, kod bledu 1022. Uszkodzone wejscie a/v czy cos w ten deseń. Pozniej probowlaem kilka razy wlaczac ale nic nie dawalo, co dopiero jak zdjalem dysk twardy to ruszylo. Konsola sie odpalila ja wlozylem dysk twardy i wszystko smiga. Z ciekawosci znowu wybralem czysczenie podrecznej pamieci i znowu byly czarne kropki i ten sam blad co wczesniej... sprawdze niedlugo czy moze znowu sie uda ja jakos odpalic Cytuj
D.B. Cooper 3 066 Opublikowano 10 stycznia 2010 Opublikowano 10 stycznia 2010 Wszystko. Podałeś zero informacji. wyglada na to,ze problem sam znikl,bo jak narazie wszystko smiga jak nalezy. Cytuj
MierzejX 883 Opublikowano 10 stycznia 2010 Opublikowano 10 stycznia 2010 @QstomPL Albo nie ruszaj tego, albo oddaj konsolę na gwarancję. Cytuj
Ukukuki 6 992 Opublikowano 11 stycznia 2010 Opublikowano 11 stycznia 2010 Czy Xbox 360 Premium 60GB Halo Pack (w ultimie) to jest jasper? Cytuj
mataman 35 Opublikowano 12 stycznia 2010 Opublikowano 12 stycznia 2010 Zadzwon do nich i niech ci poradzą datę produkcji konsoli. Jak jest z tego roku to jasper. Cytuj
MierzejX 883 Opublikowano 12 stycznia 2010 Opublikowano 12 stycznia 2010 To już nie lepiej wprost zapytać? Możesz też zapytać o moc zasilacza, jeśli 150W to na pewno jasper. Cytuj
Ukukuki 6 992 Opublikowano 13 stycznia 2010 Opublikowano 13 stycznia 2010 Jednak nie są to jaspery. W sumie za niewiele więcej można mieć Elite . Cytuj
MierzejX 883 Opublikowano 13 stycznia 2010 Opublikowano 13 stycznia 2010 Regeneracja płyt naprawdę pomaga? Czy to tylko wizualnie polepsza stan płytki, że nie widać rys, a gra może mieć problemy z ładowaniem? Cytuj
Gość Opublikowano 15 stycznia 2010 Opublikowano 15 stycznia 2010 (edytowane) Jezeli pooprzez regeneracje znikna rysy, to i laser nie bedzie mial problemow z czytaniem plyty. Edytowane 15 stycznia 2010 przez Gość Cytuj
Bojan_Zaw 4 Opublikowano 17 stycznia 2010 Opublikowano 17 stycznia 2010 Czy po listopadowym banie mogę pójść z kartą pamięci do kumpla i ściągnąć sobie DLC do RB? Cytuj
ash77 3 Opublikowano 17 stycznia 2010 Opublikowano 17 stycznia 2010 Regeneracja płyt naprawdę pomaga? Czy to tylko wizualnie polepsza stan płytki, że nie widać rys, a gra może mieć problemy z ładowaniem? naprawde pomaga zrobiłem tak z 4 płytami i wszystko wchodzi w normalnym tempie a wczesniej konsola nie mogła odczytac niektórych momentów z płyty Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 17 stycznia 2010 Opublikowano 17 stycznia 2010 To i ja wtrącę swoje 5 groszy jeżeli rysy powstały w wyniku np.spadnięcia xbox,zmiany pozycji podczas pracy konsoli, to po płycie. Takie mam pytanie bo kupuje znowu xbox 360 a nie pamiętam jeżeli skonwertuje film z napisami programem AVIAddXSubs to film będzie działać z napisami? Cytuj
ash77 3 Opublikowano 19 stycznia 2010 Opublikowano 19 stycznia 2010 dodając jeszcze do tematu rys te 4 płyty które regenerowałem miały uszkodzenia powstałe przez prace konsoli i lasera (konsola nie była ruszana podczas powstawania uszkodzen) czyli tzw rysy-okręgi regeneracja pomogła w 100% Cytuj
Usagi 77 Opublikowano 22 stycznia 2010 Opublikowano 22 stycznia 2010 Czy jak kupie oryginalna gre Ninja Gaiden Black z pierwszego xboxa nie mając live odpale ją na moim x360? Cytuj
Trufs 1 Opublikowano 22 stycznia 2010 Opublikowano 22 stycznia 2010 (edytowane) 5 sec z googlem ..... http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Xbox_games_compatible_with_Xbox_360 YES YES YES!!! xD Edytowane 22 stycznia 2010 przez Trufs Cytuj
