MrNorbi 38 Opublikowano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 Pewnie było tysiąc razy, ale nie chce mi się szukać Czy na gry z Games on demand z Amerykańskiego LIVE jest blokada regionalna? Jeśli tak, to czy na amerykańskim LIVE jest blokada regionalna na gry z games on demand, które są dostępne na polskim XBL? Cytuj Odnośnik do komentarza
canuks 63 Opublikowano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 Gry bez blokady : ASSASSIN’S CREED 2 ALAN WAKE PL AVATAR THE GAME (JAMES CAMERON’S) SPLINTER CELL CONVICTION GEARS OF WAR 2 PL CALL OF DUTY WORLD AT WAR BORDERLANDS TOM CLANCY’S GHOST RECON 2 CONDEMNED MORTAL KOMBAT VS DC UNIVERSE RESIDENT EVIL 5 STREET FIGHTER IV TOMB RAIDER ANNIVERSARY CALL OF JUAREZ BOUND IN BLOOD RAYMAN VIRTUA TENNIS 2009 NHL 2K9 CSI - HARD EVIDENCE MONOPOLY F.E.A.R 2 THE BIGS 2 CABELA’S ALASKAN ADVENTURE CABELA’S BIG GAME HUNTER TIME SHIFT DRAGON AGE ORIGINS LEGO ROCK BANDS LOST DARK MESSIAH OF MIGHT AND MAGIC NBA 2K9 NBA 2K10 TMNT To co masz na markecie USA i PL o jest bez blokady 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MrNorbi 38 Opublikowano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 Wielkie dzięki canuks Jak kupię Alana na amerykańskim LIVE to będę go miał po polsku? @down: spoko, spoko Cytuj Odnośnik do komentarza
canuks 63 Opublikowano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 Ja pier .... masz szczęście ze nie jestem modem , tak bedziesz miał ,możesz sobie kupić alana nawet w Korei i tak bedziesz miał napisy PL . Więc kupuj i nie marudź Cytuj Odnośnik do komentarza
omo19 0 Opublikowano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 (edytowane) Mam pytane gdyż Microsoft zblokował możliwosc anulowania na stonie odnawiania sobie xbox live, a zakupilem na karte juz pewien czas temu live na 3 miechy bo byla promocja sek w tym ze po tym czasie pobrali mi kase znowu, wszystko było w UK a teraz powrocilem do PL cioram narazie na live ale nie ukrywam ze chciałbym x'a sie pozbyc bo nie mam na niego tyle czasu a jak sprzedam konsole to jak usunac moje konto calkowicie?? W szczegolnosci zablokowac te odnawianie xbox live ;] nigdzie nie moge znalesc odp z gory dzieki pzdr! Edytowane 4 Grudnia 2010 przez omo19 Cytuj Odnośnik do komentarza
Liquid Snake 10 Opublikowano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 Witam Mam pytanko odnośnie Forzy 3, gdy chcę wejść na witrynę albo aukcje żeby coś np. kupić to mam komunikat że opcja jest zablokowana zgodnie z ustawieniami kontroli rodzicielskiej czy cos w tym stylu, problem w tym że ja nie mam ustawionych ograniczeń czy blokad a mimo to nie mogę korzystać w pełni z Forzy 3, ktoś wie o co chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza
canuks 63 Opublikowano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 Mam pytane gdyż Microsoft zblokował możliwosc anulowania na stonie odnawiania sobie xbox live, a zakupilem na karte juz pewien czas temu live na 3 miechy bo byla promocja sek w tym ze po tym czasie pobrali mi kase znowu, wszystko było w UK a teraz powrocilem do PL cioram narazie na live ale nie ukrywam ze chciałbym x'a sie pozbyc bo nie mam na niego tyle czasu a jak sprzedam konsole to jak usunac moje konto calkowicie?? W szczegolnosci zablokowac te odnawianie xbox live ;] nigdzie nie moge znalesc odp z gory dzieki pzdr! Nie wiem czy po migracji nie nalezy potwierdzić danych płatniczych aby pobierali dalej kasę . Ale żeby zrezygnować z tej subskrypcji nalezy dzwonić do supportu ,w tym przypadku wal do naszego .Innego sposobu na anulowanie nie ma . Cytuj Odnośnik do komentarza
Owiec 281 Opublikowano 6 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2010 Ruszylo sie cos od roku z nagrodami za GS? Jakies dodatkowe ciuszki dla avatarow czy cos? Cytuj Odnośnik do komentarza
omo19 0 Opublikowano 6 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2010 Nie wiem czy po migracji nie nalezy potwierdzić danych płatniczych aby pobierali dalej kasę . Ale żeby zrezygnować z tej subskrypcji nalezy dzwonić do supportu ,w tym przypadku wal do naszego .Innego sposobu na anulowanie nie ma . hmmm dzieki za pomoc jednak mam jeszcze jedno pytanko jak zrobic ta migracje bo oprucz regionu i jezyku nie moge zmienic nic a jesli to zmienie wszystko na PL to roznicy nie widze ;] z gory dzieki za odp Cytuj Odnośnik do komentarza
canuks 63 Opublikowano 6 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2010 http://www.onlinecenter.pl/7308/Aktualnosci/Xbox-Live-w-Polsce-migracja-konta-krok-po-kroku.html Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 6 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2010 Czy teraz wszystkie gry na xbox sa region free? Cytuj Odnośnik do komentarza
canuks 63 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 NIE Cytuj Odnośnik do komentarza
lena163 5 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 Mam pytanie otóż muszę póki co podłączyć x-boxa do zwykłego tv curtis chyba 21 cali (hehe magiczna kula ) - tak wiem to profanacja ale na nowy tv muszę jeszcze uzbierać. I chciałam się zapytać czy zakup kabla z końcówką euro do tv poprawi to że obraz drga co dość utrudnia czytanie napisów? I czy istenieje taki kabel żeby miał końcówkę euro do tv i dodatkowo chinche na głośniki tak jak kable do ps2) http://xbox360.gaming-universe.de/screens/360_kabel-feature_advanced-scart-av-kabel.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza
Owiec 281 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 Nie mam pojecia gdzie to dac czy w temacie o Slimce czy o Livie, do tego szukajka nie dziala. Do cholery jasnej zaraz sie poplacze - nie moge sie polaczyc z netem ani przez wi-fi, ani po kablu. W obu przypadkach wywala ze nie mozesz adresu IP dostac. Jak to do naprawic? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość bigdaddy Opublikowano 7 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 a jakiego masz neta ? TP/UPC/osiedlowy/ inny ? w x360 w opcjach konsoli ustaw taki sam adres MAC jak masz na PC i zobacz czy działa @lena- przecież chyba w każdy, zestawie x360 masz taki kabel Euro Cytuj Odnośnik do komentarza
lena163 5 Opublikowano 8 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 (edytowane) Właśnie nie ma jest taki w którym można przełączać między tv i hdtv z 6 chinchami łącznie, które trzeba podłączyć przez przejściówkę na euro czyli taki: http://allegro.itnes.pl/images/123384309863449790.jpg a mi chodzi o taki który ma od razu euro bo to niby poprawia jakość i dlatego się pytam czy to naprawdę wpływa na obraz czy niekoniecznie? Edytowane 8 Grudnia 2010 przez lena163 Cytuj Odnośnik do komentarza
Owiec 281 Opublikowano 8 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 (edytowane) Wczoraj pojechalem do kumpla, bo ma Slimke i u niego dziala bez problemow. No i zrobilismy - dziala i po kablu i po wifi =D Jest jakas stronka/spis z darmowymi rzeczami na Livie? Poza demami ofc. E: Aha, i jak to jest z dodatkami? Sa przypisane pod konto czy konsole? Bo dosyc czesto zmieniam konsole, to dla mnie wazne. Edytowane 8 Grudnia 2010 przez Owiec Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 8 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 Konsole. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość bigdaddy Opublikowano 8 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 Właśnie nie ma jest taki w którym można przełączać między tv i hdtv z 6 chinchami łącznie, które trzeba podłączyć przez przejściówkę na euro czyli taki: http://allegro.itnes.pl/images/123384309863449790.jpg a mi chodzi o taki który ma od razu euro bo to niby poprawia jakość i dlatego się pytam czy to naprawdę wpływa na obraz czy niekoniecznie? ten kabel był kiedyś dodawany do wersji premium jako dodatkowy a tak w każdym X dają zwykły kabel z przejściówką Euro, chyba nie kabli do Xa że od razu jest Euro bez przejściówki, a czy poprawia braz to raczej mit Cytuj Odnośnik do komentarza
lena163 5 Opublikowano 8 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 Kabel jest mam nawet zdjęcie http://xbox360.gamin...t-av-kabel.jpg ale też tak zastanawiam się nas sensem jego kupienia, chyba sobie odpuszcze jednak skoro nikt nie potwierdza jego wpływu na jakość Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość bigdaddy Opublikowano 8 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 skoro masz tylko tymczasowo siedzieć na CRT to szkoda kasy i zabawy a efektu raczej nie zobaczysz Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 9 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 (edytowane) jaki headset polecacie w miare rozsadnej cenie? bo ten dodawany do zestawu to jakis zart,ciagle przerywa i nic nie slychac Edytowane 9 Grudnia 2010 przez zaq123456 Cytuj Odnośnik do komentarza
canuks 63 Opublikowano 9 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 http://www.turtlebeach.com/products/xbox-gaming-headsets/ear-force-x11.aspx Mam je i polecam bardzo . słuchawki cięzko dostać w PL a jak juz sa to ceny chore . ja zamawiałem w UK jakiś 6 miesiecy temu z 250zl .Wydanej kasy nie żałuję bo sprzęt świetny jakościowo i bardzo funkcjonalny . Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 9 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 tak samo polecam, rewelacyjne sluchawki Cytuj Odnośnik do komentarza
Kac_r 2 Opublikowano 10 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 a te sluchawki to tylko do x`a ? ... leci przez nie tylko to co ludzie gadaja czy tez dzwieki gry ? pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi