Skocz do zawartości

Xbox 360 - pytania

.:marioo:.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. zajechany napęd - zrób update przez penka

2. jeśli to przeróbka LT, to tak, usunie ją, jeśli rgh uwalisz konsolę

3. mając bana możesz grać offline

4. możesz użyć dysku usb, pendrive (najlepiej) konsola przydziela max 32gb z urządzenia na każdy port usb

5. możesz trzymać sejwy na penku

• Plusik 1
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Może tu mi ktoś pomoże:

Po nadrobieniu ex'ów z Wii, przyszła w końcu pora na X360. I takie pytanie: czy nowe X360 4GB (w tej najnowszej "edycji" co przypomina Xone) za niecałe 400zł to dobra oferta? Czy te 4GB + 16GB flash wystarczą do ogrania tych exów: Halo Reach/4, Forza Horizon, PGR 4, Fable 2, Blue Dragon, Rez HD oraz Shadow Complex (większość jest na płytkach, ale czy niektóre nie mają jakiś wymaganych instalacji)? Z góry dziękuję za odpowiedź. Pamiętajcie, że zawsze Xbox'a szanowałem  ;)

Opublikowano

Miałbym wątpliwości co do HALO 4 bo on ma kontent na dwóch płytach, ale na jednej jest singiel więc razej zbędne obawy.

Opublikowano

Pamiętaj, że masz obsługę 32 GB na pendrive, nie 16 ;)

Ale, że tylko 32GB? Czy do 32? Mam nadzieję, że to drugie, bo mam akurat 16GB pendrive, z którego już nie korzystam, więc byłby jak znalazł.

Oprócz tych gier/serii, które wymieniłem powyżej to co byście jeszcze polecili? Tylko chodzi mi o takie exy exy - dostępne tylko i wyłącznie na X360. 

Opublikowano

Pamiętaj, że masz obsługę 32 GB na pendrive, nie 16 ;)

Ale, że tylko 32GB? Czy do 32? Mam nadzieję, że to drugie, bo mam akurat 16GB pendrive, z którego już nie korzystam, więc byłby jak znalazł.

Oprócz tych gier/serii, które wymieniłem powyżej to co byście jeszcze polecili? Tylko chodzi mi o takie exy exy - dostępne tylko i wyłącznie na X360. 

W sensie tytuły, które ukazały się na PC odpadają tak? Bo jak tak to trylogia Gears of War (Judgement też jest ok, ale już mniej) Dead Rising, Crackdown (ale tylko w co-opie samemu trochę nuda), Forza 4, Table Tennis od Rockstar, Tales of Vesperia, Banjo i Lost Odyssey

z dostępnych na markecie to Trials HD, Splosion Man, The Dishwasher

Opublikowano (edytowane)

Fable I, II i III; Castle Crashers (może nie grales a warto)

Wiem, że warto bo grałem... na PS3 ;) A Fable 2 było jedną z pierwszych gier, które wpisałem na listę 'must-have'.

Edytowane przez MBeniek
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

zieloni bracia czym teraz płaci się na marketplace? Punkcików nie widzę, same dolce. Czasem widzę w jakichś punktach z prasą takie jakby doładowania 50zl , 100zl to jest to?

troszkę czasu byłem bez klocka. 

Opublikowano

Hajsem albo prepaidami 50,100 na allegro można takie wyrwać za jakieś 42zł o wartości 50zł i to się opyla.

Opublikowano

udostepnial ktos internet z laptopa do 360tki przez kabel? u mnie caly czas wywala  blad ip (niewazne czy zaznaczam automatyczne czy wpisuje reczne dane) i polaczenie z live nie dziala

polaczenie z netem wyglada tak: hotspot wifi z telefonu -> laptop -> kabel internetowy do 360. problem wystepuje na linii laptop - xbox

jakies rady? bo mam straszna ochote na girsy online :(

Opublikowano

po wpisaniu tych danych na laptopie ten przestal laczyc sie z internetem, rozwiazywanie problemow wyswietla informacje "protokol dhcp nie jest wlaczony dla karty sieciowej "polaczenie sieci bezprzewodowej". dodatkowo zauwazylem, ze po kazdym zapisaniu wpisanych danych w tcp/ipv4 nr w bramie sie czysci.

Opublikowano

zieloni bracia czym teraz płaci się na marketplace? Punkcików nie widzę, same dolce. Czasem widzę w jakichś punktach z prasą takie jakby doładowania 50zl , 100zl to jest to?

Bierz np 2x zdrapka 50 pln za 42 + bon na 20 pln i wyjdzie Ci że masz 100 pln za 64 pln
Opublikowano

po wpisaniu tych danych na laptopie ten przestal laczyc sie z internetem, rozwiazywanie problemow wyswietla informacje "protokol dhcp nie jest wlaczony dla karty sieciowej "polaczenie sieci bezprzewodowej". dodatkowo zauwazylem, ze po kazdym zapisaniu wpisanych danych w tcp/ipv4 nr w bramie sie czysci.

miałem ten sam problem i też laptop tracił połączenie z netem. Podłączyłem klocka bezpośrednio pod router i wszystko automatycznie poszło i śmiga.

Bierz np 2x zdrapka 50 pln za 42 + bon na 20 pln i wyjdzie Ci że masz 100 pln za 64 pln

tanioszka :) jak przejdę na Polskę nic nie stracę? to co miałem na koncie zostanie ze mną?