Skocz do zawartości

Xbox 360 - pytania

.:marioo:.

Rekomendowane odpowiedzi

Gość bigdaddy
Opublikowano

nie, wystarczy kupic jasper, u nas w PL jeszcze mozna sie nadziac na starsze wersje, zawsze przez dziure w opakowaniu x360 mozesz sie dowiedziec jaka to wersja.

Gość donsterydo
Opublikowano

Trochę inaczej, te nowe bundle to zawsze są Jaspery. Falcony to np. bundle z Halo Wars czy chyba też czerwone z RE5.

Opublikowano (edytowane)

można kabel poprostu od neta podłączyc do xa i grać, czy trzeba się bawić w ruter, albo przez pc? jestem pewien ze niegdys przy wersji premium kumpel mial podlaczony sam kabel i sciagal jakies demka

Te z Forzą i Halo to chyba są z grudnia, daj znac

Edytowane przez Nitrom
Opublikowano

Mozesz wpisac nazwe uzytkownika i haslo i pykac na konsoli podpietwj wprost pod modem od providera.

Opublikowano (edytowane)

Jaspery to też Bundle z Burnout Paradise i Trivial Pursuit ale mało dostępne juz, w środku powinno być jeszcze Sega superstars tennis, przynajmiej ja miałem te 3 gierki zafoliowane tym zestawie, daty produkcji to styczen-luty 2009 tych konsol

Edytowane przez nuke`
Opublikowano

można kabel poprostu od neta podłączyc do xa i grać, czy trzeba się bawić w ruter, albo przez pc? jestem pewien ze niegdys przy wersji premium kumpel mial podlaczony sam kabel i sciagal jakies demka

Te z Forzą i Halo to chyba są z grudnia, daj znac

Grudzień 2009. Jutro odbieram :).

Gość donsterydo
Opublikowano

To był w grudniu Bundle z Forza 3 i ODST ??? Myślałem, że mowa o tym najnowszym gdzie sprzedają go w cenie samej konsoli (przynajmniej taki w USA się pojawił).

Opublikowano

Zalozylem pierwsze konto xbox live, mam pierwszy miesiac gratis. czy to prawda ze jak np za 2 miesiace zaloze sobie nowy profil to tez bede mial na nim miesiac gratis, i na jeszcze jednym tez?

na 3ch kontach mozna miec live gold, mam tylko jedno

?

Opublikowano

Jest jakas opcja z przejsciem konsoli w jakiegos typu stan wstrzymania, gdy sciaga spore pliki, czy jedyne rozwiazanie, to wylaczyc TV?

Opublikowano

odpal pobieranie w tle i wtedy możesz wyłączyć konsolę. będzie nieco szumieć, dioda będzie migać a jak plik się ściągnie wyłączy się sama na dobre.

Opublikowano

Sa blokady, kiedys trzeba bylo sie rejestrowac na kraje, ktore maja Live'a, nie wiem czy teraz podanie adresu jest wymagane. Do tego zapomnij o Netflixie i innych ficzerach.