gkihdghdhj 354 Opublikowano 25 lutego 2010 Opublikowano 25 lutego 2010 (edytowane) Witam Państwa. otóż mam X'a 360 i liveboxa od neostrady. chciałbym podłączyć X'a do internetu za pomocą kabla, podłączam i daję w ustawieniach na testowanie połączenia z XBL. no i nic, już w ustalaniu IP'u nie idzie(jak na automatycznych to pisze że nie można pobrać z routera). dodam jeszcze że na PS3 używam tego samego kabla i gniazdka w liveboxie i śmiga że hej. prosiłbym albo o wyjaśnienie co robić, albo link czy coś takiego. i jeszcze jedno: kupiłem HALO 3 ODST w zestawie z padem i jest tak że wszystkie gry które dotąd kupiłem miały taką naklejkę na otwarciu(certyfikat i kod) a Halo 3 ODST w tym zestawie nie miało tego. Tak ma być czy kupiłem jakąś lewą grę? Edytowane 25 lutego 2010 przez gkihdghdhj Cytuj
matrix_dk 1 Opublikowano 25 lutego 2010 Opublikowano 25 lutego 2010 dziwne ja mam PS3 na żółtym a XO na czerwonym i wszystko śmiga, jedyne co musiałem zrobić to skonfigurować czerwony na internet bo standardowo jest na multimedia (TV i te sprawy.) oczywiście nic nie konfigurowałem w XO wszystko działo się automatycznie. Cytuj
gkihdghdhj 354 Opublikowano 25 lutego 2010 Opublikowano 25 lutego 2010 ja czerwony kabel mam podpięty do kompa a żółty próbowałem do X'a i nic. ustawiłem w neostradzie na wyłączenie tv i żółty mi działa w PS3 i nie chce działać w X360 Cytuj
Janush 224 Opublikowano 25 lutego 2010 Opublikowano 25 lutego 2010 Nie jest oryginalny. dysk z obudowom i taśmom, heh A można gdzieś kupić oryginalny dysk twardy w normalnej cenie nie przekraczającej 350zł? Cytuj
D.B. Cooper 3 067 Opublikowano 25 lutego 2010 Opublikowano 25 lutego 2010 a ten? http://allegro.pl/item928563475_dysk_250gb_do_microsoft_xbox_360_kompletny_nowy.html Cytuj
Janush 224 Opublikowano 25 lutego 2010 Opublikowano 25 lutego 2010 Ale on jest oryginalny?Bo słyszałem że jak mam nieoryginalny to nie będą mi działać gry kupione na xbox live z pierwszego xboxa i jakieś inne problemy mogę mieć. Cytuj
gkihdghdhj 354 Opublikowano 27 lutego 2010 Opublikowano 27 lutego 2010 hmmm... rozumiem że nikt nie potrafi mi pomóc? Cytuj
firana140 622 Opublikowano 27 lutego 2010 Opublikowano 27 lutego 2010 czy mozna jakos zmienic maila na ktorego jest konto xlive? zapomnialem haslo na amen ;/ edit. eee dobra, sprawdziłem na xbox.com, na szczęście można stamtąd to zrobić nigdy więcej nie zmieniam hasla ; / Cytuj
canuks 63 Opublikowano 27 lutego 2010 Opublikowano 27 lutego 2010 Jakiego pilota kupić do x360 ? , może ktoś podpowiedzieć coś w tej kwestii .... model itp itd ? .a może nie ma to większego znaczenia ? Cytuj
Mustang 1 774 Opublikowano 28 lutego 2010 Opublikowano 28 lutego 2010 No chyba dowolny dedykowany konsoli, i tak ważne by działało play i pauza głównie. Cytuj
TheBesTia 11 Opublikowano 28 lutego 2010 Opublikowano 28 lutego 2010 (edytowane) Szukam jakichś dobrych , a nawet bardzo dobrych słuchawek 5.1 lub 7.1 , będe ich używał przede wszystkim do X-a. Jako , że się na tym w ogóle nie znam pytam znawców , co polecacie? Wstępnie przeglądałem oferty na allegro i takie dwie oferty mnie zaciekawiły: http://www.allegro.pl/item927713199_sluchawki_roccat_kave_5_1_kurier_0_zl.html , http://www.allegro.pl/item936558332_sluchawki_logitech_g35_surround_sound_headset_7_1.html czy coś z tego się nadaje? Nie chce trafić na szmelc którego zakupu będe później żałował. Edit: I żeby się dało podłączyć je do najzwyklejszego wejścia słuchawkowego. Edytowane 28 lutego 2010 przez TheBesTia Cytuj
canuks 63 Opublikowano 28 lutego 2010 Opublikowano 28 lutego 2010 Szukasz dobrych słuchawek to tylko renomowane firmy audiofilskie np AKG ,Denon ,Koss , SENNHEISER(ale modele z wyższej półki ). Ja używam słuchawek KOSS UR-40 kupiłem je 2 lata temu i do tej pory sa w świetnym stanie tech jak i jakość dzwięku nie spadła . Najlepiej poczytaj o słuchawkach na forach audiofilskich /muzycznych bo jest oczym czytać . Wiele produktów SENNHEISER ( z półki niskiej i średniej ) wypada blado w porównaniu z produktami AKG czy KOSS'a z tej samej półki a róznica w cenie +150zl . Absolutny lider to DENON robią naprawdę świetne słuchawki ale cena zabójcza . Na pewno odpuść sobie kombo słuchawki + mik bo to nic dobrego ,ani dobre słuchawki ani dobry mikrofon . Cytuj
MierzejX 883 Opublikowano 3 marca 2010 Opublikowano 3 marca 2010 (edytowane) Jak mogę pobrać dodatki do GoW? Mogę normalnie grać na multi? Nie ma chyba za to żadnych banów? Bezsensu, że obowiązują nas niemickie ograniczenia... Edit: Znalazłem, ale z jakimiś VPN'ami nie będę kombinował, bo nawet się na tym nie znam. Jakie to jest wkurzające, że my Polacy zawsze mamy pod górkę i musimy kombinować... Edytowane 3 marca 2010 przez Cold Cytuj
sznurek 10 Opublikowano 4 marca 2010 Opublikowano 4 marca 2010 Powoli kończę assasina 2 i myślę nad sprzedażą. Kupię znów jak stanieje: pytanie czy save będą działać z inną kopią. Chyba teoretycznie tak, ale wolę się upewnić. Cytuj
Gość Opublikowano 4 marca 2010 Opublikowano 4 marca 2010 Gdy w NXE caly Xbox Live Test przechodzi bez zadnych wyskakujacych okienek, to znaczy ze wszystko jest ok, nie ma zadnych problemow z NATem (jest open) itd? Cytuj
Gość ALIEN_ALIEN Opublikowano 4 marca 2010 Opublikowano 4 marca 2010 Ja tak się zastanawiam nad ponownym kupnem Xboxa dla 2 serii Halo i Fable hehe. Arcade do tych celów będzie chyba najlepszym wyborem ... 2 Cytuj
ONE! 0 Opublikowano 4 marca 2010 Opublikowano 4 marca 2010 No raczej, chyba ze planujesz kupic np. forze3, instalowac gry lub sciagac ich demka, wtedy mozesz kupic sobie tego arcade i dokupic dysk 20 lub 60 gb Cytuj
MierzejX 883 Opublikowano 4 marca 2010 Opublikowano 4 marca 2010 Gdy w NXE caly Xbox Live Test przechodzi bez zadnych wyskakujacych okienek, to znaczy ze wszystko jest ok, nie ma zadnych problemow z NATem (jest open) itd? Tak. Cytuj
Gość Opublikowano 5 marca 2010 Opublikowano 5 marca 2010 Oznacza to tez, ze zadne porty nie sa zablokowane? Cytuj
MierzejX 883 Opublikowano 5 marca 2010 Opublikowano 5 marca 2010 (edytowane) Tak powinno być, ale mi problem z NAT się nie pojawiał, mimo to porty odblokowałem sam w opcjach routera. Nie powinieneś mieć problemów. Aktualnie nie mam odblokowanych tych portów i wszystko śmiga jak należy, czasem tylko odłącza mnie od komunikatora messenger, ale ponoć wiele osób tak ma. Edytowane 5 marca 2010 przez Cold Cytuj
tomsecret1993 20 Opublikowano 7 marca 2010 Opublikowano 7 marca 2010 Jest możliwość pobrania gta sa na ixa w Polszy? Będzie chodziło? Cytuj
Gość Opublikowano 9 marca 2010 Opublikowano 9 marca 2010 Jak mozna wireless pada podloczyc do PC? Cytuj
nuke` 2 Opublikowano 10 marca 2010 Opublikowano 10 marca 2010 Przymierzam się do kupna kabla vga. Mam pytanie co do grania na monitorze lcd (xbox360) i używania PC. Jak się przełączać pomiedzy ekranami PC/X360 ? Mam w monitorze dwa wyjścia jeden to d-sub (pc) i dvi (x360) monitor to benq fp93gs 19" , czy będę musiał cały czas wyciągać kabel z monitora od xa itd ? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi