gkihdghdhj 354 Opublikowano 19 kwietnia 2010 Opublikowano 19 kwietnia 2010 To ja mam taki problem: gdy kupowałem X360 to nie podłączałem do live'a bo nie miałem jak. Grałem w Mass Effect'a z polskimi napisami, a teraz jak zalogowałem się do live'a na angielskie konto(bo polskiego nie ma) to tera napisy są po angliku! Z Forzą3 tak samo! W ustawieniach regionalnych jest UK ale język polski. Da się jakoś ustawić aby były polskie napisy jak przed zalogowaniem do live'a? Dodam że Fable II i GoW 2 chodzą z polskimi napisami(w Fable II można ustawić język ale w Forzie3 tego nie widzę w opcjach). Cytuj
KIELiCH 81 Opublikowano 19 kwietnia 2010 Opublikowano 19 kwietnia 2010 Zmień lokalizację z UK na PL i wsio. To właśnie ta opcja determinuje w większości gier język np. napisów (jeśli jest kilka w grze). Cytuj
gkihdghdhj 354 Opublikowano 19 kwietnia 2010 Opublikowano 19 kwietnia 2010 no tak ale jak ustawię w regionalnych PL a mam live'a na UK to nie zbanują? Cytuj
Gość Opublikowano 19 kwietnia 2010 Opublikowano 19 kwietnia 2010 Region jaki chcesz mozesz sobie ustawic, nic nie ma to wspolnego z banami lol. Cytuj
Gość bigdaddy Opublikowano 19 kwietnia 2010 Opublikowano 19 kwietnia 2010 bany są tylko za piraty/przerobienie konsoli. A region nie ma nic do rzeczy. Cytuj
gkihdghdhj 354 Opublikowano 19 kwietnia 2010 Opublikowano 19 kwietnia 2010 tylko że jak się rejestrowałem to dopuki regionu nie ustawiłem to się nie dało zarejestrować. Cytuj
Mustang 1 741 Opublikowano 19 kwietnia 2010 Opublikowano 19 kwietnia 2010 No ale teraz możesz sobie zmienić. Jakby to było coś "złego", to myślisz, że zostawiliby taką możliwość? Cytuj
gkihdghdhj 354 Opublikowano 19 kwietnia 2010 Opublikowano 19 kwietnia 2010 no nie wiem, może "łapią" głupich Cytuj
KIELiCH 81 Opublikowano 19 kwietnia 2010 Opublikowano 19 kwietnia 2010 (edytowane) Jak widać niektórzy dzielnie się bronią. EOT Edytowane 19 kwietnia 2010 przez KIELiCH Cytuj
norbert75 0 Opublikowano 22 kwietnia 2010 Opublikowano 22 kwietnia 2010 Witam, moze mi ktos powiedziec po tym update softu,jakie zaszly zmiany w stosunku do poprzedniego stanu? dzieki z gory Panowie Cytuj
ash77 3 Opublikowano 22 kwietnia 2010 Opublikowano 22 kwietnia 2010 mozesz miec dodatkowe hdd w postaci pendrive'ów - max 16GB na jednym penie - max dwa peny Cytuj
canuks 63 Opublikowano 22 kwietnia 2010 Opublikowano 22 kwietnia 2010 czy jest jakaś strona z klasyfikacją punktową/ocenami osobno gier retial i arcade ? np gamesrangings lub metacritic tylko ze z podziałem na te dwie grupy . bo z tego co widze to wszystkie podobne strony zestawiają wyszystkie gry w jednym worku nie ma podziału na arcade - retial a szkoda . a może źle patrze ? Cytuj
B0dz1o 3 Opublikowano 22 kwietnia 2010 Opublikowano 22 kwietnia 2010 Chyba nie, ale nawet jak się średnio na jeża ogarnia temat to powinieneś znać topowe tytuły z XLA, więc nie jest to chyba duży problem Cytuj
Copper 2 657 Opublikowano 23 kwietnia 2010 Opublikowano 23 kwietnia 2010 Na trueachievements.com masz podział na retail i arcade + jakieś oceny i recki, czasami korzystam. Cytuj
arek_51 2 Opublikowano 2 maja 2010 Opublikowano 2 maja 2010 Siemanko. Czy headset działa podczas gry offline?? Jeśli tak to jak się go podłącza?? Do pada podłączałem i ni hu hu. Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 2 maja 2010 Opublikowano 2 maja 2010 no ale po co ma działać? służy tylko do komunikacji głosowej a nie jako słuchawka do odbioru audio z gry. Cytuj
B0dz1o 3 Opublikowano 2 maja 2010 Opublikowano 2 maja 2010 Ewentualnie do Endwara i H.A.W.X.a, bo obsługują wydawane głosem komendy Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 2 maja 2010 Opublikowano 2 maja 2010 Myślę, że chodziło mu o przesyłanie dżwięku z gry do headseta - nie da rady. Cytuj
canuks 63 Opublikowano 3 maja 2010 Opublikowano 3 maja 2010 Mam takie pytanko : Znajomy ma konto na którym ma kilka DLC do gier jak i kilkanaście gier ARCADE . Czy jak pożyczy mi to konto ,ja je odzyskam i pobiorę te DLC na swój dysk ,po czym oddam mu to konto i usune je ze swojego HDD , to bedę mógł używać tych DLC czy nie ? Cytuj
KIELiCH 81 Opublikowano 3 maja 2010 Opublikowano 3 maja 2010 Raczej nie, bo jakiekolwiek itemy zakupione na danej konsoli są do niej przypisane, jak i do konta XBL. Jeśli chcesz ich używać na innej konsoli, to ten profil na którym zostały zakupione musi być na niej zalogowany do LIVE, inaczej będą widoczne jako triale (Arcade), lub w ogóle nie będą aktywne (DLC). Nie kombinujcie lepiej, bo twój kolega później może mieć problemy z graniem we własne gry Cytuj
SiemankoOo 19 Opublikowano 3 maja 2010 Opublikowano 3 maja 2010 sprawdzałem nie działa widzę że nie tylko ja tak kombinuje Cytuj
canuks 63 Opublikowano 4 maja 2010 Opublikowano 4 maja 2010 No ja jeszcze nie sprawdzałem ,ale czytałęm dużo ze wiara kombinuje tak i niby to działa . Kilku gościu zrzuca się na MSP zakładają konto kupuja gry arcade i później wspolnie korzystają z jednego konta . LUb też widziałem oferty gościu którzy oferują pożyczenie konta z daną grą za małą opłatą w celu pobrania konkretnej gierki Cytuj
Mustang 1 741 Opublikowano 4 maja 2010 Opublikowano 4 maja 2010 Owszem, to działa, ale konto na którym zostały zakupione gry arcade/DLC musi być zalogowane na drugim padzie. Ten wymóg nie dotyczy konkretnej konsoli na której owy stuff został zakupiony, na niej wszystko działa na każdym koncie. Tym samym można zapłacić za grę raz i grać np. w coopie przez Live. Dlatego w takich "spółkach" często kupuje jako pierwsza osoba, która przykładowo ma tylko jednego pada, albo płaci więcej za przywilej zabawy bez logowania innych kont. Cytuj
arek_51 2 Opublikowano 4 maja 2010 Opublikowano 4 maja 2010 czy dzieje się coś jeśli się nie wyciągnie płytki z DVD-rom'u?? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi