Opublikowano 2 stycznia 201114 l Czy żeby podłączyć pada od iXa do pieca (XP) potrzebne są jakieś sterowniki? Przewodowy mam pożyczony, więc nie mogę chwilowo sprawdzić, a do bezprzewodowego to rozumiem, że trzeba ten odbiornik od MS dokupić? Inaczej się nie da?
Opublikowano 2 stycznia 201114 l Tak, bezprzewodowy działa tylko z tym odbiornikiem MS. Możliwe, że są jakieś podróbki, ale nic o nich nie słyszałem.
Opublikowano 3 stycznia 201114 l da się przywrócic swoj stary gamertag (nazwe ktora zmienilem za 800msp)? mam konsole zrabana, a na xbox.com cos pomieszali i nie da sie sprawdzic
Opublikowano 9 stycznia 201114 l Jak kupię Bad company 2 na amerykańskim Marketplace to będzie po Polsku?
Opublikowano 10 stycznia 201114 l MAm problem z rod'em wymienialem juz paste i konsola chodzila prawie miesiac. czy moge zrobic cos jeszcze czy znow wymienic paste? potrzebowal bym jakiegos rozwiazania do czsu az nie kupie nowej konsoli. z gory dziekuje.
Opublikowano 10 stycznia 201114 l Walka z wiatrakami , możesz wymienić pastę ponownie ale nie mażdnej gwarancji ze konsola pochodzi kolejny miesiąc czy choćby tydzień
Opublikowano 10 stycznia 201114 l taniej i może nawet lepiej wyjdzie dvi - czyli kabel HDMI -> DVI. na dobry kabel z dsub trzeba wyłożyć trochę więcej np. Bigben
Opublikowano 10 stycznia 201114 l jak masz monitor 16:10 to lepiej użyć sdub bo na divi nie ustawisz odpowiedniej rozdzielczości. przynajmniej kiedyś się nie dało, możliwe, że nowy soft daje już taką możliwość.
Opublikowano 11 stycznia 201114 l No właśnie mam taki monitor z rozdzielczością 1680x1050, czyli lepiej dsub? Wie ktoś gdzie kupić oryginalny od MS, na allegro nie widzę ?
Opublikowano 11 stycznia 201114 l Z tą rozdzielczością nie jestem na 100% pewny, więc lepiej spytaj kogoś innego W ultimie widziałem oryginalne ale kosztowały ponad 100zł, lepiej kupić jakąś dobrą podróbkę (big ben robi podobno niezłe)
Opublikowano 11 stycznia 201114 l link Powinna być ta rozdzielczość też przez HDMI. W każdym razie nawet jak jej nie było, przeszedłem na takim monitorze z VGA na HDMI, bo i tak opcje były wtedy te same, a obraz cyfrowo przesyłany przynajmniej.
Opublikowano 11 stycznia 201114 l X360 nie ma cyfrowego wyjścia hdmi nawet jakby miał to i tak lepiej użyć kabla, który daje możliwość ustawienia rozdzielczości dostosowanej do monitora, obraz będzie wtedy ostrzejszy i nie będzie nierozciągnięty. Edytowane 11 stycznia 201114 l przez tomaszz04
Opublikowano 11 stycznia 201114 l A podobno po instalacji nowego dasha osiągnięcia znikają... To prawda?
Opublikowano 11 stycznia 201114 l No chyba wiadomo, że nie. X360 nie ma cyfrowego wyjścia hdmi nawet jakby miał to i tak lepiej użyć kabla, który daje możliwość ustawienia rozdzielczości dostosowanej do monitora, obraz będzie wtedy ostrzejszy i nie będzie nierozciągnięty. A jakie ma, analogowe HDMI? Rozdziałki były kiedyś takie same do wyboru przez VGA i HDMI z przejściówką na DVI. BTW: New display support. Because you asked for it, we are adding 16X10 over VGA or HDMI, and support for 1440x900 or 1680x1050. Edytowane 11 stycznia 201114 l przez Wampis
Opublikowano 12 stycznia 201114 l Czy ktoś mieszkający w Niemczech będzie mógł bez problemu ściągnąć Battlefield bad company 2 + Vietnam z polskiego konta? Potrzebna mi jest szybka odpowiedź
Opublikowano 13 stycznia 201114 l Nie o mnie chodzi Jakiś koleś chce kupić ode mnie konto z grami, ale jest w Niemczech i nie wie czy będzie dało się pobrać
Opublikowano 22 stycznia 201114 l kolega ma xboxa slima z kinectem, a ja elite. czy jakbym chcial od niego pozyczyc kinecta moge go normalnie podlaczyc?
Opublikowano 22 stycznia 201114 l Jeśli kupił Kinecta z konsolą, to zabraknie kabla zasilającego. Jeśli oddzielnie, to musi pamiętać o pożyczeniu także tego właśnie kabla (którego on sam nie używa).
Opublikowano 22 stycznia 201114 l Mam problem, mianowicie przy każdym uruchomieniu innej gry odpala się aktualizacja i za każdym razem muszę pobrać plik 2 lub 4mb. Czy to powszechny problem? co może być tego przyczyną i jak to rozwiązać?