Andreal 2 123 Opublikowano 15 września 2013 Opublikowano 15 września 2013 (edytowane) do monitora kabel hdmi/dvi, do dźwięku podpinasz kabel dostarczony z konsolą (composite), on ma wyjścia chinch: video i audio (lewy/prawy), będziesz musiał chyba go podciąć, żeby dwa w konsoli wlazły. Jeżeli monitor podpinasz pod vga od razu w takim kablu są dodatkowe wyjścia audio na chinch. U mnie podpięte jest to tak: Edytowane 15 września 2013 przez Andreal 1 Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 15 września 2013 Opublikowano 15 września 2013 (edytowane) El: Nie, można kupić kabel do X360, który ma wyjście VGA i osobno chinche na dźwięk, wtedy wpinasz chinche w głośniki albo kino domowe i jedziesz. Ja np. mam jeszcze inaczej - kabel HDMI wypuszcza obraz do TV, a do dźwięku mam drugi kabel (taki jak wcześniej opisałem) i same chinche mam wpięte w kino domowe). Edytowane 15 września 2013 przez DonSterydo 1 Cytuj
Paweł Dziuba 2 Opublikowano 15 września 2013 Opublikowano 15 września 2013 Pytanie/problem: Gdzie teraz pokazuje na koncie XBL na ile zamienili msp na pieniądze ? - miałem bodaj 160msp. Cytuj
Bosu 15 Opublikowano 16 września 2013 Opublikowano 16 września 2013 Pytanie/problem: Gdzie teraz pokazuje na koncie XBL na ile zamienili msp na pieniądze ? - miałem bodaj 160msp. Jak wejdziesz w sklep i wybierzesz jakąś grę to przy opcji kupna będziesz miał wybór metody płatności, będzie o ile pamiętam nad kartą kredytową napisane coś w stylu Microsoft account i kwota. Cytuj
Spaulding 61 Opublikowano 16 września 2013 Opublikowano 16 września 2013 Dzisiaj po ściągnięciu Raibow Six wcieło mi wszystkie gry z biblioteki gier . Mogę odpalić je jedynie poprzez znalezienie ich w "Rynku gier" i naciśnięcie odpowiedniego kwadrata, niestety jest to trochę upierdliwe. Błąd ten występuje tylko gdy jestem zalogowany na profil. Jakieś pomysły jak to naprawić ?? Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 24 września 2013 Opublikowano 24 września 2013 Dzwonił ktoś z was na infolinię Xboxa z komórki i zna numer dobry? Prosiłbym o podanie go, bo zawsze dzwoniłem ze stacjonarnego i nie jestem pewien czy ten sam będzie z komórki. Cytuj
Spaulding 61 Opublikowano 24 września 2013 Opublikowano 24 września 2013 Jak jest teraz z tymi trialami na miech ? Ponoć zawsze były 3 przypisane do konsoli i info o nich wyskakiwało za każdym razem jak zakładało się nowe konto.Kumpel podpiął konsole po raz pierwszy konsole do neta i nie może ich wykorzystać :|. Cytuj
Zimol 85 Opublikowano 3 października 2013 Opublikowano 3 października 2013 Jeśli mam 3 szt kodów 1-miesiąc prepaid i wklepie je dzień pod dniu to rozumiem, że konto za każdym razem przedłuża mi się o kolejne 30 dni do przodu, a nie miesiąc od daty wprowadzenia? Przepraszam za pytanie z kategorii oczywistych, ale zamiast 1 kod 3 miesięczny kolo wysłał mi 3szt 1-miesięczne, a jako że jest to Microsoft to wolę zapytać. Captain Obvious pomóż! Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 3 października 2013 Opublikowano 3 października 2013 Tak, sumują się. 1 Cytuj
gamer 1 Opublikowano 11 października 2013 Opublikowano 11 października 2013 do monitora kabel hdmi/dvi, do dźwięku podpinasz kabel dostarczony z konsolą (composite), on ma wyjścia chinch: video i audio (lewy/prawy), będziesz musiał chyba go podciąć, żeby dwa w konsoli wlazły. Jeżeli monitor podpinasz pod vga od razu w takim kablu są dodatkowe wyjścia audio na chinch. U mnie podpięte jest to tak: Mam podobny problem tylko, że ja mam slimkę i jak podpinam chinch to takie gównienko blokuje mi na dole wejście HDMI i pytanie czy nawet jak je przetnę to będzie dalej działać ? Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 11 października 2013 Opublikowano 11 października 2013 do monitora kabel hdmi/dvi, do dźwięku podpinasz kabel dostarczony z konsolą (composite), on ma wyjścia chinch: video i audio (lewy/prawy), będziesz musiał chyba go podciąć, żeby dwa w konsoli wlazły. Jeżeli monitor podpinasz pod vga od razu w takim kablu są dodatkowe wyjścia audio na chinch. U mnie podpięte jest to tak: Mam podobny problem tylko, że ja mam slimkę i jak podpinam chinch to takie gównienko blokuje mi na dole wejście HDMI i pytanie czy nawet jak je przetnę to będzie dalej działać ? :confused: Musisz całkowicie zdjąć tą plastikową obudowę i obkręcić kabelki razem z częścią wtyku od kabla, taśmą izolacyjną żeby Ci się to nie rozleciało jak będziesz chciał kiedyś odłączyć kabel. Cytuj
Mani 685 Opublikowano 26 października 2013 Opublikowano 26 października 2013 Pytanie odnośnie zdrapek. Na allegro są prepaid na konkretne kwoty (zamiast msp). Ktoś się orientuje czy mając konto na UK jak kupię zdrapke na 100 zł to mi to jakoś przeliczy na funciaki czy te zdrapki są blokowane i mi wybije kod. Cytuj
Zdunek 1 121 Opublikowano 26 października 2013 Opublikowano 26 października 2013 Pytanie odnośnie zdrapek. Na allegro są prepaid na konkretne kwoty (zamiast msp). Ktoś się orientuje czy mając konto na UK jak kupię zdrapke na 100 zł to mi to jakoś przeliczy na funciaki czy te zdrapki są blokowane i mi wybije kod. Zdrapki są podzielone na regiony. Zobacz w opisie aukcji, czy zdrapka działa poza PL. Cytuj
Mani 685 Opublikowano 26 października 2013 Opublikowano 26 października 2013 Czyli pewnie nie obędzie się bez dodatkowego konta PL. Cytuj
Amer 1 370 Opublikowano 14 listopada 2013 Opublikowano 14 listopada 2013 Panowie, potrzebuję pomocy. Szukam dla siostry jakiś głośników 2.1 do X360. Sam posiadam Logitech X230 (stary model, którego chyba nie ma już w sprzedaży, niemniej jestem z nich bardzo zadowolony) i szukam czegoś w tym klimacie. Swoje głośniki brałem dobre 3-4 lata temu i totalnie nie wiem czym obecnie warto się zainteresować. No i jeszcze jedna kwestia (istotna): jak to podłączyć do X360? Siora gra na CRTku, ale za jakiś czas będzie się przesiadać na monitor podpinany przez kabel DVI (monitor nie ma głośników). Teraz kupiła sobie nowego Rocksmitha, a jak wiadomo tej grze jakoś dźwięku jest istotna (podczas gdy jej tv CRT mocno zasysa jeśli o to chodzi). Polecicie coś? Kasa (niestety) ma znaczenie, więc rozglądałem się czymś w przedziale 100-150zł. Do tego pewnie jakieś przejściówki też będą potrzebne. Hmm, słyszałem znośnie opinie nt. Logitecha Z323, ale może macie coś ciekawszego. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 14 listopada 2013 Opublikowano 14 listopada 2013 (edytowane) ja mam podłączony do monitora xbox i robie to tak : obraz hdmi a wcześniej przez DVI (jak miałem białego x'sa kiedyś ) a dzwięk poprzez kabel specjalny co miałem w zestawie z konsolą jeszcze białą kiedyś. http://xbox360.gaming-universe.de/screens/360_kabel-feature_vga-hd-av-kabel.jpg te kabelki biały i czerwony łapie na jedną przejściówkę co mi biały i czerwony zamienia w zwykłego jacka coś takiego http://obrazki.elektroda.pl/9576997800_1319874435.jpg i działa co do głośników to ja od 4 lat używam i- trigue creative i jestem zadowolony ale nie wiem czy do dostania obecnie Edytowane 14 listopada 2013 przez blantman Cytuj
Amer 1 370 Opublikowano 15 listopada 2013 Opublikowano 15 listopada 2013 ten kabel VGA+audio wchodzi do slimowego X360 razem z kablem HDMI? tzn. nie trzeba przerabiać nic? Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 15 listopada 2013 Opublikowano 15 listopada 2013 nie wiem jak w slimie, ale w wersji elite musiałem piłować wtyczke wchodzącą do konsoli, bo hdmi mi blokowało. 1 Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 15 listopada 2013 Opublikowano 15 listopada 2013 (edytowane) tzn przerobic musiałem ale jeżeli korzystasz z monitora z wejściem vga to nic nie musisz przerabiać a lecisz na vga. Tu też masz full hd Ja mam hdmi do obrazu bo mam monitor z wejściami 2 a komputer zajmuje jedno z wejść odrobino piłujesz taką wystającą część kabla nic trudnego Edytowane 15 listopada 2013 przez blantman 1 Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 26 listopada 2013 Opublikowano 26 listopada 2013 (edytowane) Pytanko bo w internecie jest wiele opinii i się pogubiłem Czy jak sprzedam swojego xboxa z grami na żądanie oraz xbox live arcade to czy na tym xbox'sie da się grac w te gry na innym koncie? Moje konto chce wykasować z konsoli ale gry będą ściągnięte na twardzielu. Czyli pan kowalski kupuje ode mnie xboxa i może na stworzonym przez siebie gamertagu grać czy nie ? Edytowane 26 listopada 2013 przez blantman Cytuj
ASX 14 650 Opublikowano 26 listopada 2013 Opublikowano 26 listopada 2013 Z moich doświadczeń wynika iż Pan Kowalski może grać na swoim koncie w gry na dysku zakupione przez poprzedniego właściciela 1 Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 28 listopada 2013 Opublikowano 28 listopada 2013 dobra sam sprawdziłem przed spakowaniem konsoli usunąłem konto i stworzyłem nowe . Ważne aby przy usuwaniu odhaczyć usunięcie zawartości xboxa Po stworzeniu nowego konta mogę we wszystkie gry grać oprócz jednej DMC. DMC uruchamia się jak jestem online czyli musiałem konto przerobić na konto xbox live no ale wtedy już śmiga wszystko Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi