Skocz do zawartości

Xbox 360 - pytania

Featured Replies

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Wyświetleń 768 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Zadowolony. Ciężko mi coś więcej powiedzieć. Na tą chwilę jeszcze ogromnym kalectwem się wykazuję i poza gierkami mam problemy w używaniu xboxa. No ale w końcu to konsola do gier, a te bardzo pozytywn

• Ha czyli obiecali, że wraz z końcem lata czegoś się dowiemy, a teraz mówią, że trzeba poczekać jeszcze kilka miesięcy.. Kpina.

• Gość ALIEN_ALIEN
    Gość ALIEN_ALIEN

Ja tak się zastanawiam nad ponownym kupnem Xboxa dla 2 serii Halo i Fable hehe. Arcade do tych celów będzie chyba najlepszym wyborem ...

Opublikowano

Czy żeby podłączyć pada od iXa do pieca (XP) potrzebne są jakieś sterowniki?

Przewodowy mam pożyczony, więc nie mogę chwilowo sprawdzić, a do bezprzewodowego to rozumiem, że trzeba ten odbiornik od MS dokupić? Inaczej się nie da?

Opublikowano

Tak, bezprzewodowy działa tylko z tym odbiornikiem MS. Możliwe, że są jakieś podróbki, ale nic o nich nie słyszałem.

Opublikowano

da się przywrócic swoj stary gamertag (nazwe ktora zmienilem za 800msp)? mam konsole zrabana, a na xbox.com cos pomieszali i nie da sie sprawdzic

Opublikowano

Tak.

Opublikowano

MAm problem z rod'em wymienialem juz paste i konsola chodzila prawie miesiac. czy moge zrobic cos jeszcze czy znow wymienic paste? potrzebowal bym jakiegos rozwiazania do czsu az nie kupie nowej konsoli. z gory dziekuje.

Opublikowano

Walka z wiatrakami , możesz wymienić pastę ponownie ale nie mażdnej gwarancji ze konsola pochodzi kolejny miesiąc czy choćby tydzień

Opublikowano

Do podłączenia xo z monitorem lepiej użyć kabla dsub czy dvi?

Opublikowano

taniej i może nawet lepiej wyjdzie dvi - czyli kabel HDMI -> DVI.

na dobry kabel z dsub trzeba wyłożyć trochę więcej np. Bigben

Opublikowano

jak masz monitor 16:10 to lepiej użyć sdub bo na divi nie ustawisz odpowiedniej rozdzielczości. przynajmniej kiedyś się nie dało, możliwe, że nowy soft daje już taką możliwość.

Opublikowano

No właśnie mam taki monitor z rozdzielczością 1680x1050, czyli lepiej dsub?:P Wie ktoś gdzie kupić oryginalny od MS, na allegro nie widzę :(?

Opublikowano

Z tą rozdzielczością nie jestem na 100% pewny, więc lepiej spytaj kogoś innego

W ultimie widziałem oryginalne ale kosztowały ponad 100zł, lepiej kupić jakąś dobrą podróbkę (big ben robi podobno niezłe)

Opublikowano

link

Powinna być ta rozdzielczość też przez HDMI. W każdym razie nawet jak jej nie było, przeszedłem na takim monitorze z VGA na HDMI, bo i tak opcje były wtedy te same, a obraz cyfrowo przesyłany przynajmniej.

Opublikowano

X360 nie ma cyfrowego wyjścia hdmi ;) nawet jakby miał to i tak lepiej użyć kabla, który daje możliwość ustawienia rozdzielczości dostosowanej do monitora, obraz będzie wtedy ostrzejszy i nie będzie nierozciągnięty.

Edytowane przez tomaszz04

Opublikowano

A podobno po instalacji nowego dasha osiągnięcia znikają... To prawda?

Opublikowano

No chyba wiadomo, że nie.

X360 nie ma cyfrowego wyjścia hdmi ;) nawet jakby miał to i tak lepiej użyć kabla, który daje możliwość ustawienia rozdzielczości dostosowanej do monitora, obraz będzie wtedy ostrzejszy i nie będzie nierozciągnięty.

A jakie ma, analogowe HDMI?

Rozdziałki były kiedyś takie same do wyboru przez VGA i HDMI z przejściówką na DVI. BTW:

New display support. Because you asked for it, we are adding 16X10 over VGA or HDMI, and support for 1440x900 or 1680x1050.

Edytowane przez Wampis

Opublikowano

Czy ktoś mieszkający w Niemczech będzie mógł bez problemu ściągnąć Battlefield bad company 2 + Vietnam z polskiego konta?

Potrzebna mi jest szybka odpowiedź :D

Opublikowano

sprobuj ;) jak sie nie uda to przeciez nie wezmie ci hajsu/punktow

Opublikowano

Nie o mnie chodzi :) Jakiś koleś chce kupić ode mnie konto z grami, ale jest w Niemczech i nie wie czy będzie dało się pobrać :P

Opublikowano

del

Edytowane przez bigdaddy

Opublikowano

kolega ma xboxa slima z kinectem, a ja elite. czy jakbym chcial od niego pozyczyc kinecta moge go normalnie podlaczyc?

Opublikowano

Jeśli kupił Kinecta z konsolą, to zabraknie kabla zasilającego. Jeśli oddzielnie, to musi pamiętać o pożyczeniu także tego właśnie kabla (którego on sam nie używa).

Opublikowano

Mam problem, mianowicie przy każdym uruchomieniu innej gry odpala się aktualizacja i za każdym razem muszę pobrać plik 2 lub 4mb. Czy to powszechny problem? co może być tego przyczyną i jak to rozwiązać?