Skocz do zawartości

Xbox 360 - pytania

.:marioo:.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam taki dziwny problem. Gdy chce sluchac muzyki na xboxie, probowalem juz na mp4 i z pendrive'a, to jak wybiore losowe odtwarzanie to losują mi sie piosenki tylko od A do D. Tak jakby czytało tylko tam zalozmy 100 pierwszych piosenek a dalej juz nie chwyta. Z tego co zuwazylem jak wybiore najpeirw piosenke na "S"(zalozmy) i co dopiero wtedy odpale losowosc to bedzie sie losowalo mniej wiecej od S do Z. I tak to u mnie dziala, nie jest to za fajne : /

Mial ktos taki problem? Wiem ze jakbym z kompa odtwarzal dzieki windows media player to wszystko byloby dobrze, ale nie mam konsoli podlaczonej do sieci wiec jest to chyba niemożliwe

Opublikowano

Pytań o kabelki chyba nigdy za wiele, takteż:

Udało mi się namówić lubą na kupno Xboxa (promocja w Media przelała czarę) no chciałbym ją podłączyć do monitora i głośników 2.1 i tu jest moje pytanie:

- czy da się zrobić tak jak w przypadku PS3, czyli najprościej mówiąc- obraz idzie po kablu HDMI-DVI a dźwięk z kabla AV czinczami- to jest podłączam do głośników dwie z trzech kolorowych końcówek... Będzie git, czy dla Billa Gatesa byłoby to zbyt proste i jest jakoś inaczej??

Opublikowano (edytowane)

Pytań o kabelki chyba nigdy za wiele, takteż:

Udało mi się namówić lubą na kupno Xboxa (promocja w Media przelała czarę) no chciałbym ją podłączyć do monitora i głośników 2.1 i tu jest moje pytanie:

- czy da się zrobić tak jak w przypadku PS3, czyli najprościej mówiąc- obraz idzie po kablu HDMI-DVI a dźwięk z kabla AV czinczami- to jest podłączam do głośników dwie z trzech kolorowych końcówek... Będzie git, czy dla Billa Gatesa byłoby to zbyt proste i jest jakoś inaczej??

Będzie git tylko jest jedno ale ;

HDMI i AV równocześnie nie podłączysz , bo jest zwyczajnie za mało miejsca i kolidują , więc możesz:

1) rozbroić obudowe kabla AV ;

2) zaopatrzyć się w takie cuś http://xbox360media.ign.com/xbox360/image/article/783/783848/xbox-360-elite-opening-20070426005624307-000.jpg (dostępne w Elite-ach) .

Powodzenia.

Edytowane przez TheBesTia
Opublikowano

Podobno nowy X360s w sklepach już od piątku. Skoro tak, to pewnie gdzieś już dowieźli. Widział ktoś gdzieś to cudo już wystawione na sprzedaż ?

W MM słyszałem o cenie 1049, starszych Elite 120 GB zaczyna brakować...

Opublikowano (edytowane)

W Szczecinie w MM to wszytko wykupione jak ostatnio bylem, zostaly tylko jakies ELITE pojedyncze w zaporowych cenach. Tak jak przewidywalem, dotychczasowe konsole przerabialne sa wiec je od reki wykupili z racji ze nowe nieprzerabiane i w naszych warunkach wiadome jest co to oznacza dla popytu danej wersji...

Jesli premiera jest wyznaczona na 16 lipca i CI co je dostali sa zwiazani umowa to nie wystawia konsoli wczesniej, to to samo co z grami...

jesli ma byc 16 to bedzie tego dnia dostepna dopiero...

Edytowane przez Juchy
Opublikowano (edytowane)

na 3rod jest gwarancja MS nie sklepu i to jest niezależne gdzie kupisz...

w JASPERZE to szybciej Ci laser w napędzie wysiądzie niz zobaczysz 3rod itp.

Edytowane przez Juchy
Opublikowano

1. Czy dema po jakiś czasie od premiery na XBOX Live Marketplace są usuwane czy cały czas dostępne i możliwe do ściągniecia na swojego Xboxa?

2. Czy przez usluge  Live można grać w starsze gry z 360tki (np. PES 6 albo Fifa w stylu 2007) czy ich "serwery" są po jakimś czasie zamykane jak to ma nieraz miejsce przy grach na PC?

Opublikowano

1. Niektóre są usuwane, a niektóre cięgle tam siedzą. Akurat chciałem ostatnio ponownie ściągnąć demo PESa 2010 i nie było w Marketplace, ale po wejściu w historie ściąganych plików ściągnąłem to demo bez problemu.

2. Mozna grać nadal, tylko problem w tym, że nie ma z kim grać :/

Opublikowano

Kurczę trochę mnie przejąłeś mnie tym usuwaniem niektórych dem z MarketPlace bo mam chrapkę na xboxa i kilka gierek - niekoniecznie najnowszych - np. FNR4 albo UFC 2009 i bez ema to słabo :P

Gość krzychu_419
Opublikowano

Odesłali mi klocka z gwarancji, skąd mogę wiedzieć co wymienili/naprawili?