Gość Albert Wesker Opublikowano 23 stycznia 2010 Opublikowano 23 stycznia 2010 No, no, no. Musisz zrobic aktualizację. Albo przez Live, albo ściągnąc i wypalic płytkę z aktualizacją. Jest na stronie xboxa. Samo z siebie nie zadziała. No i oczywiście musisz miec xa z dyskiem Cytuj
Usagi 77 Opublikowano 23 stycznia 2010 Opublikowano 23 stycznia 2010 (edytowane) dzięki "chopaki" zamawiam na ebayu w takim razie Edyta:Grę i tak kupię,ale nie wspomniałem o jednym małym szczególiku , mój x jest przerobiony ixtreme 1.6 , zmienia to coś? Edytowane 23 stycznia 2010 przez Usagi Cytuj
MierzejX 883 Opublikowano 23 stycznia 2010 Opublikowano 23 stycznia 2010 Zmienia - to że jesteś piratem! (żarcik) A tak na serio, to wypalisz płytkę ze strony xboxa, tak jak Albert poradził i pójdzie normalnie. Cytuj
PePeP 2 Opublikowano 24 stycznia 2010 Opublikowano 24 stycznia 2010 (edytowane) Ja mam 2 krótkie pytanka - zdaję sobie sprawę ze odpowiedzi na nie napewno juz gdzieś są na forum ale jest tego trochę za dużo do przeczesania a na serio mi się spieszy. Moj stary X360 zaczął nawalać (zawiesza sie - pewnie układ chłodzenia się zepsuł i konsola się przegrzewa) więc chcę kupić nowego. Pierwotny plan zakładał zakup ARCADE i przełożenie dysku ale z uwagu na niewielką różnicę w cenie i fakt że całą resztę sprzętu AV mam czarną zainteresowałem się modelem ELITE. I teraz pojawia się dwa pytania: jeśli konsole kupowałbym np. w MM to jak sprawdzić czy jest to napewno JASPER? czy można jakoś bezproblemowo przegrać zawartość starego dysku na nowy (profil, save'y itp.)? Czytając opisy na stronie MS można odnieść wrażenie że kiedyś do Elite dodawali kabel do transferu danych. Wiecie może czy dalej to robią ? PS. Właśnie oglądnąłem filmik o transferze licencji i ograniczeniach w stylu "można to zrobić raz na 12 miesięcy" (!!!). Na serio stanę się wrogiem MS. Samą konsolę zrobili na serio świetną, ale szpony wbijają w użytkowników zdecydowanie za mocno... Edytowane 24 stycznia 2010 przez PePeP Cytuj
Gość Opublikowano 24 stycznia 2010 Opublikowano 24 stycznia 2010 (edytowane) nvm Najlepiej stuff na memorce przeniesc. Edytowane 24 stycznia 2010 przez Gość Cytuj
TheBesTia 11 Opublikowano 24 stycznia 2010 Opublikowano 24 stycznia 2010 (edytowane) Tylko , że niektóre elementy na memorke mogą się nie zmieścić , a wiadomo im większy jej rozmiar tym droższa. Do elita nie dołączają tego kabelka(+CD) , ale wystarczy , że zarejestrujesz konsole na infolini i wytłumaczysz dlaczego takowy potrzebujesz to wyślą ci bezpłatnie. Dotyczy to tylko wersji Elite (ja czekałem ok.2 tygodnie). Odnośnie transferu DLC i innych dupereli , możesz je przypisać do danej konsoli raz na 12m-cy - ma to zapewne za zadanie ukrócenie handlu dodatkami... , wrogiem MS-u na pewno nie będziesz. Edytowane 24 stycznia 2010 przez TheBesTia Cytuj
PePeP 2 Opublikowano 24 stycznia 2010 Opublikowano 24 stycznia 2010 Mimo wszystko uważam ten limit 12 miesięcy za jakieś przegięcie :-) No i być skazanym na łaskę infolinii i MS w sprawie kabla ;/ mimo wsyzstko napawa mnie to niesmakiem... Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 25 stycznia 2010 Opublikowano 25 stycznia 2010 Pytanko mam...jeśli ma konto zarejestrowane na Australii to w jakie Microsoft Points powinienem kupić? Wersje na US czy może te z EU zadziałają? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi