Diverso 0 Opublikowano 30 czerwca 2010 Opublikowano 30 czerwca 2010 Czy jest możliwość manualnego ściągnięcia łatki do gry? Bo nie wyskakuje mi okienko z updatem, chociaż powinno. Cytuj
MierzejX 883 Opublikowano 30 czerwca 2010 Opublikowano 30 czerwca 2010 (edytowane) Przeczyść pamięć cache, powinno wtedy pójść, bo musiały się zapisać jakieś info o updatecie, ale mógł się update nie zrobić. Edytowane 30 czerwca 2010 przez MierzejX Cytuj
Diverso 0 Opublikowano 30 czerwca 2010 Opublikowano 30 czerwca 2010 Przeczyściłem parę razy, ale Fallout cały czas nie chce się zaaktualizować. Zastanawiam się, czy to nie jest czasem wina save'ów, ale nie zacznę od nowa grać, a w porównaniu z tym co było wcześniej, to teraz aż się nie chce grać. Cytuj
MierzejX 883 Opublikowano 30 czerwca 2010 Opublikowano 30 czerwca 2010 (edytowane) To sprawdź czy to faktycznie wina sejwów. Odłącz dysk, podepnij pendrive i uruchom grę. Choć wtedy pewnie się zrobi update. A jak się zrobi, to przenieś sejwy na pendrive. Usuń z dysku wszystko co dotyczy gry. Odpal ją i jak zrobi się update to przerzuć sejwy z pendrive. Edytowane 30 czerwca 2010 przez MierzejX Cytuj
ash77 3 Opublikowano 1 lipca 2010 Opublikowano 1 lipca 2010 a jaka to jest wersja F3 angielska czy polska?? bo polska wersja nie ma aktualizacji Cytuj
Diverso 0 Opublikowano 1 lipca 2010 Opublikowano 1 lipca 2010 Polska, ale mogę sobie dać łeb uciąć, że aktualizacja się ściągała. Zresztą, teraz czuć różnicę, pojawiają się glitche, gra skacze, są zwiechy, wcześniej przez 60 godzin tego nie uświadczyłem. Cytuj
ash77 3 Opublikowano 1 lipca 2010 Opublikowano 1 lipca 2010 przeszłem całe F3 PL - gra nigdy nie poprosiła o aktualizacje no i nigdy nie miałem dziwnych glitchy zwiech itp (pięknie mi sie grało ponad 100h) Cytuj
MierzejX 883 Opublikowano 1 lipca 2010 Opublikowano 1 lipca 2010 Z Oblivionem był błąd tego typu (później naprawili chyba), że nie można było mieć więcej jak dwa sejwy bo gra zaczynała się wieszać po iluś godzinach grani. Nie wiem na ile to prawda, bo czytałem na zagraniczny forum po tym jak mi się zaczął wieszać. Cytuj
Mustang 1 741 Opublikowano 1 lipca 2010 Opublikowano 1 lipca 2010 To musiało być dawno, grałem w Obliviona w 2007 i miałem bez problemu kilkadziesiąt sejwów na raz. Cytuj
MierzejX 883 Opublikowano 2 lipca 2010 Opublikowano 2 lipca 2010 http://forum.teamxbox.com/showthread.php?t=439865 żeby nie być gołosłownym. Chociaż to nie był ten temat dokładnie, ale tu również ktoś napisał, że zbyt dużo sejwów i Oblivion zaczyna się wieszać. To był rok 2006, więc później były łatki, ale ja w tym czasie nie miałem Live'a. Cytuj
cithall 107 Opublikowano 3 lipca 2010 Opublikowano 3 lipca 2010 (edytowane) Planuje zakup X360 Elite z dyskiem 120gb, czy ten model to będzie jasper? Edytowane 3 lipca 2010 przez Prot Cytuj
TheBesTia 11 Opublikowano 3 lipca 2010 Opublikowano 3 lipca 2010 Czy jakośc kabla optycznego ma znaczenie, czy może jak w przypadku HDMI nie warto przepłacać ? Cytuj
Copper 2 657 Opublikowano 3 lipca 2010 Opublikowano 3 lipca 2010 (edytowane) Jeśli jest poprawnie wykonany to nie ma znaczenia, w końcu informację przesyła w nim światło. (czyli nie kupuj tych za 5 zeta, ale tych za 80 nie warto) Edytowane 3 lipca 2010 przez KopEr Cytuj
arek_51 2 Opublikowano 4 lipca 2010 Opublikowano 4 lipca 2010 Gdzie kupię najtaniej Xbox'a 360 Elite Jasper?? Na terenie lubelszczyzny?? Cytuj
Juchy 24 Opublikowano 4 lipca 2010 Opublikowano 4 lipca 2010 (edytowane) Czy jakośc kabla optycznego ma znaczenie, czy może jak w przypadku HDMI nie warto przepłacać ? kup najtanszy jaki zdolasz, chociaz taki co ma firme a taki noname to podobne koszta wiec z tych najtanszych brac gdzie sie ktos pod tym podpisuje bo po co noname jak mozna firmowy za te same pieniadze, patrz tylko na dlugosc jaka Ci potrzebna...oraz ocen warunki pracy, jak ktos ma ten kabel dotykac, przenosic, zwijac, rozwijac, to wiadome kupic lepiej wykonany zeby sie szbko nie zniszczyl przez takie uzywane, ale jak podlaczysz i bedzie sobie lezal to kazdy bedzie dobry Jeśli jest poprawnie wykonany to nie ma znaczenia, w końcu informację przesyła w nim światło. (czyli nie kupuj tych za 5 zeta, ale tych za 80 nie warto) wszystkie sa wykonane tak ze maja dzialac, jak nie dziala to znaczy ze niesprawny, a niesprawny to w kazdej cenie moze sie przytrafic z tych z produkcji masowej... za 7zl prolinka bralem ostatnio, gruby, wykonany bez zastrzezen... kiedys kupilem jakis 5m za 30zl jak byly poczatki, cienki jakby sam swiatlowod byl owiiety koszulka termokurczliwa, bardzo delikatny, dziala do dzis nic mu sie nie dzialo a byl zwijany i skrecal sie itd... Edytowane 4 lipca 2010 przez Juchy Cytuj
keetiv 5 Opublikowano 4 lipca 2010 Opublikowano 4 lipca 2010 Przeszukiwałem forum i nie mogłem odnaleźć odpowiedniego tematu, dlatego spytam tutaj. Czy wiecie, skąd się biorą te konta z sumą 4000-8000 MS Points sprzedawane za "bezcen" na allegro czy ebay'u? Słyszałem wcześniej o kradzionych kontach GOLD(z dużą ilością punktów i nawet znajomymi;) ) do kupienia. Jednak te silvery wydają się być czyste (w sensie, że nieużywane wcześniej przez nikogo i z gwarancją na "niezablokowanie" przez 14 dni - gdyby były kradzione, to pewnie byłby ban od razu, jeszcze przed zakupem). Rozważam kupno takiego "czegoś", ale nie chcę płacić złodziejom za ich pracę. Jakby ktoś miał jakieś konkretne info, to dajcie znać. Oczywiście, nie chodzi mi o link do "sposobu na kradzież konta" itp. Cytuj
Copper 2 657 Opublikowano 4 lipca 2010 Opublikowano 4 lipca 2010 (edytowane) To są konta zapełniane środkami z kradzionych kart kredytowych, podawał nawet ktoś oryginalne źródło skąd to biorą ludzie z allegro, mają z 50% marży. Także kupowanie tego to typowe paserstwo. A Microsoft robi w tej sprawie tylko tyle co musi, bo to w końcu ludzie, a nie firma tracą kasę ;> Juchy - chodziło mi tylko o to, żeby się właśnie nie rozwalił, kiedyś miałem jakiś kabelek który wyszedł mi bez wtyczki i od tamtej pory wolę dorzucić 5zł i kupić coś co ma jakąś 'renomę' wśród kupujących, bo w końcu zamiast zaoszczędzić musiałem kupić drugi. Edytowane 4 lipca 2010 przez KopEr Cytuj
keetiv 5 Opublikowano 4 lipca 2010 Opublikowano 4 lipca 2010 Ok, wielkie dzięki To już wiem, ze się tego nie ruszę Cytuj
TheBesTia 11 Opublikowano 4 lipca 2010 Opublikowano 4 lipca 2010 Czy jakośc kabla optycznego ma znaczenie, czy może jak w przypadku HDMI nie warto przepłacać ? kup najtanszy jaki zdolasz, chociaz taki co ma firme a taki noname to podobne koszta wiec z tych najtanszych brac gdzie sie ktos pod tym podpisuje bo po co noname jak mozna firmowy za te same pieniadze, patrz tylko na dlugosc jaka Ci potrzebna...oraz ocen warunki pracy, jak ktos ma ten kabel dotykac, przenosic, zwijac, rozwijac, to wiadome kupic lepiej wykonany zeby sie szbko nie zniszczyl przez takie uzywane, ale jak podlaczysz i bedzie sobie lezal to kazdy bedzie dobry Jeśli jest poprawnie wykonany to nie ma znaczenia, w końcu informację przesyła w nim światło. (czyli nie kupuj tych za 5 zeta, ale tych za 80 nie warto) wszystkie sa wykonane tak ze maja dzialac, jak nie dziala to znaczy ze niesprawny, a niesprawny to w kazdej cenie moze sie przytrafic z tych z produkcji masowej... za 7zl prolinka bralem ostatnio, gruby, wykonany bez zastrzezen... kiedys kupilem jakis 5m za 30zl jak byly poczatki, cienki jakby sam swiatlowod byl owiiety koszulka termokurczliwa, bardzo delikatny, dziala do dzis nic mu sie nie dzialo a byl zwijany i skrecal sie itd... Podziękował. Cytuj
Gość krzychu_419 Opublikowano 6 lipca 2010 Opublikowano 6 lipca 2010 Kiedy świeci się dioda na routerze sygnalizująca podpięcie xboxa do sieci, kiedy xbox jest włączony? wyłączony ale podpięty do zasilania? całkowicie odcięty od zasilania? Bo po ostatnim (pipi)nięciu pioruna mam problemy z siecią, z komputerem sobie poradziłem, ale konsola dalej nie łączy się z XBL jakby tego było mało dioda na routerze ani mrugnie Cytuj
arek_51 2 Opublikowano 6 lipca 2010 Opublikowano 6 lipca 2010 Witam wszystkich! Którą z tych konsol radzilibyście mi wybrać? Chodzi mi o to żeby był Jasper. http://www.game.co.uk/Consoles/Xbox-360/Xbox-360-Elite-Console-with-Alan-Wake/~r348950/ http://www.game.co.uk/lowdown.aspx?lid=13951&cm_sp=Preowned360-_-topnav-_-preownedxbox360 http://www.game.co.uk/Consoles/Xbox-360/_/N-1z13fvgZ1z13mmvZ1z13w71/?platform=33400 Z góry dzięki za radę. Cytuj
QstomPL 83 Opublikowano 6 lipca 2010 Opublikowano 6 lipca 2010 Właśnie połamał mi się pedał w perkusji od Rock Banda Mam dokładnie taką samą perkusje i pedał. Kupiłem używaną i sam bardzo dużo na niej grałem więc jakby nie patrzeć wytrzymał długo a zrobiony jest niezbyt ciekawie. Nie mam pojęcia gdzie mogę znaleźć jakiś pedał do takiej perkusji więc proszę o pomoc. Na allegro znalazłem tylko coś takiego Allegro Czy to się nadaje, ale jak ktoś zna coś lepszego to i tak wolę już jakiś droższy kupować i bardziej pewny. Mam nadzieję na szybką odpowiedź. Cytuj
MrNorbi 38 Opublikowano 6 lipca 2010 Opublikowano 6 lipca 2010 http://www.forum.lockerz.com.pl/xbox-elite-grudzien-t56546.html Czemu na tym zdjęciu jest takie dziwne pudelko od gry Pure? Ma odwrotnie okładke Cytuj
bartiz 1 615 Opublikowano 7 lipca 2010 Opublikowano 7 lipca 2010 Właśnie połamał mi się pedał w perkusji od Rock Banda Mam dokładnie taką samą perkusje i pedał. Kupiłem używaną i sam bardzo dużo na niej grałem więc jakby nie patrzeć wytrzymał długo a zrobiony jest niezbyt ciekawie. Nie mam pojęcia gdzie mogę znaleźć jakiś pedał do takiej perkusji więc proszę o pomoc. Na allegro znalazłem tylko coś takiego Allegro Czy to się nadaje, ale jak ktoś zna coś lepszego to i tak wolę już jakiś droższy kupować i bardziej pewny. Mam nadzieję na szybką odpowiedź. Miałem to samo. Najlepiej to iść z tą zlamaną stopką do jakiegoś blacharza, żeby wyciął Ci z jakiegos metalu kształt tej stopy i wkrętami to przykrecić do tego plastiku. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi