Skocz do zawartości

Xbox 360 - pytania

.:marioo:.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wchodzisz w ustawienia konta i tam znajdziesz opcje przepisania licencji. 

Opublikowano

Wchodzisz w ustawienia konta i tam znajdziesz opcje przepisania licencji. 

Znalazłem, przepisałem  na razie 1 tytuł, ponownie go ściągnąłem  i gra faktycznie odpaliła się na innym koncie;

a tych przeniesień licencji ile może być na rok?

Opublikowano

Licencje przepisujesz raz w sensie jedno konto -> przepisanie licencji  = przepisanie wszystkich licencji gier kupionych na tym koncie. Na xboxie360 chyba co kilka miesięcy ale nie wiem co ile

Opublikowano

Licencje przepisujesz raz w sensie jedno konto -> przepisanie licencji  = przepisanie wszystkich licencji gier kupionych na tym koncie. Na xboxie360 chyba co kilka miesięcy ale nie wiem co ile

Jak sie nie mylę to co 6 miesięcy można

Ok,  dzięki za wszystkie info.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Małe pytanie. Do xbox360 (wersja premium 20gb, bez hdmi)podłączony mam oryginalny przewód vga. Potrzebował bym przejściówki z vga na hdmi aby dalej podłączyć pod tv. Czy istnieje jakas przejściówka/konwerter aby to zadziałało? Ktoś korzysta z takiego rozwiązania?

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Proszę niech ktoś mi poda 1 model dysku zewnętrznego pod USB, który mogę podpiąć do X360 jako dodatkową przestrzeń na gry lub DLC... 

Ponoć niektóre gry nie można odpalać z poziomu dysku USB, da się to jakoś sprawdzić?

Opublikowano

wszystkie gry mozesz odpalać (oprócz kilku wyjątków jak gta v czy jakiś tam battlefield) z pendrive usb kup sobie z dwa 32gb i wszystko raczej upchniesz

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Na 100% te za ~60 to podróby, wystarczy wyszukać na aliexpress* 360 controller. Jest tam pełno takich za 10-26$. Oryginał na m$store kosztuje 40$ więc ten z agito za 110 jest na pewno oryginalny.

*Zresztą tak jest ze wszystkim, jak coś jest zbyt tanie to szukasz na ali czy chińczyki robią podróbę. Proste.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Mam problem z pobraniem Sleeping Dogs z on demand. Otóż gra się pobiera, ale przy 76% pojawia się info, że dysk pełny. Zostawiłem więc 15 GB wolne i za każdym razem przy 76% licznik resetuje się do 0 i pobiera od nowa. Zostawiłem konsole na standby na noc. Rano sprawdzam na dysku jest corrupted file.

Próbowałem wszystkiego. Wyczyściłem cache, skasowałem profil, pobrałem na nowo. Zrestartowałem konsole. Dalej to samo. Myślałem, że to wina dysku, więc podpiąłem zewnętrzna i na zewnętrznym to samo. Inne gry pobierają się bez problemu.

Napisałem do supportu. Oni z kolei twierdzą, że serwery są ok, więc to pewnie wina mojego sprzętu. Może ktoś dla mnie sprawdzić, ktoś kto ma w cyfrowej bibliotece te grę, czy może ja cała normalnie pobrać? Dzięki.

Opublikowano

Czy w obecnym momencie warto jeszcze kupować X360? W Gdańsku z forzą horizon2 i hdd 500 GB można wyrwać nówkę za 650pln.

Czy jest sensowna dostępność guer w sklepach?