Skocz do zawartości

Xbox 360 - pytania

.:marioo:.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nope.

Jest jakas strona, ktora monitoruje na biezaco zawartosc polskiego Marketplace?

Opublikowano (edytowane)

Halos Windows Live jest haslem do konta Xbox Live?

Przenioslem licencje kolegi na moja konsole, ale na xbox.com sa same daty pobrania rzeczy, brak tytulow a jak klikam to pisze, ze stuff niedostepnu.

Licencja na bank sie przeniosla, bo pisze, ze mozna przenisc znow 28-11-2011.. Trzeba odczekac az system wszystko przerobi, czy jak?

Na xbox.com wyskakuje to

Pobierz licencje

Narzędzia można użyć ponownie: 2011-11-28 23:57:00 UTC.

Licencje na zawartość z rynku usług Xbox LIVE zostały przesłane i mogą już zostać pobrane na nową konsolę.

Licencje powiązane z nową konsolą:

Identyfikator konsoli Licencje na gry Licencje na filmy

id mojej konsoli 84 0

Wyświetl historię zakupów.

Gdy daje wyswietl historie zakupow, jak juz wspomnialem jest masa pozycji, ale pustych, brak tytulow, sa daty, a dodanie do kolejkie nieczego nie powoduje.

Na konsoli wszystko widnieje jako zawartosc niedostepna i konczy sie bledem 800700E8.

Edytowane przez Gość
Opublikowano

Wciągaj slimkę - chyba najbezpieczniej, na początku powinna Ci styknąć 4GB wersja. Z dyskiem nie ma co się martwić, bo można wpiąć niedrogo ten od starego modelu, tylko trzeba rozkręcić mu obudowę (dyskowi, nie konsolce ;) ).

Gość bigdaddy
Opublikowano

może zdobyłeś achiva lub ktoś z kumpli pojawił się na XBL albo faktycznie baterie są slabe

Opublikowano

taka dyskoteka lampek to słaba bateria. czasami pad sygnalizuje że są na wyczerpaniu mimo że pasek pokazuje połowę mocy. dlatego gram na kablu i mam święty spokój :)

Opublikowano

Mi tak pad wariuje i czasem gram po kilka godzin na 'dyskotece' - te czujniki wyczerpania baterii zbyt doskonałe nie są.

to czemu sporo osób które kupiło goldy na allegro musiało je zwracać bo nie działały na pl live ?

To już tych ludzi trzeba pytać, a może to ja jestem ewenementem któremu wszystko działa ;).