Skocz do zawartości

Xbox 360 - pytania

.:marioo:.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakbym zakupił nowa konsole xXbox 360 z uk to na ile by była udzielona gwarancja ?Rozumiem ze musiał bym zakupić przejściówkę do gniazdka bo kabel zasilający byłby z innym wejściem ?

Opublikowano (edytowane)

nie ma znaczenia gdzie kupisz bo w tej chwili na slimy jest 1 rok wszędzie

tylko u sprzedawcy masz lepsze mozliwosci u Nas bo na niezgodnosc 2 lata mozna reklmaowac, a z tego co mi wiadomo i nie wiem nawet czemu w UK u sprzedawcy 1 rok

kabel zasilajacy to jest zwykly jak do kompa itp.

czyli dokupujesz za kilka zlociszy po prostu kabel i masz z wtyczka nasza

kombinowanie w przejsciowki jest bez sensu bo to wyglada jak cegla w gniazdku :)

Edytowane przez Juchy
Gość donsterydo
Opublikowano

nemix: W UK nie ma naszego odpowiednika niezgodności towaru z umową (pomimo tego, że powinno być) i gwarancja jest na rok, czyli możesz olać gwarancję sklepową bo i tak skorzystasz tylko z tej od MS, która także jest na rok.

Opublikowano

W amazonie była dobra oferta na Xbox 360 250GB za 149 funtów ale później już zdrożała do 156 to wziąłem używkę z lutego 2011 z naszego serwisu aukcyjnego.Co daje rejestracja konsoli na stronie xbox ? Rozumiem że na razie nie mam takiej potrzeby rejestracji póki się nic nie dzieje z konsolą ?

Opublikowano (edytowane)

Przy probie polaczenia z live wywala mi blad, choc sama konsola testy polaczenia przechodzi bez zajakniecia. WTF?

Dalem odzysk konta na karcie wyboru profilu jest moj z 0 GS i logowane trwa i trwa i trwa i nic... Co sie dzieje panowie?

Edytowane przez Gość
Opublikowano (edytowane)

No nie moge sie polaczyc... Jak chce odzyskac konto to mam, ze dostep jest obecnie niedostepny i mam sprobowac pozniej. Mialem troche pkt z allegro, ale zadnego flasha itd. Jak dadza mi bana to sie wkur.wie.

Edytowane przez Gość
Opublikowano (edytowane)

ale ty piszesz o koncie z punktami czy swoim koncie Psyk00 ? sprawdzałeś inne konto, to samo sie dzieje ?

nie widać zdjęcia

Edytowane przez Daddy
Opublikowano

Z rana tez nic, jade na uczelnie, fajnie by bylo jakby byla odpowiedz co sie dzieje, jak wroce, bo nawet nie moge sie zapisac na swoje konto (probowalem odzyskac) zeby w FM3 spokojnie pograc ;/ Przejrzalem troche stron i nikt za abrdzo na tych forumach, ktore ogladalem nie wie o co biega.

Usunalem konto i nie mogee odzyskac, mimo ze lajw w opcjach smiga ok (przechodzi test bezblednie), przy odzyskiwaniu jest blad. Wczoraj mi sie 3 miesieczny lajw skonczyl i takie cuda. Co to do ku.rwy ma byc, ze nie moge konta odzyskac ani sie polaczyc...

Na infolini mowia, ze konto ejst ok i ze moga wziac konsole do naprawy, tyle, ze ona smiga bez zarzutu...

Opublikowano (edytowane)

dzwoniw wlasnie, maja sie przyjrzec sprawie... w ciagu tygodnia, niech mi golda za to jakiegos dadza czyc os, kur.wa 3 lata mam tego taga prawei a tu takie cuda

Nowy%20obraz%20mapy%20bitowej.jpg

Usluga niedostepna?

Edytowane przez Gość
Opublikowano

Witam. Mam problem z instalacją 2 dysku w Forzie 3. Gdy włączam grę z dysku 1 prosi mnie o dysk 2. No to otwieram napęd, wkładam dysk 2, zamykam napęd, a tu pojawia się napis "Insert DISC 2" albo konsola się zawiesza. Co zrobić? Było też tak, że zainstalowałem dysk 2 tak jak grę, ale potem jak włożyłem dysk 1, to nie wykrywało zainstalowanego dysku 2. Co zrobić, żeby zainstalować poprawnie dysk 2?

Opublikowano

metoda pierwsza powinna być dobra - ja tak mam u siebie - żadnych problemów nie było wiec dokładnie nie pamietam a to z pół roku temu było

a po zamknieciu napedu jak sie pojawia napis to nie trzeba jeszcze cos kliknąć np "a" ??

• Plusik 1