Skocz do zawartości

Xbox 360 - pytania

.:marioo:.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam taki poblem że teraz po odzyskaniu profilu (straciłem go gdy karta pamięci zepsuła się)

nie mogę odpalać gier/dodatków (z dysku twardego) które już zakupiłem w cyfrowej dystrybucji - pojawia

mi się komunikat "Nie można uruchomić gry ..." ; z takich nieurchamialnych gier

mam np. FAR CRY 3; MARK OF THE NINJA; ASSASSIN CREED 2.

Co mam zrobić aby je odpalić? - skasować z dysku i ponownie je pobrać? - z tym że na razie nie mam dostępu do netu.

Opublikowano (edytowane)

Tak, niestety musisz pobrać je ponownie.

Rozumieć.

Ta cholerna cyfrowa dystrybucja;  mnie nawet nie chciały się odpalić na innym profilu/bez profilu gry

zainstalowane, na dysku, z płytki - musiałem je ponownie instalować.- dobrze że przy xboxONE

jeszcze zdołaliśmy się obronić przed takim dobrodziejstwem microsoftu;

choć zapewne jeszcze nas czymś "dobrym" zaskoczą w nowej generacji - SONY i MS.

Edytowane przez Paweł Dziuba
  • Plusik 1
Opublikowano

Pewnie pytanie głupie, ale lajkonik ze mnie w tej kwestii. Zamierzam kupić TV z możliwością nagrywania obrazu na zewnętrzne urządzenie USB, czy w ten sposób da radę nagrywać gameplaye, czy tylko programy TV?

Gość Orzeszek
Opublikowano

Poczekaj do maja jak zaczna sie komunie (nowki) lub czerwca (uzywki) beda na bank promocje, ja tez poluje na x360 w ludzkiej cenie, placic 1400zl za past gena to trxeba miec nie rowno pod sufitem

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

po ile latają teraz 360tki z dyskiem 20/60?

chce po 4 latach przerwy kupic dla multi girsów i halo 3 i wydac jak najmniej, ale nie chce kupic jakiegos bubla (poprzednie dwie 360tki zaliczyły RRoD)

te cebulackie kody na multi 48h dalej są w obrocie, czy trzeba kupowac od razu z góry golda?

Gość DonSterydo
Opublikowano

20/60 to jakieś 5 letnie konsole. W Muve.pl nowe modele slima 250 Gb stoją po 760 zł z grą do wyboru. Kody na 48h są ale taniej wyjdzie kupić Golda normalnie.

Gość DonSterydo
Opublikowano

No to wchodzisz na allegro i bierzesz pierwszą lepszą, nie wiem w czym tu porady szukasz :P

Gość DonSterydo
Opublikowano

Gdy kupujesz konsolę, na której były zakupione gry, to będą działać nadal po usunięciu profilu, z którego były zakupione.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Trzeba mieć golda. Nie ma darmowego weekendu. Jaka to gra? Word of Tanks? Tam chyba można było grać bez konta gold

Edytowane przez Grzegorzo