malin1976 110 Opublikowano 26 stycznia 2010 Opublikowano 26 stycznia 2010 Czy jedynka Gears of War jest też zrobiona z polskimi napisami tak jak dwójka ? Cytuj
orion50 632 Opublikowano 26 stycznia 2010 Opublikowano 26 stycznia 2010 Jedynka GOW jest w całości po angielsku. Nie ma wersji PL Cytuj
snoorski 0 Opublikowano 26 stycznia 2010 Opublikowano 26 stycznia 2010 jak zalozyc nowe konto na live bez podawania karty kredytowej?narazie nie mam golda to chcialem wykorzystac traiala na miecha ale przy podawaniu danych mam name, credit card type verif code a cos wpisac musze zeby dalej przejsc Cytuj
PePeP 2 Opublikowano 26 stycznia 2010 Opublikowano 26 stycznia 2010 Tylko , że niektóre elementy na memorke mogą się nie zmieścić , a wiadomo im większy jej rozmiar tym droższa. Do elita nie dołączają tego kabelka(+CD) , ale wystarczy , że zarejestrujesz konsole na infolini i wytłumaczysz dlaczego takowy potrzebujesz to wyślą ci bezpłatnie. Dotyczy to tylko wersji Elite (ja czekałem ok.2 tygodnie). Odnośnie transferu DLC i innych dupereli , możesz je przypisać do danej konsoli raz na 12m-cy - ma to zapewne za zadanie ukrócenie handlu dodatkami... , wrogiem MS-u na pewno nie będziesz. Nie chcą mi wysłać tego kabla za darmo tylko za 13 Euro... jak ktoś testował XPort 360 do przenoszenia SAVE'ów to proszę mi pomóc najlepiej w tym wątku: http://www.psxextreme.info/topic/58249-przenoszenie-danych-pomiedzy-dyskami/page__st__20 Cytuj
TheBesTia 11 Opublikowano 28 stycznia 2010 Opublikowano 28 stycznia 2010 Ja dostałem za darmo , nie wiem co te po**by sobie znowu tam wymyśliły. Lepiej w takiej sytuacji na pewno wypada inwestycja w memorke. Cytuj
matrix_dk 1 Opublikowano 1 lutego 2010 Opublikowano 1 lutego 2010 (edytowane) ALIEN BREED EPISODE 1. szybkie pytanie. ww komunikat pojawił mi się po tym jak konsola wróciła z serwisu.(wymiana czytnika DVD) Jest to jedyna gra nagrana na dysku która nie działa :confused: . Skasowałem ją i ściągnąłem ponownie, nic to nie dało :confused: . Jakieś propozycje lub pomysły? Straszna qpa SAVE Z KARTY PAMIĘCI TEŻ NIE DZIAŁA :confused: edit: nie ma tematu, po skasowaniu Save wszystko działa. Edytowane 1 lutego 2010 przez matrix_dk Cytuj
warmc 0 Opublikowano 6 lutego 2010 Opublikowano 6 lutego 2010 Znalazłem ostatnio 3 kody na Xbox live(1 miesięczny, 2 x 48 h) jak sprawdzić czy są ważne, jeśli nie mam konsoli podłączonej do internetu? Cytuj
TheBesTia 11 Opublikowano 7 lutego 2010 Opublikowano 7 lutego 2010 Apropo kodów , ma ktoś może odsprzedać kilka takowych na 48h ? Cytuj
_Red_ 12 021 Opublikowano 9 lutego 2010 Opublikowano 9 lutego 2010 (pipi), kupiłem Red Faction Guerilla, wygląda jak nówka sztuka, odpalam na Xbox 360 Arcade (bez HDD) i co?? Gra nie uruchomi się bez aktualizacji konsoli. Co ja mam zrobić, jak nie mam dysku, ani nie podłączałem konsoli do neta jeszcze Przecież to kpina, by nigdzie nie było ostrzeżenia, że kupuję grę na KONSOLĘ i nie pogram. Da się coś zrobić? Cytuj
Trufs 1 Opublikowano 9 lutego 2010 Opublikowano 9 lutego 2010 (edytowane) Odmow aktualizacji, konsole wroci do dasha i sprobuj znow ja wlaczyc, powinno pojsc chyba. ^ to powinno zadzialac jezeli chodzi o ta najnowsza RF na 360, jezeli to z x1 no to bez aktualizacji nie pojdzie. Edytowane 9 lutego 2010 przez Trufs Cytuj
_Red_ 12 021 Opublikowano 9 lutego 2010 Opublikowano 9 lutego 2010 (edytowane) No i mam problem. Teraz po włączeniu konsoli zamiast przejść do Dasha mam szare okno ze "Update failed, please insert update disc" I mogę tylko wyłączyć konsolę. No #$($*#... Żeby głupia płyta z grą mi konsolę rozwaliła? EDIT1: próbowałem zaktualizować dasha z pendrive i z DVDR - nic nie pomogło. Konsola nadal zbrickowana. EDIT2: Nie no jaja - przeczytałem gdzieś by przy odpalaniu konsoli przytrzymać przycisk synchronizacji (biały guziczek). O dziwo wyskoczył mi komunikat czy chcę zaktualizować system (128MB na karcie). Wybrałem nie, bo mi szkoda miejsca, no i odpalił się dash. Ale .. inny: Może mnie ktoś oświecić o co biega? Wcześniej miałem inny, podzielony na strony (zielone, fioletowe itp.). Teraz nawet nie wiem skąd ten się wziął skoro niczego mi nie zapisało na karcie pamięci. O dziwo Red Faction się włącza (za drugim razem, wpierw komentarz o próbie aktualizacji, gdy anuluję, to po restarcie mogę włączyć grę). Edytowane 9 lutego 2010 przez Red_XIII Cytuj
Trufs 1 Opublikowano 9 lutego 2010 Opublikowano 9 lutego 2010 (edytowane) To jest nowy dash, juz dawno zosal wprowadzony Edytowane 9 lutego 2010 przez Trufs Cytuj
_Red_ 12 021 Opublikowano 9 lutego 2010 Opublikowano 9 lutego 2010 wcześniej miałem taki (foto z netu http://images.betanews.com/albums/6/37.jpg - to stary?) No ale to niby skąd on się zainstalował i na czym? Pliku aktualizacyjnego nagranego na DVD nie chciał łyknąć, a trzymając przycisk synchronizacji i próbie odpalenia Red Faction, owszem spytał o aktualizację systemu, ale odmówiłem. No to ja nie rozumiem Cytuj
Trufs 1 Opublikowano 9 lutego 2010 Opublikowano 9 lutego 2010 Tak, tamten byl stary. Dziwne ale widocznie zainstalowal Ci sie nowy dash... Cytuj
_Red_ 12 021 Opublikowano 9 lutego 2010 Opublikowano 9 lutego 2010 Najwyraźniej zainstalował się jakoś z płyty z Red Faction Guerilla, która ma w sobie folder: $SystemUpdate Co ciekawe, anulowałem tę instalację, na karcie pamięci też nie przybyło ani megabajta. Na koniec jeszcze zapytam - czyli w takim razie Dash jest zapisywany jakoś w pamięci konsoli (coś jak BIOS?), a nie na karcie pamięci? No bo jak na karcie miałem 194MB wolnego tak mam nadal, a dash 2.07363 się wgrał przypadkiem. Ech i pół dnia nerwów, że zcegliłem sobie konsolę. A tylko włożyłem płytę z grą Właśnie uciekłem od PC, żeby nie mieć takich przygód :C Cytuj
Mustang 1 741 Opublikowano 9 lutego 2010 Opublikowano 9 lutego 2010 (edytowane) Nowe gry zawierają na płycie update dasha. Edytowane 9 lutego 2010 przez Wampis Cytuj
bountyhunter 78 Opublikowano 9 lutego 2010 Opublikowano 9 lutego 2010 Podstawowy dash jest zapisywany w pamięci konsoli, a te 128mb konsola chciała na te swoje gówniane awatary. Cytuj
_Red_ 12 021 Opublikowano 9 lutego 2010 Opublikowano 9 lutego 2010 Ano proszę, więc to tak działa. No i to by się zgadzało z tym co wyczytałem na wiki: "While previous system updates have been stored on internal memory, the NXE was the first to require a storage device?at least a 128 MB memory card or a hard drive." Jednakże moja wersja dasha to 2.07363, czyli już chyba update po wydaniu NXE (które wymaga 128MB). No ale skoro mówisz, że to te dodatki, avatary itp. zapychają pamięć, a podstawowa wersja jest w pamięci konsoli, to wszystko jasne. Dzięki panowie za pomoc! Cytuj
Copper 2 657 Opublikowano 13 lutego 2010 Opublikowano 13 lutego 2010 (edytowane) Ostatnio nie mogę zalogować się do live w standardowy sposób(muszę robić testy połączenia, wychodzą ok i łączy potem), ew. rozłącza mi się messager, a potem live. Nic nie ruszałem, nic nie zmieniałem, kiedyś tak miałem, ale po dwóch zalogowaniach problem znikł, teraz mam tak od 2tyg i nie widać poprawy. Wtf? edit: 1post na 200stronie Edytowane 13 lutego 2010 przez KopEr Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 13 lutego 2010 Opublikowano 13 lutego 2010 nie napiszę niczego odkrywczego czy pomocnego ale tez tak miewałem. bez jakieś konkretnej przyczyny przestało mnie logować automatycznie i musiałem ręcznie wymuszać połączenie. niekiedy kilkukrotnie albo przez test połączenia. długo to trwało ale samo zniknęło w końcu i teraz mnie loguje od razu. widocznie takie humorki sprzętu Cytuj
ktosia24 0 Opublikowano 13 lutego 2010 Opublikowano 13 lutego 2010 Mam pytanie da się zmienić system ntsc na pal? Cytuj
ktosia24 0 Opublikowano 13 lutego 2010 Opublikowano 13 lutego 2010 posiadam konsole w systemie ntsc i czy wszystkie gry beda mi chodzic bo jestesmy w europie i u nas jest pal. i moje pytanie brzmi czy da sie zmienic ntsc na pal? Cytuj
Gość Opublikowano 14 lutego 2010 Opublikowano 14 lutego 2010 Wiele gier jest region free i mimo tego, ze sa NTSC to dzilaja na konsolach EU i vice versa. Wydaje mi sie ze bez przerobki nie da rady zmienic regionu konsoli. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi