Gość DonSterydo Opublikowano 10 października 2012 Opublikowano 10 października 2012 Serwisy nie dają nowych sprzętów Dostaniesz jakąś używaną naprawioną, którą mają na serwisie najprawdopodobniej. Cytuj
typfon 145 Opublikowano 10 października 2012 Opublikowano 10 października 2012 pada wymieniali na nowego zrobi ktoś testa czy też tak ma? (- wejść do systemu, na dysk, i wyświetlić tą listę gdzie sa gry, dema, profile, itd. - teraz bedąc w tej zakładce odwieram dvd i wkładam gierkę, powinno nas przerzucić na zakładke wcześniej - znów wejśc do zawartości hdd, i czy teraz dane sa podwujnie?) tylko z samym hdd bo jak mam podpięty pen i hdd to problemu nie ma Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 10 października 2012 Opublikowano 10 października 2012 pada wymieniali na nowego Bo padów się nie naprawia. Cytuj
typfon 145 Opublikowano 10 października 2012 Opublikowano 10 października 2012 a hdd się naprawia ?? zresztą nie ważne, szkoda że obudowy nie dali nowej tylko jakąś pocharataną teraz boje się im x0 odesłac bo też mi odeślą jakiegoś szrota Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 10 października 2012 Opublikowano 10 października 2012 a hdd się naprawia ?? zresztą nie ważne, szkoda że obudowy nie dali nowej tylko jakąś pocharataną teraz boje się im x0 odesłac bo też mi odeślą jakiegoś szrota Pewnie mają na składzie takie HDD jak Twój, że ktoś wysłał im HDD myśląc, że jest zepsuty, a był sprawny albo ludzie wysyłają zepsutą konsolę razem z HDD (a nie powinni). Cytuj
typfon 145 Opublikowano 10 października 2012 Opublikowano 10 października 2012 nie zwalnia ich to z odpowiedzialności że odesłany sprzet powinien choć trochę wyglądac jak ten wysłany a nie jak by go ktoś papierem sciernym wygładzał... poprostu MS robi wszystko abym kupił x0 z Halo 4! Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 10 października 2012 Opublikowano 10 października 2012 To bardziej wygląda na problem software'owy - może na razie nie ruszaj tego i poczekaj na up Dasha - jakoś niedługo ma chyba być aktualizacja - a nuż się po tym poprawi. Cytuj
typfon 145 Opublikowano 10 października 2012 Opublikowano 10 października 2012 wg pana z MS od 16 do 23 mają aktualizować dasha, dziwnę że sam tego nie zasugerował ... czasem strasznie z nich lalapety w tym ms Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 10 października 2012 Opublikowano 10 października 2012 Też tak myślę. Ja kiedyś nie mogłem korzystać z Marketplace z poziomu X360 i po updacie wszystko wróciło do normy. PS. typfon, ale te duble zabierają Ci dodatkowo miejsce na HDD? Cytuj
typfon 145 Opublikowano 10 października 2012 Opublikowano 10 października 2012 no własnie nie, przed wejściem do listy, pokazuje mi prawidłowa wartość wolnego miejsca, tylko jak się wklikam w szczegóły pojawia mię się podwójny zapis wszystkiego (2x ten sam profil itd) dobrze że znów trafiłem na tego samego kolesia w MS, ciekawe co wymyslą tym razem Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 10 października 2012 Opublikowano 10 października 2012 No to tym bardziej bym czekał do update'u bo tak na dobrą sprawę to nie ma problemu, który by oddziaływał negatywnie na korzystanie z konsoli. Cytuj
Czoperrr 5 118 Opublikowano 15 października 2012 Opublikowano 15 października 2012 Załóżmy, że mam dysk zewnętrzny i chcę z niego korzystać na X360. Da radę sformatować tylko jedną partycję pod xboxa, czy konsola skasuje mi całą powierzchnię dysku? Cytuj
Juchy 24 Opublikowano 16 października 2012 Opublikowano 16 października 2012 nic nie formatuje zakalda na dysku kontener, ktory jest memorka Cytuj
Czoperrr 5 118 Opublikowano 16 października 2012 Opublikowano 16 października 2012 No tak, tylko, że jak korzystam teraz z pendrive to zawsze jest komunikat, że cała zawartość dysku zostanie wykasowana. Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 17 października 2012 Opublikowano 17 października 2012 gdzie w nowym dashu ( ten z IE ) znajduja sie wyprzedaze ? np ta od THQ ? slabo tez rozwiazli to ze jak chce sie zobaczyc deal of the week to trzeba odpalic aplikacje sales & specials Cytuj
leszekch 5 Opublikowano 17 października 2012 Opublikowano 17 października 2012 myślałem że z tą przeglądarką będzie można śmigać jak na kompie ale to jakaś okrojona lipa Cytuj
adamst85 96 Opublikowano 18 października 2012 Opublikowano 18 października 2012 A takie pytanko czy mogę do 360 podpiąc pena (czy do ps3 też) i traktować go jako dysk twardy - np. do instalacji gry? I gra będzie z niego śmigać? Cytuj
maciekww28 848 Opublikowano 18 października 2012 Opublikowano 18 października 2012 A takie pytanko czy mogę do 360 podpiąc pena (czy do ps3 też) i traktować go jako dysk twardy - np. do instalacji gry? I gra będzie z niego śmigać? do x360 tak - obsługuje max 16gb Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 18 października 2012 Opublikowano 18 października 2012 Do X360 możesz podłączyć dwie pamięci USB naraz, które będą robić za dodatkową pamięć, na każdej z nich będziesz mógł korzystać maksymalnie z 16 Gb, jeżeli podłączysz pamięć np. 30 Gb to też będziesz na niej korzystał z maksymalnie 16 Gb. I tak, można z tego odpalać gry, dema itp. 1 Cytuj
adamst85 96 Opublikowano 18 października 2012 Opublikowano 18 października 2012 I nie chodzi to wolniej wtedy niż z HDD? To fajno bo mi miejsca brakuje. A później mogę bez problemu przekopiować zawartość pena na HDD - np. jakąś pełną wersje arcade? Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 18 października 2012 Opublikowano 18 października 2012 gdzie w nowym dashu ( ten z IE ) znajduja sie wyprzedaze ? np ta od THQ ? slabo tez rozwiazli to ze jak chce sie zobaczyc deal of the week to trzeba odpalic aplikacje sales & specials Coś chyba pomieszałeś, na 100% nie trzeba wchodzić do tej aplikacji bo mało kto o niej wie Jeżeli dobrze pamiętam, to wchodzisz normalnie w zakładkę tak gdzie się gry kupuje i masz tam promocje. I nie chodzi to wolniej wtedy niż z HDD? To fajno bo mi miejsca brakuje. A później mogę bez problemu przekopiować zawartość pena na HDD - np. jakąś pełną wersje arcade? Kopiować może jak chcesz i co chcesz. Co do prędkości, to zalezy co kupisz, bo jak jakiś szajs za 20 zł, to nie licz na nic. Ja kupiłem oryginalny klucz USB 16 Gb Sandisc brandowany przez Microsoft do X360 za 54 zł i gry się wolniej instalują (co jest normalne), ale odczyt jest trochę szybszy niż z HDD. 1 Cytuj
adamst85 96 Opublikowano 18 października 2012 Opublikowano 18 października 2012 Dzięki za odpowiedzi Don Sterydo. To jak jużwiem o penach to może jak to jest z dyskiem zewnętrznym? Też podłącza się go przez USB czy jakoś inaczej? Jakiś konkretny model - tylko microsoftu? Jakieś ograniczenia pojemności? Miejsca brakuje a nie chce mi się bawić w wymianę dysku więc dysk zewnętrzny dodatkowy byłby rozwiązaniem. Pozdrawiam Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 18 października 2012 Opublikowano 18 października 2012 (edytowane) Też przez USB. Model dysku jest obojętny, ale też na jednym wejściu USB będziesz mógł korzystać maksymalnie z 16 Gb, tak jak w przypadku klucza USB dlatego nie opłaca się podłączać zewnętrznego HDD. Lepiej 1-2 klucze USB. Edytowane 18 października 2012 przez DonSterydo Cytuj
adamst85 96 Opublikowano 18 października 2012 Opublikowano 18 października 2012 Dzięki za info czyli dysk zewnętrzny odpada - trzeba zainwestować w dwa peny 16 - i dojdzie wtedy 32 HDD do dyspozycji. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 18 października 2012 Opublikowano 18 października 2012 Pamiętaj, że peny tak samo jak HDD nie mają dokładnie takiej pojemności jak jest napisane, np. ten pen 16 Gb Microsoftu, który kupiłem ma dokładnie 14,3 Gb dostepnej pamięci. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi