Skocz do zawartości

Xbox 360 - pytania

.:marioo:.

Rekomendowane odpowiedzi

• 5 tygodni później...
Opublikowano

ej wbijam na konto na innej konsoli i mi wyskakuje ze nie moge pobrać season pass'a coś jest schrzanione czy nie da się mieć season passa od danej gry na dwóch konsolach?

Opublikowano

jeśli chcesz combo głośnik usb, dźwięk z tv, zasilanie z x360 to tak, będą działały

nieee mam monitor i nie mam w nim dzwieku, wiec pozostaje mi tylko opcja usb :D

Opublikowano

Zależy od regionu i gry.

Czy to Bordelandsy albo Gearsy?

tales of borderlands ta nowa gra od telltale

@stanby ja tez grałem kiedys na monitorze i podpiąłem zwykłe głosniki do kompa przez jakiś tam kabel więc będzie działać

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Gdzie najtaniej wyrwę 360tkę? Sama konsola + pad najlepiej elite/slim 250gb? Może ktoś jakąś dobrą promocje widział?

W Płocku to tylko w media markecie mają jakieś dobre ceny ( superslim ale bez pamięci za 590 był, znajomy wziął i super działa).

• 3 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

W krotce pożyczam x-bona(360, jak w temacie), od kumpla na kilka tygodni, może dłużej. Co powinienem ograć? Interesują mnie głownie exy z dobrym singlem, aka Alan Wake. Posypia sie plusy dla chętnych.

360'ka !!!

Edytowane przez MEVEK
Opublikowano

Cóż póki co nie ma nic takiego i jest bieda jeśli chodzi o singlowe tytuły. Ale może Dead Rising 3, Sunset Overdrive lub Kolekcja Halo w singlu by ci podeszła

Opublikowano

A napisałeś XO hehe, no to jak 360 to 

Trylogia Gears of War + ew. Judgement

Wiedźmin 2

Splinter Cell Conviction 

Halo Reach albo 3/4

Fable 2

Condemnd Criminal Origins 

Dead Rising

Shadow Complex

Lost Odyssey

Opublikowano (edytowane)

Nie znam xbox'owych slangów, wiec wybaczcie, jak zmyliłem -> "x-bona", ale ja pisze w temacie o 360'te, wiec dla mnie sprawa jest oczywista. Dziękuje Bogu, za wasze odpowiedzi zieloni przybysze na mej Niebieskiej planecie   :Coolface:

edit.

WoW!   Wiedźmin 2  :D

Edytowane przez MEVEK
  • 2 tygodnie później...