Mustang 1 774 Opublikowano 25 lipca 2012 Opublikowano 25 lipca 2012 Już nie można ot tak zmienić. Na Polskę są niższe ceny gier na żądanie, ale z kolei oferta Marketplace jest nieco uboższa (nie ma niektórych staroci, wychodzą oczywiście nowe dodatki czy gry Arcade, ale w USA maja np. jeszcze kupę darmowych obrazków gracza). Ale to i tak można mieć na konsoli drugie konto na USA i sprawdzać czy Amerykanie coś dostali ciekawego. Cytuj
typfon 145 Opublikowano 26 lipca 2012 Opublikowano 26 lipca 2012 zmieniam meble, i mam pytanie o wentylację slimki, ona zasysa z boków powietrze i ciepłe oddaję do góry? (pierwsze klocki oddawały ciepłe tyłem) bo miałbym fajną półeczkę na x0 ale własnie z tyłu nie miał by więcej niż 5/10 cm (po bokach i od góry luz) Cytuj
Daddy 4 239 Opublikowano 26 lipca 2012 Opublikowano 26 lipca 2012 jest tak jak piszesz, zasysa z boków i wypluwa do góry jeśli konsola leży, najważniejsze żeby miała tak z minimum 15cm luzu do góry. Cytuj
BoroBoro 161 Opublikowano 26 lipca 2012 Opublikowano 26 lipca 2012 opłaca się zakładać konto xbl na Polske czy lepiej na UK ? Cytuj
Daddy 4 239 Opublikowano 26 lipca 2012 Opublikowano 26 lipca 2012 nie opłaca się, najlepiej na UK/US, więcej wszystkiego + aplikacje z których można korzystać. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 26 lipca 2012 Opublikowano 26 lipca 2012 Na Marketplace UK jest więcej gier, a na Marketplace PL gry na żądanie są tańsze. Cytuj
typfon 145 Opublikowano 27 lipca 2012 Opublikowano 27 lipca 2012 (edytowane) fajna sprawa monża teraz zamówić rozmowe z infolinią (dla posiadaczy telefonów w Plusie spora oszczędność) korzystał ktoś ? https://support.xbox.com/pl-PL/request-call?service=xbox-360&category=settings-and-initial-setup&ccfissue=&ewt=0&navlistpath=NavigationList& Edytowane 27 lipca 2012 przez typfon Cytuj
Fenikz 89 Opublikowano 28 lipca 2012 Opublikowano 28 lipca 2012 działa wam ta przeglądarka internetowa w Xboxie? Bo mi żadnej strony nie chce wczytać Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 28 lipca 2012 Opublikowano 28 lipca 2012 U mnie też nie wczytuje stron... Ściągnąłem ją ponownie i dalej nic. Cytuj
Mustang 1 774 Opublikowano 29 lipca 2012 Opublikowano 29 lipca 2012 (edytowane) Zapewne to beta testy nowego interfejsu, dla zainteresowanych były zapisy. Edytowane 29 lipca 2012 przez Wampis Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 29 lipca 2012 Opublikowano 29 lipca 2012 (edytowane) Od aktualizacji, która wyjdzie na jesień. Właśnie trwa jej beta. EDIT: Zmieniłem język menu konsoli na angielski i strony w IE zaczęły się ładować. Edytowane 29 lipca 2012 przez SzczurekPB Cytuj
_Red_ 12 061 Opublikowano 30 lipca 2012 Opublikowano 30 lipca 2012 (edytowane) Czy w przypadku, gdy kod dołączony do gier jest już zużyty, to nie powinienem dostać po jego wpisaniu stosownego komunikatu? 1) odpalam właśnie używkę AC: Revelations (sprzedawca nie pisał czy kod jest ważny czy nie). Z ciekawości wpisuję kod w dashboardzie, pojawia się ekran pobierania Online Pass z opcją anulowania. 2) z ciekawości wpisałem jeszcze kod na Saints Row 3, w przypadku którego poprzednik ewidentnie pisał, że kod wykorzystał. Po wpisaniu kodu pojawia się podobny ekran jak powyżej. Nie chcę klikać "pobierz", bo jeszcze zużyję i tak nieprzydatny mi kod. Czy system nie powinien od razu wyrzucić komunikatu, że taki a taki kod już został wykorzystany, zaraz po jego wpisaniu? Jak inaczej mogę sprawdzić jego ważność? Byłbym wdzięczny jakby ktoś przepisał mi jakiś ze swoich zużytych (żeby nie było, że wyłudzam;) kodów, żebym mógł zobaczyć taki przypadek w praktyce. Edytowane 30 lipca 2012 przez Red_XIII Cytuj
MaZZeo 14 240 Opublikowano 30 lipca 2012 Opublikowano 30 lipca 2012 może zwyczajnie gościu nie wpisał tego kodu ale tobie powiedział że tak? powinno się zawsze pojawiać okno, że kod zostal wykorzystany. 1 Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 30 lipca 2012 Opublikowano 30 lipca 2012 Osoby, które brały udział w becie mogą coś powiedzieć o przeglądarce? Cytuj
wrog 640 Opublikowano 30 lipca 2012 Opublikowano 30 lipca 2012 Biorą, dopiero się zaczęła. A nie mogą (a przynajmniej nie powinny), bo jest NDA. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 30 lipca 2012 Opublikowano 30 lipca 2012 (edytowane) Jak ktoś napisze, że działa dobrze albo źle, to raczej nie narazi się na żadne konsekwencje PS. Zresztą już się dokopałem do wielu opinii na neogaf. Edytowane 30 lipca 2012 przez DonSterydo Cytuj
Daddy 4 239 Opublikowano 30 lipca 2012 Opublikowano 30 lipca 2012 zarzuć linka don bo sam jestem ciekawy czy to działa. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 30 lipca 2012 Opublikowano 30 lipca 2012 Od tej strony możesz zacząć przeglądać: http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=484089&page=9 Z tego co widziałem, to pozytywne opinie o IE na X360. Podobno szybko chodzi i jest intuicyjne. Cytuj
ubol 59 Opublikowano 30 lipca 2012 Opublikowano 30 lipca 2012 PS. Zresztą już się dokopałem do wielu opinii na neogaf. Jeśli wolno spytać, to jakie opinie przeważają, negatywne czy pozytywne? Dla mnie była by to dość ciekawa alternatywa, zważywszy na fakt, że brat praktycznie cały czas okupuje kompa... Cytuj
arek_51 2 Opublikowano 2 sierpnia 2012 Opublikowano 2 sierpnia 2012 Co jest że nie mogę pobrać dema Pes 2013 tylko wyskakuje błąd ? Muszę mieć golda? Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 2 sierpnia 2012 Opublikowano 2 sierpnia 2012 Dema dla kont bez golda są dostępne tydzień później. PS. Zresztą już się dokopałem do wielu opinii na neogaf. Jeśli wolno spytać, to jakie opinie przeważają, negatywne czy pozytywne? Dla mnie była by to dość ciekawa alternatywa, zważywszy na fakt, że brat praktycznie cały czas okupuje kompa... Same pozytywy. Sam zresztą zaraz odpalę. 1 Cytuj
typfon 145 Opublikowano 7 sierpnia 2012 Opublikowano 7 sierpnia 2012 miałem wczoraj dziwną sytuację na moim x0, nigdy nie miałem problemów z NATem a wczoraj panel wyszukiwania meczy w H Reach pokazał mi że mam NAT ograniczony, przetestowałem połączenie i za pierwszymi 2 ma razami wszystko było ok, za 3 pojwił się komunikat o ograniczonym NAT... wtf to się może tak samo z siebie zmienić? (w routerze nic nie zmieniałem) Cytuj
dApo 313 Opublikowano 7 sierpnia 2012 Opublikowano 7 sierpnia 2012 (edytowane) co prawda nie znam się ale to mogły być chwilowe problemy z twoim łączem po stronie dostawcy... miałem kiedyś całkiem podobnie tyle że nie ładowały mi się strony na zagranicznych serwerach Edytowane 7 sierpnia 2012 przez dApo Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi