Opublikowano 10 grudnia 201014 l Jezu masz filmik z pełną prezentacją słuchawek ... są do x360,PS3 ,PC .Masz czat i głos z gry .Wszystko rególowane po przez pilota na "kablu ". Nawet się nie chce link kliknąć leniu ..
Opublikowano 11 grudnia 201014 l Chciałbym wymienić swój stary dysk 20GB na 250GB (do starej wersji X'a). Czy da się gdzieś jeszcze w Polsce kupić ten kabelek do transferu danych pomiędzy nimi, czy będę musiał bawić się z pendrivem?
Opublikowano 11 grudnia 201014 l Kiedys jak dzwoniles do MS to mozna bylo go zamwoic, moze jeszcze da rade.
Opublikowano 11 grudnia 201014 l No wiem, że można, ale jeśli istnieje szybszy sposób to bym wolał z niego skorzystać
Opublikowano 11 grudnia 201014 l kupilem x slim 4gb ,,, chce jednak dysk 250gb, na allegro jest bardzo wiele ofert takich dyskow ... czyli moge kupic taki dysk 250gb zrobiony (sformatowany itd) pod slima i bedzie wszystko cacy ? ... co z moim kontem, bez problemu bede sie mogl na nowym dysku zalogowac itd ... glupie pyt wiem ... pozdr
Opublikowano 11 grudnia 201014 l Tak, a jeszcze latwiej bedzie kupic zwykly dysk i samemu go zrobic oszczedzajac jakies 50zl Jak to sie robi? Ja sie w to nie bawilem, ale kumpel tak swoj zrobil. Google pomoze for siur.
Opublikowano 11 grudnia 201014 l Mam na swoim głównym koncie USA (7000 MSP) chciałbym je wydać na jakieś gry z Games on Demand. Słyszałem, że po zakupie niektórych gier ludzie mają problemy z odpaleniem ich, zawieszaniem, złym obrazem itd. Być może to wina regionu. Jest może gdzieś jakaś sprawdzona lista gier, które bez problemu będą działać po zakupie z Polski ?
Opublikowano 12 grudnia 201014 l To nawiążę jeszcze do pytania jasiopatryka - Games on Demand można już normalnie ściągać, np. z brytyjskiego konta, czy dalej jest blokada?
Opublikowano 12 grudnia 201014 l Jak masz IP na brytanie to możesz sciągać to co jest na markecie UK .Jak masz PL to dalej masz na większość blokadę z tego marketu z wyjątkiem gier bez blokady . Mam na swoim głównym koncie USA (7000 MSP) chciałbym je wydać na jakieś gry z Games on Demand. Słyszałem, że po zakupie niektórych gier ludzie mają problemy z odpaleniem ich, zawieszaniem, złym obrazem itd. Być może to wina regionu. Jest może gdzieś jakaś sprawdzona lista gier, które bez problemu będą działać po zakupie z Polski ? Gry bez blokady ,działają bez problemów ASSASSIN’S CREED 2 ALAN WAKE PL AVATAR THE GAME (JAMES CAMERON’S) SPLINTER CELL CONVICTION GEARS OF WAR 2 PL CALL OF DUTY WORLD AT WAR BORDERLANDS TOM CLANCY’S GHOST RECON 2 CONDEMNED MORTAL KOMBAT VS DC UNIVERSE RESIDENT EVIL 5 STREET FIGHTER IV TOMB RAIDER ANNIVERSARY CALL OF JUAREZ BOUND IN BLOOD RAYMAN VIRTUA TENNIS 2009 NHL 2K9 CSI - HARD EVIDENCE MONOPOLY F.E.A.R 2 THE BIGS 2 CABELA’S ALASKAN ADVENTURE CABELA’S BIG GAME HUNTER TIME SHIFT DRAGON AGE ORIGINS LEGO ROCK BANDS LOST DARK MESSIAH OF MIGHT AND MAGIC NBA 2K9 NBA 2K10 TMNT
Opublikowano 13 grudnia 201014 l Jak kupie od kogos konto z grami, to normalnie po ich sciagnieciu moge je wywalic i grac w nie ze swojego?
Opublikowano 13 grudnia 201014 l NIe chyba ze owe gry były kupione 12 miesięcy temu wtedy przepisujesz licencje na sowje konto i grasz normlanie tak jak ty byś je kupił. W innyp przypadku potrzebujesz 2 pady . jednym logujesz się na swoje konta 2 na konto kupione .
Opublikowano 13 grudnia 201014 l To sie nie tyczy tylko gier Arcade? E: Aha i gdzie sie wlasnie przepisuje Arcade? Bo mam pare gier na starym koncie. Edytowane 14 grudnia 201014 l przez Owiec
Opublikowano 13 grudnia 201014 l Szukałem nowego dysku do starej wersji xboxa i znalazłem to: http://www.robson.pl/produkt,%2011008,%20hard_drive_250gb.html Może mi ktoś poradzić czy to się opłaca i czy to nie jest jakiś fake bo myślałem że 250gb to tylko do slimek. Ewentualnie niech ktoś poratuje linkiem do jakiegoś sklepu. Szukam dysku większego niż te (pipi)e 20GB z Premium byle nowy choćby 60gb :confused:
Opublikowano 18 grudnia 201014 l Witam . Kupiłem sobie Fifa 11 . Niby nowa w folii ma być ale chciałbym sprawdzić ten paszport internetowy czy jak mu tam a nie mam golda już w tej chwili . Czy można gdzieś kupić live na 24 h ?
Opublikowano 18 grudnia 201014 l Ktos mial kody do zamiany na PT spytaj moze sprzeda, poza tym masz na alledrogo tylko one niedzialaja na polskim XL. Edytowane 18 grudnia 201014 l przez mesjasz
Opublikowano 18 grudnia 201014 l Skoro nie działają na polskim live to muszę kupić miesięcznego golda jednak . Może na gwiazdkę zrobią darmowy weekend hehe
Opublikowano 21 grudnia 201014 l Kto mi wytlumaczy na jakiej zasadzie dzialaja u mnie gry arcade kupione na innym koncie, jak jestem zalogowany tylko na swoim? ;D Cieszy mnie to, ale zastanawia.
Opublikowano 21 grudnia 201014 l Pobrałeś je z tej konsoli albo na tą konsolę została przeniesiona licencja.
Opublikowano 24 grudnia 201014 l Przepisujac licencje z jednej konsoli na druga (games on demand, arcade, gamerpictery itd) nie trace pelnych wersji na swojej konsoli, na ktorej je zakupilem?