arek_51 2 Opublikowano 30 lipca 2011 Opublikowano 30 lipca 2011 Jaką proponujecie kupić kierownicę do Xbox 360?? Cytuj
Smiti 313 Opublikowano 1 sierpnia 2011 Opublikowano 1 sierpnia 2011 Witam, ostatnio kupiłem drugiego xbox'a, wszystko było ok, po podłączeniu do xlive poprosiło mnie o aktualizację - zaakceptowałem, konsola się zresetowała po czym zaczęła się aktualizować, jednak gdzieś przy 1/3 paska postępu wyskakuje błąd aktualizacji i nic dalej nie można zrobić. Nie da się wejść do dasha, za każdym razem gdy załączę konsolę to wyskakuje ten błąd: 3151-351F-B380-0402-C005-3002, podejrzewam, że konsola mogła być kiedyś przerobiona czy coś takiego - bana chyba nie miała bo połączyłem się z xlive. Proszę o pomoc, bo jak na razie to mam fajną podstawkę pod kawę... Cytuj
Gość Opublikowano 3 sierpnia 2011 Opublikowano 3 sierpnia 2011 Puste miejsce na liscie obrazkow gracza jest po to, by moc ustawic brak takowego? Cytuj
Juchy 24 Opublikowano 3 sierpnia 2011 Opublikowano 3 sierpnia 2011 (edytowane) Witam, ostatnio kupiłem drugiego xbox'a, wszystko było ok, po podłączeniu do xlive poprosiło mnie o aktualizację - zaakceptowałem, konsola się zresetowała po czym zaczęła się aktualizować, jednak gdzieś przy 1/3 paska postępu wyskakuje błąd aktualizacji i nic dalej nie można zrobić. Nie da się wejść do dasha, za każdym razem gdy załączę konsolę to wyskakuje ten błąd: 3151-351F-B380-0402-C005-3002, podejrzewam, że konsola mogła być kiedyś przerobiona czy coś takiego - bana chyba nie miała bo połączyłem się z xlive. Proszę o pomoc, bo jak na razie to mam fajną podstawkę pod kawę... konsola do serwisowania sie nadaje, naprawa jak najbardziej mozliwa... Edytowane 3 sierpnia 2011 przez Juchy Cytuj
Smiti 313 Opublikowano 3 sierpnia 2011 Opublikowano 3 sierpnia 2011 Do serwisowania w ms, czy można ją wysłać gdzie indziej? Nie mam pewności, czy była przerabiana - poza tym gwarancja już nie obowiązuje. Cytuj
Juchy 24 Opublikowano 4 sierpnia 2011 Opublikowano 4 sierpnia 2011 (edytowane) jak nie masz gwarancji i naprawa na swoj koszt to naprawiasz gdzie chcesz... Edytowane 4 sierpnia 2011 przez Juchy Cytuj
Gość majsterrPL Opublikowano 5 sierpnia 2011 Opublikowano 5 sierpnia 2011 (edytowane) Kiedy posiadałem jeszcze Xboxa 360 Premium kupiłem gierkę Geometry Wars Evolved 2. Mogę teraz ją pobrać ponownie na Slima? Bo z tego co widzę to ściągnąć mogę, ale nawet gdy pobieram full game to i tak mogę grać tylko w demo... I gdy klikam unlock full game to wyskakuje mi że pobrano, ale dalej jest dostępne tylko demko... Edytowane 5 sierpnia 2011 przez majsterrPL Cytuj
KIELiCH 81 Opublikowano 5 sierpnia 2011 Opublikowano 5 sierpnia 2011 (edytowane) Możliwe, że musisz zrobić przepisywanie lic., jeśli kupiłeś grę na innej konsoli. http://www.xbox.com/...eMigration/Home Edytowane 5 sierpnia 2011 przez KIELiCH Cytuj
Gość majsterrPL Opublikowano 5 sierpnia 2011 Opublikowano 5 sierpnia 2011 To by było chyba to, dwa razy przeniosłem tę licencję, ale problem nadal występuje... Cytuj
ash77 3 Opublikowano 5 sierpnia 2011 Opublikowano 5 sierpnia 2011 licencje mozna przenosic raz na rok Cytuj
Q-Jot 321 Opublikowano 7 sierpnia 2011 Opublikowano 7 sierpnia 2011 http://allegro.pl/bateria-4800-akumulator-do-pada-xbox-360-ladowarka-i1740593918.html Ma ktoś coś takiego i może powiedzieć ile trzyma na baterii i czy to szmelc, czy jak się gra 2h tygodniowo to można od biedy kupić? Cytuj
Manifestus 2 Opublikowano 9 sierpnia 2011 Opublikowano 9 sierpnia 2011 (edytowane) Ja mam coś takiego dołączone od razu od Microsoftu w pudełku z padem. Gdy podłączę pada kablem do konsoli, wtedy niby ładuje akumulator (można jednocześnie grać), ale jak odłączę kablel, bardzo szybko miga mi kontrolka o pustej baterii. Gdy mówie bardzo szybko, mam na myśli kilkadziesiąt minut. Edytowane 9 sierpnia 2011 przez Manifestus Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 9 sierpnia 2011 Opublikowano 9 sierpnia 2011 ten caly play&charge od microsoftu to jakas pomylka mam dwoch znajomych mieli to w komplecie z nowym padem po dwoch ladowaniach sie cos popsulo i nie da grac sie bez kabla Cytuj
ash77 3 Opublikowano 9 sierpnia 2011 Opublikowano 9 sierpnia 2011 (edytowane) Ja mam coś takiego dołączone od razu od Microsoftu w pudełku z padem. Gdy podłączę pada kablem do konsoli, wtedy niby ładuje akumulator (można jednocześnie grać), ale jak odłączę kablel, bardzo szybko miga mi kontrolka o pustej baterii. Gdy mówie bardzo szybko, mam na myśli kilkadziesiąt minut. stary/zużyty akumulatorek - poprostu bardzo szybko sie rozładowuje Edytowane 9 sierpnia 2011 przez ash77 Cytuj
porschman 3 Opublikowano 9 sierpnia 2011 Opublikowano 9 sierpnia 2011 (edytowane) Mam podobny problem co majsterrPL... na swoim koncie Porschman PL kupiłem swego czasu troche dcl (FM2, FM3 itp.) teraz mam nową konsolę i nie moge ich pobrac... przeniosłem licencje na ta ktora obecnie uzywam i dalej kupa, sciaga mi sie np. paczka aut do forzy 3 dojdzie do 99% i pojawia sie komunikat ze "pobranie tego pliku nie jest możliwe" . Wczoraj chciałem obejżeć film na dvd na konsoli, oczywiście nie da się bo musze ściągnąć aktualizację która zajmuje 4 mb, gdy dochodzi do 99% również pokazuje mi komunikat "pobranie tego pliku nie jest możliwe". Kiedyś migrowałem z kontem które miałem na UK na PL może to mieć jakiś wpływ ? ps. jak daję utawienia regionalne na UK też nic nie pomaga... Edytowane 9 sierpnia 2011 przez porschman Cytuj
Mustang 1 743 Opublikowano 9 sierpnia 2011 Opublikowano 9 sierpnia 2011 Aktualizacje spróbuj ściągnąć z konta z UK czy inny kraj. Cytuj
Manifestus 2 Opublikowano 10 sierpnia 2011 Opublikowano 10 sierpnia 2011 stary/zużyty akumulatorek - poprostu bardzo szybko sie rozładowuje Od nowości? :)0) Najlepsze są baterie duracell z mozliwością wielokrotnego ładowania Cytuj
arek_51 2 Opublikowano 10 sierpnia 2011 Opublikowano 10 sierpnia 2011 Jest u nas demo Drivera?? Cytuj
arek_51 2 Opublikowano 11 sierpnia 2011 Opublikowano 11 sierpnia 2011 Jest taka sytuacja, że wpisałem kod na 48 godzinny trial na XL na GOLD i nie mogę ściągnąć Drivera ani Maddena 12. Co z tym zrobić?? z góry dzięki za odpowiedź. Cytuj
Mustang 1 743 Opublikowano 11 sierpnia 2011 Opublikowano 11 sierpnia 2011 Z tego co wiem, zdrapki nie zmieniają statusu na Gold, a jedynie pozwalają na granie w sieci. Cytuj
Juchy 24 Opublikowano 11 sierpnia 2011 Opublikowano 11 sierpnia 2011 bo to nie sa zdrapki na GOLD, a na multi, a to jest różnica... Cytuj
Manifestus 2 Opublikowano 14 sierpnia 2011 Opublikowano 14 sierpnia 2011 (edytowane) Nie chcę zakłądac nowego tematu. Mam Dirt 3, pobrałem paczkę DLC Mud and Guts Car Pack, jednak nie posiadam tych aut. Pisze, że muszę je kupić (chociaż już to zrobiłem). Ponowne ściągnięcie DLC nie pomaga. Tylko ja mam taki problem? ....................... Miałem uszkodzone pliki na dysku. Wywaliłem wszystkie i ponownie pobrałem DLC. Problem rozwiązany Edytowane 16 sierpnia 2011 przez Manifestus Cytuj
Gość Siwy_ Opublikowano 18 sierpnia 2011 Opublikowano 18 sierpnia 2011 Czy jesli podepne ten adapter http://allegro.pl/kabel-audio-adapter-for-xbox-360-5-1-optyczne-i1773320524.html do slima, to czy zmiesci sie kabel HDMI ? W starych iXach i oryginalnych adapterach wiem, ze byl z tym problem, ale ten adapter jest chyba cienszy, no i nie wiem czy rozwiazali ten problem w slimach. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi