Szalona Małpka 5 Opublikowano 1 kwietnia 2010 Opublikowano 1 kwietnia 2010 Dzieki za odpowiedź. Cytuj
Cethu 13 Opublikowano 1 kwietnia 2010 Opublikowano 1 kwietnia 2010 Nie zapominajmy, że z polskich wersji gier "wyciągają" kody na DLC, bo przecież nie ma LIVE'a. Cytuj
Gość bigdaddy Opublikowano 1 kwietnia 2010 Opublikowano 1 kwietnia 2010 wlasciwie na tym ze nie pobierzesz kilku gier, dem i dodatków oraz Netflix (wypożyczalnia filmów) ci nie zadziała. Jak znasz się na necie to ominiesz tą blokadę i ściągniesz te kilka dem czy dodatków. Cytuj
FalsoVero 3 Opublikowano 2 kwietnia 2010 Opublikowano 2 kwietnia 2010 A ja mam inne pytanie które gry z PC będą mi dodawać achivy na mój profil xbl? Wiem, że Dawn of War II czy ma ktoś liste jakąś? Ponieważ mam pare kier na blache(orginały) i jeżeli się da to czemu by nie dobić pare pkt . Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 2 kwietnia 2010 Opublikowano 2 kwietnia 2010 oblukaj tutaj http://www.xbox360achievements.org/games/PC/ Cytuj
TylerDurden 2 Opublikowano 5 kwietnia 2010 Opublikowano 5 kwietnia 2010 Takie małe techniczne pytanie. Jakim sposobem macie podłączona konsole do odbiornika ,chodzi oczywiście o dźwięk i obraz i co waszym zdaniem jest najbardziej efektywne i efektowne:D? Generalnie chyba najłatwiej kupić kable ze znaczkiem X-box tylko ze one kosztują ponad stówkę. Korzystacie z nich? Jakie wrażenia? A może znaleźliście inny, tańszy sposób? Pozdrawiam. Cytuj
Gość Opublikowano 5 kwietnia 2010 Opublikowano 5 kwietnia 2010 Podlacz po HDMI. Kup kabel za 2 dychy i ciesz sie czysciutkim obrazem. Cytuj
Afroman 81 Opublikowano 5 kwietnia 2010 Opublikowano 5 kwietnia 2010 Żeby zagrać w gry z pierwszego Xa potrzebuje coś więcej niż HDD? Konsola musi być podpięta do internetu? Można gry z X1 zgrać na HDD? Cytuj
Gość donsterydo Opublikowano 5 kwietnia 2010 Opublikowano 5 kwietnia 2010 Takie małe techniczne pytanie. Jakim sposobem macie podłączona konsole do odbiornika ,chodzi oczywiście o dźwięk i obraz i co waszym zdaniem jest najbardziej efektywne i efektowne:D? Generalnie chyba najłatwiej kupić kable ze znaczkiem X-box tylko ze one kosztują ponad stówkę. Korzystacie z nich? Jakie wrażenia? A może znaleźliście inny, tańszy sposób? Pozdrawiam. Kup najtańszy kabel HDMI jaki znajdziesz. Kupiłem w markecie za 5zł i obraz jest ostry jak brzytwa Cytuj
Jordan23Carolina 11 Opublikowano 5 kwietnia 2010 Opublikowano 5 kwietnia 2010 (edytowane) Żeby zagrać w gry z pierwszego Xa potrzebuje coś więcej niż HDD? Konsola musi być podpięta do internetu? Można gry z X1 zgrać na HDD? Gry z pierwszego Xa chodzą tylko z płyty, do tego jest potrzebny dysk (nie może być memorka!) Generalnie łatwiej ją podpiąć do neta bo do odpalenia gry z pierwszego Xa potrzebuje jakiejś aktualizacji, chyba można to jakoś "obejść" - w sensie zainstalować z pendrivea (nie jestem pewien), no ale po co kombinować, skoro kloc zrobi to za nas... poszukaj sobie jeszcze na necie listę gier z X1, które bezproblemowo chodzą na X0. ja mam inne pytanie, co przyniesie jutrzejsza aktualizacja X360? Tylko pełną obsługę pendrive-ów? Edytowane 5 kwietnia 2010 przez Jordan23Carolina Cytuj
Gość MasterShake Opublikowano 6 kwietnia 2010 Opublikowano 6 kwietnia 2010 co to nzowu za update mi klocka blokuje? Cytuj
Gość Opublikowano 6 kwietnia 2010 Opublikowano 6 kwietnia 2010 Masowa pamiec jak memory card i pewnie jakies duperele. Cytuj
Jordan23Carolina 11 Opublikowano 6 kwietnia 2010 Opublikowano 6 kwietnia 2010 Fajna sprawa ta pamięć, można sobie demka ściągać z XBL i odpalać u znajomych, którzy np nie mają Golda i muszą czekać tydzień dłużej ;] Ogólnie to pare dodatkowych GB się przyda Cytuj
Bojan_Zaw 4 Opublikowano 6 kwietnia 2010 Opublikowano 6 kwietnia 2010 Ten update będzie dostępny do ściągnięcia ze strony xbox.com? Cytuj
miki77 16 Opublikowano 6 kwietnia 2010 Opublikowano 6 kwietnia 2010 Tak, ale pewnie za dłuższy czas. Cytuj
Bojan_Zaw 4 Opublikowano 6 kwietnia 2010 Opublikowano 6 kwietnia 2010 W przypadku poprzedniego długo się czekało? ;f Cytuj
nuke` 2 Opublikowano 6 kwietnia 2010 Opublikowano 6 kwietnia 2010 Mam pytanie czy po tym updacie Odpala filmy elegancko z pendrive i muzyke? Cytuj
Jordan23Carolina 11 Opublikowano 6 kwietnia 2010 Opublikowano 6 kwietnia 2010 Jeśli sformatujesz go z poziomu konsoli, to nie, już nie będą działać. Przynajmniej na tych do 16GB, bo całe miejsce zaklepuje X0 i nie ma jak wrzucić. Jeśli nie zrobisz z nim nic, to będzie tak jak dawniej. Cytuj
your_tapeworm 0 Opublikowano 6 kwietnia 2010 Opublikowano 6 kwietnia 2010 Siemano, wczoraj w Derby (UK) zakupiłem X360 premium + dodatkowy pad i dwie gry (Pure, Lego Batman) za 174 funty, wracam na chatę zadowolony a się okazało, żę X jakiś brudny, pad wytarty...what the fuck - pomyślałem. Za tą cene używany sprzęt. Tak więc poszedłem dzisiaj i mówię, że nikt mi ne powiedział, że to używany, że chcę kasę spowrotem. Koleś poszedł na chwile za zaplecze po czym wrócił z nowiutkim X, do tego dodał pada i dwie gry i ani centa nie musiałem dopłacać...do tego jeszcze przeprosił Jak taka sytuacja zakończyła by się w Polsce, sami pomyślcie;) Tak więc jestem szczęśliwym posiadaczem 360 oraz Dead Space, którego dokupiłem za 8 funtów. To będzie długa noc:):)) Cytuj
MierzejX 883 Opublikowano 6 kwietnia 2010 Opublikowano 6 kwietnia 2010 (edytowane) Może pomyłka, może zrobił to specjalnie. Sądzę, że mógł to być X z wystawy, ten na którym wszyscy grają W Polsce, mogłoby się nie obejść bez zgłoszenia do federacji praw konsumenta, czy jak to się tam dokładnie zowie Edytowane 6 kwietnia 2010 przez MierzejX Cytuj
Bojan_Zaw 4 Opublikowano 8 kwietnia 2010 Opublikowano 8 kwietnia 2010 (edytowane) Jest jakiś sposób na przeglądanie na PC plików już skonfigurowanego pendrive'a? Edytowane 8 kwietnia 2010 przez Bojan_Zaw Cytuj
mataman 35 Opublikowano 8 kwietnia 2010 Opublikowano 8 kwietnia 2010 (edytowane) Jest ale skopiowane w ten sposób pliki sa uszkodzone więc trzeba jeszcze poczekać. Edytowane 8 kwietnia 2010 przez mataman Cytuj
Gość donsterydo Opublikowano 8 kwietnia 2010 Opublikowano 8 kwietnia 2010 Myślicie, że tę super tajną grę od Firebird Studios dostaniemy w tym roku ? Samo studio jest tak zakonspirowane, że już więcej informacji można w internecie znaleźć na temat polskiego wywiadu w Afganistanie Cytuj
Gość bigdaddy Opublikowano 9 kwietnia 2010 Opublikowano 9 kwietnia 2010 Gdzie na koncie US są w dziale video te kanały z serialami/programami i same filmy ? Podczas jesieni jak się bawiłem z XBL to było kilkanaście kanałów np: S-F, Discovery, Disney, Comedy Central czy dział z tysiącami filmów. Teraz tego znaleźć nie mogę, jakieś Zune Video widziałem tylko. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi