Juchy 24 Opublikowano 26 sierpnia 2010 Opublikowano 26 sierpnia 2010 kazdy xbox 360 obsluguje 1080p Cytuj
Infidel 218 Opublikowano 28 sierpnia 2010 Opublikowano 28 sierpnia 2010 Gdzie w Polsce moge kupic bezprzewodowy headset? Cytuj
gamer 1 Opublikowano 30 sierpnia 2010 Opublikowano 30 sierpnia 2010 Czy istnieje jakiś dysk do xboxa 360 slim osobny ? Lookałem na allegro i ebayu to widziałem same dyski do starej konsoli Cytuj
Juchy 24 Opublikowano 30 sierpnia 2010 Opublikowano 30 sierpnia 2010 nie ma jeszcze tylko kombinacje z wsadzaniem luzem od starego Cytuj
wsaadman 2 Opublikowano 30 sierpnia 2010 Opublikowano 30 sierpnia 2010 Gdzie w Polsce moge kupic bezprzewodowy headset? Allegro.pl jak mniemam ; ] Cytuj
Infidel 218 Opublikowano 30 sierpnia 2010 Opublikowano 30 sierpnia 2010 Trafic na ten produkt to istna loteria na allegro. Chodzi mi raczej o sklep,ktory prowadzi w miare stala sprzedaz tego headseta. Cytuj
Colin 1 975 Opublikowano 30 sierpnia 2010 Opublikowano 30 sierpnia 2010 popatrz w sklepach typu ultima itd. w sumie rzadko kiedy e-sklepy mają to na stanie, o realnych nawet zapomnij. swojego dorwałem na allegro. patrz regularnie, często ich nie ma a czasami jest nawet kilka ofert. teraz są dwie ale średnie. sprawdzaj systematycznie. Cytuj
Infidel 218 Opublikowano 30 sierpnia 2010 Opublikowano 30 sierpnia 2010 Widze Colinie,ze pomoc za pomoc . Na allegro dosyc trudno znalezc nowy, zwykle na sprzedaz oferuja uzywane,ale tak jak mowisz, systematyczne przegladanie pewnie da efekt. W zavvi.com znalazlem za 120zl, nowka. NIe wiem tylko,czy przy wysylce do Polski nie policza mi ceny w euro, wtedy byloby 150zl. Cytuj
Colin 1 975 Opublikowano 30 sierpnia 2010 Opublikowano 30 sierpnia 2010 mój egzemplarz był używany ale trzyma się dobrze. widywałem nówki jeszcze w blistrze więc po prostu cierpliwości w szukaniu Cytuj
kamilpolpak 61 Opublikowano 31 sierpnia 2010 Opublikowano 31 sierpnia 2010 Czy w tym nowym Xbox Slim będzie dostępny zestaw podobny do tego z Halo Reach, ale np. z nowym Call of Duty albo Assassinem ? Cytuj
KamileQ 27 Opublikowano 1 września 2010 Opublikowano 1 września 2010 No ja mam bardziej takie pytanie, żebyście mi doradzili. Mam dylemat... Mam do wyboru zestaw za 500 zł albo zwykły X360 Arcade za 600 zł. Zestaw za 500 zł zawiera: - podstawowy zestaw X360 Premium 60 GB, - 7 gier: Sega superstar tennis, LOST, Project gotham racing 4, Mass Effect 1, RockBand 2, Guitar Hero World Tour, Guitar Hero Greastet Hits, - perkusja z RockBand i gitara z GH: World Tour, - gwarancja do końca roku. Konsola zakupiona w grudniu 2008. Czy brać ten zestaw czy podstawowy zestaw z X360 Arcade z Media Marktu? Cytuj
nuke` 2 Opublikowano 1 września 2010 Opublikowano 1 września 2010 jak za 500 zł to ten zestaw się opłaca, chyba, że jest na wykończeniu ta konsola Cytuj
KamileQ 27 Opublikowano 1 września 2010 Opublikowano 1 września 2010 Podobno zestaw jak na razie sprawuje się bardzo dobrze, mało używana, zaufane źródło (kolega). Cytuj
wsaadman 2 Opublikowano 1 września 2010 Opublikowano 1 września 2010 Cóż - dziwna ta cena, ale co poradzić ; ] Upewnij się przed zakupem, że konsola nie jest przerobiona/zbanowana, albo z podłożonym mniejszym dyskiem (bo i tak się zdarza). Cytuj
Juchy 24 Opublikowano 1 września 2010 Opublikowano 1 września 2010 (edytowane) ten premium to na plycie falcon, awaryjnosc tego to powyzej 50% arcade z 2009 roku produkcji to jasper, awaryjnosc ponizej 1% jesli masz zamiar ta konsole miec tyle co bedzie na gwarancji to awaryjnosc nie ma znaczenia, ale jak masz zamiar uzywac jej jeszcze po za gwarancja to ma wielkie... sam ocen co dla Ciebie jest lepsze... Edytowane 1 września 2010 przez Juchy Cytuj
Suboshi 3 Opublikowano 1 września 2010 Opublikowano 1 września 2010 Rzucę trochę więcej światła na ten temat: Upewnij się przed zakupem, że konsola nie jest przerobiona/zbanowana, albo z podłożonym mniejszym dyskiem (bo i tak się zdarza). konsola nie przerabiana. Dysk oryginalny. ten premium to na plycie falcon, awaryjnosc tego to powyzej 50% arcade z 2009 roku produkcji to jasper, awaryjnosc ponizej 1% Od czego zależy ta awaryjność? Od tendencji do przegrzewania się? Przebieg konsoli wyglądał tak: zakup : początek grudnia 2008 gram tylko na oryginałach bez żadnych rys. Standardowo użytkowana do lipca 2009 ( wtedy kupiłem PS3 ) od tego czasu użytkowana sporadycznie ( może 5 godzin w miesiącu ) Teraz kupiłem Nowego x360 250GB dla wi-fi ( i kolorystycznie mi się zgrywa w końcu z resztą sprzętu ) Łącznie jedna możne dwie zwiechy na starym xboxie( Burnout paradise ) ale nowy też już jedną zaliczył. Nie zależy mi żeby ją sprzedać i żeby mu padła po kilku miesiącach. Nie będę miał problemu z opchnięciem jej na miejscu w "GAME" ale że kumpel jest teraz na kupnie i kiedyś mi pisał czy swojej nie sprzedaje więc mu zaoferowałem. Też jestem świadomy że to loteria czasem może z tym wszystkim być dlatego powiedziałem ze na pełne 3 miesiące mogę dać 100% gwarancji. Cytuj
No5o 1 Opublikowano 1 września 2010 Opublikowano 1 września 2010 (edytowane) Od czego zależy ta awaryjność? Od tendencji do przegrzewania się? To może ja odpowiem, nie mogę spać. Zacznijmy od tego, że Falcon "zjada" więcej prądu, co udowadniają nawet "druki" na konsoli i wejście do kabla zasilającego wygląda inaczej: Teraz konkrety. Zużycie prądu zmniejszyło się, ponieważ Jaspery mają wykonane zarówno procesor jak i układ graficzny (GPU, dokładnie ATI Xenos) w procesie technologicznym 65 nm (technologia wytwarzania układów scalonych, z półprzewodnikami/układami scalonymi CMOS) co oczywiście przekłada się na mniejsze generowanie temperatur. RROD = awaria przynajmniej jednego komponentu przez przegrzanie. Jaspery mają też rozszerzony flashchip z 16MB do 256MB\ 512. Zostaje nam 214MB bo konsola rezerwuje sobie resztę na kernel/keyvault/dash.. plus inny mostek południowy, czyli element odpowiedzialny za komunikację chipsetu i elementów wolniejszych, przykładowo napędu. EDIT: Oczywiście Jaspery mają nadal radiatory aluminiowe, tak jak Falcony, a nie miedziane z heat - pipami, jak miało to miejsce przy Zephyrach. Edytowane 1 września 2010 przez No5o Cytuj
kamilpolpak 61 Opublikowano 3 września 2010 Opublikowano 3 września 2010 Czy w tym nowym Xbox Slim będzie dostępny zestaw podobny do tego z Halo Reach, ale np. z nowym Call of Duty albo Assassinem ? Zapytam raz jeszcze Cytuj
sosnaa 1 205 Opublikowano 3 września 2010 Opublikowano 3 września 2010 Była taka edycja z Modern Warfare 2 więc z Black Ops też może być. Ale żadnych info na ten temat na razie nie ma. Ale CoD jest bardziej realne niż Assassin. Cytuj
KamileQ 27 Opublikowano 3 września 2010 Opublikowano 3 września 2010 (edytowane) To znowu ja. ;] Teraz pytanie o gry nowo zapowiedziane, które będą działać z Kinectem. Czy nie będzie się dało grać w te gry padem, np. jak nie kupię Kinecta (bo na razie tak się zapowiada)? Edytowane 3 września 2010 przez KamileQ Cytuj
selene 3 367 Opublikowano 4 września 2010 Opublikowano 4 września 2010 Zdrapki 48h mają jakieś opóźnienie po wpisaniu? Wpisałam kod 48h, wyskoczył komunikat, że wszystko ok i Gold przyznany i prośba o wylogowanie się i zalogowanie ponownie. Pomimo tego Golda nie mam wtf? Cytuj
januszxp 1 Opublikowano 4 września 2010 Opublikowano 4 września 2010 (edytowane) Delete. Edytowane 27 grudnia 2013 przez januszxp Cytuj
selene 3 367 Opublikowano 4 września 2010 Opublikowano 4 września 2010 (edytowane) ok, dzięki Edytowane 4 września 2010 przez selene Cytuj
Dziewiątek 88 Opublikowano 7 września 2010 Opublikowano 7 września 2010 czy pad od elite powinien bezproblemowo zsynchronizować się z nowym Xem (s)? pad cały czas "mruga" i nie chce działać... Cytuj
Jędrek 3 Opublikowano 7 września 2010 Opublikowano 7 września 2010 Synchronizuje się bezproblemowo. Na pewno wszystko dobrze robisz? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi