Zdunek 1 121 Opublikowano 16 marca 2012 Opublikowano 16 marca 2012 Kiedyś można było gadać PC->xbox w trakcie gry. Jak teraz wygląda ta opcja? Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 17 marca 2012 Opublikowano 17 marca 2012 (edytowane) sluchajcie czy sluchawki tritton Call of Duty: Black Ops 5.1 Analog Gaming Headset link http://www.game.co.u...g-headset-72282 beda smigac z x360 ? bo cena £19.98 bo sklep upada i wyprzedaja co prawda jest niby w akcesoriach pc ale tez ma zasilanie przez usb, a z tego co wiem to wiekszosc headsetow smiga na x360/pc/ps3 Edytowane 17 marca 2012 przez kubson Cytuj
DreicoPL 1 Opublikowano 17 marca 2012 Opublikowano 17 marca 2012 Przed chwilą fajny bug mi się przypałętał ,wcześniej pół opcji znikało a teraz co włączam grę to mi od razu live odłącza wracam do interfejsu i live jest, u was też to występuje czy znów ja mam szczęście:D Cytuj
Jordan23Carolina 11 Opublikowano 29 marca 2012 Opublikowano 29 marca 2012 (edytowane) witam, czy obecnie działa (ale chciałbym wiedziec na 100%, jeśli ktoś nie dawno uzywal lub uzywa to proszę o odp) jakaś strona, która pozwoli mi zmienić IP, tak by obejść blokady regionalną? nie musi być darmowa, tylko nie chciałbym na darmo wysyłać smsów za 6zł.... a na stronę, którą natrafilem w pewnym poradniku na YT nie mogę się zarejestrować: http://secretsline.biz/ proszę o odp! Edytowane 29 marca 2012 przez Jordan23Carolina Cytuj
Zdunek 1 121 Opublikowano 30 marca 2012 Opublikowano 30 marca 2012 Działa ten myk, ale dają za to bany Niestety nie jestem w stanie powiedzieć, czy ww. strona pozwoli Ci na ten zabieg. Cytuj
firana140 621 Opublikowano 31 marca 2012 Opublikowano 31 marca 2012 Jak w nowym dashboardzie znaleźć adres email na który jest dany GamerTag? Nie potrafię tego znaleźć W starym wystarczyło wejść w profil>zarządzanie kontem i tam się wyświetlał. Cytuj
DOA 0 Opublikowano 16 kwietnia 2012 Opublikowano 16 kwietnia 2012 Siemka. Mam może głupie pytanie, ale niestety jestem w tym temacie zielony ;/ Czy demo ściągnięte z netu i wypalone na płycie pójdzie na nieprzerobionej konsoli? Np. mam demo Dead or Alive 5 i nie wiem czy jest sens wypalać to na DVD bo nie wiem czy będzie działać ;( Bardzo bym prosił o odpowiedź i z góry wielkie dzięki! Pozdrawiam Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 16 kwietnia 2012 Opublikowano 16 kwietnia 2012 Rozumiem że przenoszenie danych z jednej konsoli na drugą (a dokładniej z fata na slima) można robić teraz pendrive'em? Cytuj
Gość Szprota Opublikowano 16 kwietnia 2012 Opublikowano 16 kwietnia 2012 mam pytanie odnośnie xboxa: czy można pobierać jakis plik z XBL i jednoczesnie grać bez automatycznego wstrzymania pobieranie pliku z Xbl? Cytuj
Halo3MaNiAcK 7 Opublikowano 16 kwietnia 2012 Opublikowano 16 kwietnia 2012 Rozumiem że przenoszenie danych z jednej konsoli na drugą (a dokładniej z fata na slima) można robić teraz pendrive'em? Tak, ale musisz sformatować pena z poziomu konsoli Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 16 kwietnia 2012 Opublikowano 16 kwietnia 2012 mam pytanie odnośnie xboxa: czy można pobierać jakis plik z XBL i jednoczesnie grać bez automatycznego wstrzymania pobieranie pliku z Xbl? tak mozna, jezeli nie grasz w danej chwili w multi Cytuj
Zdunek 1 121 Opublikowano 18 kwietnia 2012 Opublikowano 18 kwietnia 2012 (edytowane) Siemka. Mam może głupie pytanie, ale niestety jestem w tym temacie zielony ;/ Czy demo ściągnięte z netu i wypalone na płycie pójdzie na nieprzerobionej konsoli? Np. mam demo Dead or Alive 5 i nie wiem czy jest sens wypalać to na DVD bo nie wiem czy będzie działać ;( Bardzo bym prosił o odpowiedź i z góry wielkie dzięki! Pozdrawiam Tak można wypalać na Płycie i penie. Myślę, że to nie łamie regulaminu, aczkolwiek pewności nie mam. http://www.youtube.com/watch?v=ko4-iLBCkhM&feature=related przykładowy film. Jak w nowym dashboardzie znaleźć adres email na który jest dany GamerTag? Nie potrafię tego znaleźć W starym wystarczyło wejść w profil>zarządzanie kontem i tam się wyświetlał. Klikasz na avatara(ludka)dwa razy gałka w prawo-> Windows Live ID Edytowane 18 kwietnia 2012 przez Zdunek Cytuj
Czoperrr 5 118 Opublikowano 19 kwietnia 2012 Opublikowano 19 kwietnia 2012 Da radę zainstalować grę z płyty na pendrive, czy tylko jest to możliwe w przypadku dysku twardego? Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 19 kwietnia 2012 Opublikowano 19 kwietnia 2012 da się. między innymi po to wprowadzili obsługę pen'ów. Cytuj
Czoperrr 5 118 Opublikowano 19 kwietnia 2012 Opublikowano 19 kwietnia 2012 Aha, ale chyba 8GB pendrive jest za mały. Tak wynika przy próbie instalacji Cytuj
Zdunek 1 121 Opublikowano 20 kwietnia 2012 Opublikowano 20 kwietnia 2012 (edytowane) Często zależy to od gry. Podpowiem, że Xbox obsługuje peny maksymalnie do 16gigasów Edytowane 20 kwietnia 2012 przez Zdunek Cytuj
Gość Opublikowano 20 kwietnia 2012 Opublikowano 20 kwietnia 2012 (edytowane) nvm Edytowane 20 kwietnia 2012 przez Gość Cytuj
Szalona Małpka 5 Opublikowano 27 kwietnia 2012 Opublikowano 27 kwietnia 2012 (edytowane) Czy postawienie od strony napędu czegoś wielkość Wii może grozić gwałtem na płytach lub uszkodzeniem klocuszka ? [Marcinie nie próbuj wyszukiwać w tym podtekstu seksualnego.] Edytowane 27 kwietnia 2012 przez Szalona Małpka Cytuj
haloogen 5 Opublikowano 1 maja 2012 Opublikowano 1 maja 2012 Czy postawienie od strony napędu czegoś wielkość Wii może grozić gwałtem na płytach lub uszkodzeniem klocuszka ? [Marcinie nie próbuj wyszukiwać w tym podtekstu seksualnego.] Zależy w jakiej pozycji Cytuj
Hipolos 23 Opublikowano 1 maja 2012 Opublikowano 1 maja 2012 Czy postawienie od strony napędu czegoś wielkość Wii może grozić gwałtem na płytach lub uszkodzeniem klocuszka ? [Marcinie nie próbuj wyszukiwać w tym podtekstu seksualnego.] Zależy w jakiej pozycji Jeżeli to nie będzie WII, a tylko coś podobnego to spokojnie stawiaj, tylko lekko pochyl w stronę światła :ph34r: Cytuj
intelek 0 Opublikowano 9 maja 2012 Opublikowano 9 maja 2012 Witajcie, mam taki problem. Mieszkam we Francji, i kupiłem dzisiaj X360 SLIM 250GB no i fajnie sobie ją ustawiłem kraj Polska, język Polski w zestawie były 2 gry (Forza i Crysis 2) Forza na płytce, Crysis był na kodzie, wpisuje ten kod a tu mi wyskakuje "nie możesz pobrać pliku z twojej lokalizacji" Nosz kurde, o co biega? Zmieniałem lokalizację na Francję i język też francuski - nie działa, potem próbowałem z angielskim - też nie działa. Macie jakąś radę na to? Z góry dzięki za odpowiedź. Cytuj
Mustang 1 741 Opublikowano 9 maja 2012 Opublikowano 9 maja 2012 A konto na jaki kraj założone? I nie chodzi o lokalizację, tylko o dane adresowe, itp. - lub w jakim języku są reklamy w menu i inne pierdoły. Jak na Polskę, to załóż drugie na Francję i pobierz z tamtego. Cytuj
nemix 36 Opublikowano 12 maja 2012 Opublikowano 12 maja 2012 Dzwoniłem wczoraj na infolinie Microsoftu 8004411796 a że było już po godzinach pracy to się nie dodzwoniłem.Dzisiaj patrzę i mi naliczyło Poł. głosowe międzynarodowe czas 00:34 min. koszt 4,00 zł , czemu taka opłata ? Da się jakoś anulować automatyczną subskrypcję golda czy tylko przez infolinię ? Cytuj
wrog 609 Opublikowano 12 maja 2012 Opublikowano 12 maja 2012 https://live.xbox.com/pl-PL/Account?xr=mebarnav Jeśli przy automatycznym odnawianiu na tej stornie możesz kliknąć i zmienić, to anulujesz bez dzwonienia. 1 Cytuj
nemix 36 Opublikowano 12 maja 2012 Opublikowano 12 maja 2012 (edytowane) Dziękuję Ci za pomoc,automatyczne odnawianie: Wył. czyli rozumiem że problem rozwiązany i nie mam się co martwić ? Edytowane 12 maja 2012 przez nemix Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi