Shen 9 636 Opublikowano 7 października 2016 Opublikowano 7 października 2016 Dobran mam, w zyciu bym nie wpadl na to ze trzeba na konsoli jeszcze wcisnac przycisk a nie tylko na padzie Cytuj
marcinwks 1 002 Opublikowano 30 grudnia 2016 Opublikowano 30 grudnia 2016 Czy obie części Maxa Payne'a są kompatybilne? Na stronie kompatybilności jest tajemnicze 50hz nie, 60 hz tak. Sprawdzał ktoś jak to jest z tym działaniem Maxa na 360? Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 30 grudnia 2016 Opublikowano 30 grudnia 2016 Obie części chodzą na x360 Cytuj
marcinwks 1 002 Opublikowano 30 grudnia 2016 Opublikowano 30 grudnia 2016 Obie części chodzą na x360Dzięki. Cytuj
gałgan 1 Opublikowano 11 stycznia 2017 Opublikowano 11 stycznia 2017 siema. Od jakiegoś czasu mam x360 i grałem tylko offline. Teraz chciałem połączyć się z netem, na konto które kiedyś założyłem na kompie. Problem w tym, że nabite osiągnięcia zostają na koncie offline, a te online jest puste ( 0 gamescore) próbowałem założyć konto z poziomu konsoli z profilu offline ale nie idzie. Można jakoś ten offlinowy profil "włączyć" pod neta? Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 11 stycznia 2017 Opublikowano 11 stycznia 2017 Grałeś offline, ale czy konsola była w ogóle podpięta do sieci? Jeżeli tak, w ustawieniach sieciowych konsoli sprawdź, czy łączy się ona z xbox live. Cytuj
gałgan 1 Opublikowano 11 stycznia 2017 Opublikowano 11 stycznia 2017 grałem wczesniej offline tzn. nie podpinał konsoli do netu. Dziś podłączyłem pierwszy raz żeby zaktualizowac gamescore na koncie. sprawdzałem test połączenia i wszystko działa. Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 11 stycznia 2017 Opublikowano 11 stycznia 2017 (edytowane) To powinieneś mieć też możliwość dołączenia do live, ale stworzy ci prawdopodobnie nowe konto, GS nie przeniesiesz na to założone na PC. Stare, ale to powinno tak wyglądać; https://www.youtube.com/watch?v=6A5ZSOyt8-c Edytowane 11 stycznia 2017 przez Andreal Cytuj
maciekww28 848 Opublikowano 11 stycznia 2017 Opublikowano 11 stycznia 2017 to tak nie działa.masz konto założone na pc ale nigdy nie było ono odzyskane online na konsoli więc grałeś offline na koncie lokalnymgdybyś choć raz odzyskał je na początku "przygody" i później grał na nim bez netu nie było by problemu - po zalogowaniu się do xbl osiągnięcia by się zsynchnonizowały 1 Cytuj
gałgan 1 Opublikowano 11 stycznia 2017 Opublikowano 11 stycznia 2017 To co mi pozostaje w takim razie? nowe konto i zbieranie gs od nowa? dużo tego nie ma ale zawsze coś :-) Cytuj
maciekww28 848 Opublikowano 11 stycznia 2017 Opublikowano 11 stycznia 2017 nie wiem czy to konto na którym grałeś da się "przerobić" na online wybierając opcję dołącz do xbl bankowo przy dołączaniu zmieni Ci gamertag ale to nie problem, masz jedną darmową zmianę największa niewiadoma - czy gs zostanie czy utworzy nowe konto (najprawdopodobniej stworzy nowe, czyste konto) Cytuj
gałgan 1 Opublikowano 11 stycznia 2017 Opublikowano 11 stycznia 2017 Gdy wybieram dołącz do xbl to wyskakuje komunikat że wylogowalo mnie z konta.(tego offlinowego z gs) I kolejne kroki założenia nowego się pojawiają Cytuj
maciekww28 848 Opublikowano 11 stycznia 2017 Opublikowano 11 stycznia 2017 Trudno, załóż nowe i zobaczymy. Cytuj
aras565 0 Opublikowano 17 stycznia 2017 Opublikowano 17 stycznia 2017 Witam Chciałbym zakupić sobie słuchawki do Xboxa 360 i mam w związku z tym pytanie. Czy słuchawki przewodowe można podłączyć do TV tylko za pomocą tych dwóch kabelków biały i czerwony czy jest jeszcze jakiś inny sposób? Jak wygląda sprawa ze słuchawkami bezprzewodowymi? Z góry dziękuję za jakąkolwiek pomoc!!! Cytuj
SebaStianO85 2 Opublikowano 27 stycznia 2017 Opublikowano 27 stycznia 2017 Witam. Przymierzam się do zakupu 360'tki z Kinect'em, głównie dla moich dzieci (4 latka). Jakie gry na Kinecta dla nich kupić (bliźniaczki)? Na pewno Disney, Adventures i Rabbits. Polecacie cos jeszcze? Cytuj
MierzejX 883 Opublikowano 27 stycznia 2017 Opublikowano 27 stycznia 2017 (edytowane) Kinectimals i może Gunstringer. Edytowane 27 stycznia 2017 przez MierzejX Cytuj
SebaStianO85 2 Opublikowano 27 stycznia 2017 Opublikowano 27 stycznia 2017 (edytowane) Tez właśnie biorę pod uwagę animalsy. Myślę ze Toy Story Mania i Pixar Rush również będą dobre ;-) Edytowane 27 stycznia 2017 przez SebaStianO85 Cytuj
Gość ladygaga Opublikowano 1 lutego 2017 Opublikowano 1 lutego 2017 Mam pytanko, z koleżanką kupilśmy swoje xboxy 360 i chcemy pograć zdalnie ( po sieci). Jaką polecilibyście grę (nie musza to być mega wielkie pozycje) do w co-op, czy z możliwością tworzenia własnych serwerów ? Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 1 lutego 2017 Opublikowano 1 lutego 2017 Jak lubicie zombie to oczywiście Dead Island, gra tania jak barszcz, to samo Borderlands, fabularnie wszystkie Gears of Wars dają radę, czy też Halo 3, Reach, ODST. A tak w ogóle to świetny jest Portal 2 w coopie. No i Minecraft :) Cytuj
marbel007 857 Opublikowano 1 lutego 2017 Opublikowano 1 lutego 2017 O Portal jest mega w coopie, zupełnie osobna kampania. Z luźniejszych Lego i Raymany. Jednak nie wiem czy online bo ja tylko kanapowy coop uprawiam ;) Cytuj
Gość ladygaga Opublikowano 4 lutego 2017 Opublikowano 4 lutego 2017 (edytowane) Cześć. Ze znajomą kupiłyśmy te konsole (Xbox 360 E). Z tymże znajoma potrzebuje monitora do 200 zł. Czy istnieje tylko podłączenie przez hdmi + monitor musi mieć głośniki wbudowane żeby dało radę grać na konsoli ? Do mnie jeszcze nie doszła konsola więc nie wiem jak to tam jest, a koleżanka ma ten problem że telewizor często zajęty. Jeśli dałoby radę jakoś podłączyć ten model konsoli to nawet ja mam na zbyciu monitor samsung syncmaster 193p tylko że ze ma tylko złącze dvi. Prosze o pomoc bo kobita nie pogra sobie . Edytowane 4 lutego 2017 przez ladygaga Cytuj
MierzejX 883 Opublikowano 5 lutego 2017 Opublikowano 5 lutego 2017 (edytowane) Koleżanka musi kupić sobie kabel HDMI-DVI. Wtedy podepnie monitor do konsoli. Kabel DVI nie prowadzi dźwięku. Żeby mieć dźwięk może użyć tego szarego kabla z grubym wtykiem (musi jednak odkleić te szarą obudowę od wtyczki, bo inaczej nie zmieści się pod kablem HDMI). Na drugim końcu tego szarego kabla ma chinche może ich użyć, do podpięcia pod głośniki komputerowe. Wtedy będzie miała dźwięk. Głośniki komputerowe czasem nie mają wejścia na chinche ale mają wyjście jacka 3.5mm można kupić przejściówkę chinch na żeński jack 3.5mm. <-- Opis był do starego modelu. Model E nie wymaga kombinowania z kablem chinch. Czytaj kolegę niżej. @DownRacja. Nie zauważyłem, że mowa o modelu E. Do głowy przyszedł mi stary, gruby Elite. Edytowane 6 lutego 2017 przez MierzejX Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 6 lutego 2017 Opublikowano 6 lutego 2017 (edytowane) Model E ma tylko wyjście HDMI, także kabel HDMI na DVI to raz, albo zwykły kabel HDMI i dokupić adapter HDMI<>DVI Co do dźwięku konsola ma przecież wyjście audio (3,5mm output jack na zdjęciu) , do którego można podpiąć np. jakieś tanie głośniki komputerowe bądź słuchawki. Także da się bez kombinowania. Edytowane 6 lutego 2017 przez Andreal Cytuj
Gość ladygaga Opublikowano 7 lutego 2017 Opublikowano 7 lutego 2017 Dzieki za pomoc. W ogóle przyszła do mnie konsola i jest problem którego koleżanka nie miała: problem przy połączeniu z xbox live: mianowicie bład o numerze 80151907 Połączenie z internetem jest, nawet udostępniłam internet z tel, ten sam problem. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi