grykom 283 Opublikowano 14 czerwca 2011 Opublikowano 14 czerwca 2011 Różnica między EURO a Component była widoczna przy Wii, a co dopiero przy Xboxie! W ogólnie nie ma o czym gadać. Pytanko. Czy to prawda, że w konsolach z UK (slim 4gb) jest dodawany gold na miesiąc jako kod? Cytuj
Juchy 24 Opublikowano 14 czerwca 2011 Opublikowano 14 czerwca 2011 zdrapki roznie daja, zalezne od promocji, w niemczech ostatnio byla promocja ze zdrapka na 3msc. ale to nijak sie ma do oficjalnej wersji i sprzedazy konsol gdzie takiego czegos po prostu nie ma, wszystko co znajdziesz w sandardzie jest opisane na opakowaniu, jak jest cos wiecej to poprostu dodaja juz w jakis promocjach czy packach... Trochę teorii... a kto tu zadawal pytanie zeby mu ktos przytaczal teorie? w google hasla moze kazdy idiota wpisac wiec nie robcie z ludzi idiotow podajac teorie skopiowana, do tego jak to sie ma do tematu pytajacego to calkowicie nie wiem Cytuj
Spyker 59 Opublikowano 14 czerwca 2011 Opublikowano 14 czerwca 2011 Dobra, dzięki za odpowiedzi. Kabel powinien jutro być . Cytuj
Yap 2 795 Opublikowano 15 czerwca 2011 Opublikowano 15 czerwca 2011 Czy jeśli ściągnę jakąś gierę, przejdę, a następnie ją wywalę z dysku będę mógł sobie ją ściągnąć ponownie? Cytuj
Spyker 59 Opublikowano 15 czerwca 2011 Opublikowano 15 czerwca 2011 Kabel już podłączony do konsolki. Po ustawieniu na 1080i różnica jest ogromna . Cytuj
Bandi 5 Opublikowano 15 czerwca 2011 Opublikowano 15 czerwca 2011 Polecam ustawić jednak na 720p - w praktyce nie ma różnicy a to zawsze Progressive a nie Interlace (przeplot) Cytuj
Juchy 24 Opublikowano 16 czerwca 2011 Opublikowano 16 czerwca 2011 zalezy jaki ma TV przeplot usuwaja zazwyczaj teoretycznie 720p ma wiecej dancyh o obrazie niz 1080i, czyli obraz wiecej szczegolow, ale w praktyce trzeba samemu sprawdzic bo oko latwo mozna oszukac w pionie i na tym bazuje wlasnie interlace, tym samym kazdy moze miec wlasne subiektywne zdanie co wydaje mu sie dla niego lepsze Cytuj
Magik 1 125 Opublikowano 16 czerwca 2011 Opublikowano 16 czerwca 2011 1080p poleci przez component Cytuj
Juchy 24 Opublikowano 17 czerwca 2011 Opublikowano 17 czerwca 2011 poleci ale z tego co napisal zainteresowany to ustawial 1080i wiec zapewne to bylo max co mogl w swoim TV... Cytuj
Spyker 59 Opublikowano 17 czerwca 2011 Opublikowano 17 czerwca 2011 Tak, zgadza się. 1080p już ustawić się nie da . Cytuj
MierzejX 883 Opublikowano 21 czerwca 2011 Opublikowano 21 czerwca 2011 Zdrapki dołączane z serwisu gwarancyjnego MS działają na konta na cały świat czy tylko na Europę? Cytuj
ash77 3 Opublikowano 22 czerwca 2011 Opublikowano 22 czerwca 2011 na cały swiat - zdrapki dotyczące golda 1 Cytuj
Razle 0 Opublikowano 29 czerwca 2011 Opublikowano 29 czerwca 2011 Mam do was pytanie o status quo polskiego xbox live Od października praktycznie nie odpalałem mojego xboxa i zastanawiam się teraz nad migracją mojego konta z UK na polskiego Live, aby podpiąć sobie kartę do konta i nie musieć się bawić już zdrapkami i mieć wszystko legalnie załatwione. Czy wszystkie gry, które wychodzą w sklepach zagranicznych (US i UK), ukazują się równocześnie na xbox live ? Czy dodatki też wychodzą jednocześnie na wszystkie rynki ? Czy są dostępne dodatki do starszych gier ? Cytuj
Mustang 1 774 Opublikowano 29 czerwca 2011 Opublikowano 29 czerwca 2011 Wszystkie nowości pojawiają się na polskim Live, natomiast oferta sprzed jego wprowadzenia nie została w większości przeniesiona, ograniczono się do największych hitów. Cytuj
Magik 1 125 Opublikowano 4 lipca 2011 Opublikowano 4 lipca 2011 Nietypowe pytanko...czy typowy RROD "uderza od razu" unieruchamiajac konsole? Dzis przy wlaczeniu Xboxa zaczely mi migac 3 czerwone diody (naped caly czas pracowal). Pomyslalem ze konsola mi zdechla ale wylaczenie i ponowne wlaczenie zalatwilo sprawe i dalej dziala bezproblemowo. Nie wiem czy spodziewac sie ze konsola dlugo nie pozyje czy to po prostu jednorazowy chochlik. Cytuj
Daddy 4 240 Opublikowano 4 lipca 2011 Opublikowano 4 lipca 2011 nie sprawdziłeś kodu błędu ? to może być początek rroda, ja w starym x360 tak miałem że stopniowo się pojawiał aż do całkowitego zgonu, druga opcja ale nie jestem pewien - miałeś poluzowany kabel AV/zasilacza pograj trochę jak będą zwiechy lub artefakty to rrod Cytuj
Juchy 24 Opublikowano 5 lipca 2011 Opublikowano 5 lipca 2011 kod bledu trzeba odczytac zawsze bo 3 diody czerwone to ogolna awaria, nawet moze byc nei zwiazana z konsola a z zasilaczem kod bledu odpowie czy to w ogole jest awaria czy anomalia chwilowa i czego dotyczy Cytuj
Magik 1 125 Opublikowano 5 lipca 2011 Opublikowano 5 lipca 2011 (edytowane) W momencie tego "tymczasowego" RRODa konsola nie wywala zadnego Kodu. Dzis znowu wlaczyla sie dopiero za 4tym razem. Edytowane 5 lipca 2011 przez Magik Cytuj
Juchy 24 Opublikowano 5 lipca 2011 Opublikowano 5 lipca 2011 kod bledu to sie odczytuje przez kombinacje klawiszy, nie jest to nic podawanego na tacy w postaci liczbowej u mnie na stronie masz pod koniec opisu naprawy 3 diod, samodiagnoze to sobie ja zrob: http://www.iksboks.eu/product_info.php?products_id=220 Cytuj
Magik 1 125 Opublikowano 5 lipca 2011 Opublikowano 5 lipca 2011 (edytowane) Dzieki za info. Dotychczas z dziadkiem nie mialem zadnych problemow a mam go juz 4 lata. W kazdym razie zrobilem tak jak na Twojej stronie i wyszlo 0020. Konsola potrzebuje kilku prob zeby wkoncu zaczela dzialac (za kazdym razem zdaje sie potrzebowac wiecej.) Edit. Dodam ze jest to bodaj xenon (2006r, zasilacz 203W, bez HDMI). Edytowane 5 lipca 2011 przez Magik Cytuj
Zdunek 1 121 Opublikowano 8 lipca 2011 Opublikowano 8 lipca 2011 Nie wiem czy dobrze mówię, ale "0020" oznacza błąd GPU(często oznaczający przegrzewanie). Naprawa w serwisie od 70zł do 200zł. Ew. zabawa na własną rękę(czego nie polecam). Np: Cytuj
Gość Orzeszek87 Opublikowano 10 lipca 2011 Opublikowano 10 lipca 2011 Witam mam pytanie: kupiłem z "gier na żądanie" mass effect 1. ściągneło sie wszytstko git. odpalam, jestem przy koncówce, wywala mi błąd, że nie widzi płyty w czytniku. WTF? pytanie: czy jak na prędkosci pożyczę plytę od ziomka to "pchnę" grę dalej? czy nie pierdzielic sie i sciagnąc gre od nowa? wkurzyłem się. PRZY KOŃCÓWCE! chamstwo! Cytuj
standby 1 725 Opublikowano 10 lipca 2011 Opublikowano 10 lipca 2011 Czy jeśli do mojego Aracde podłącze Pendriva 16 giga, to będę mógł na niego instalować gry i je odtwarzać? czy będzie działał na zasadzie dysku twardego? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi