Gość ladygaga Opublikowano 8 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 (edytowane) reset ustawien fabrycznych też nie pomogło. Syf totalny i szkoda gadac... Spróbować sformatować dysk twardy ? Ale chyba wtedy sformatuje też ten system (dashboard) więc chyba to nie ma sensu ? Dobra domyślam się że partycja systemowa jest niedostępna i nie mamy praw roota do jej sformatowania. Edytowane 8 Lutego 2017 przez ladygaga Cytuj Odnośnik do komentarza
maciekww28 848 Opublikowano 8 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 Konsola na pewno jest z oficjalnego sklepu ms? Bo kod błędu który podałaś to ewidentna blokada Xbox live stosowana przy przeróbce rgh, rgx Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ladygaga Opublikowano 8 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 (edytowane) oficjalny sklep Microsoftu. Jutro zadzwonię do nich i spróbuje się dowiedzieć bo podejrzewam że to powinno działać a pewnie jest coś z góry zablokowanego - bo nie sądzę już wszystko przekopałam w ustawieniach i chyba na próżno. Szkoda tylko mojego zmarnowanego czasu jak zawsze na dociekanie coś co powinno działać z marszu. W ogóle da się znaleźć gdzies info czy konsola jest przerobiona ? Przeczytałam że po naciśnięciu przycisku eject powinien się ujawnić jakiś zmodowany firmware, jest jedynie menu od xboxa z dashboard więc raczej nikt jej nie przerobił. A istnieje możliwość że konsole przypadkiem zbanowano ? No bo banują pewnie nie konto, a numer seryjny konsoli prawda czy po jakimś ukrytym id ? No dobra szkoda mi na to czasu i nerwów - jutro zadzwonię i się dowiem może czegoś. Edytowane 8 Lutego 2017 przez ladygaga Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ladygaga Opublikowano 9 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 Ok rozmowa z supportem była taka że podrzucali tutoriale i helpiki ze strony czy pytali o proste rzeczy. Skutek: konsola jest spakowana i będzie odsyłana na gwarancję. :/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 9 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 Z ciekawości, próbowałaś może podpiąć konsolę koleżanki pod swoją sieć, powiedzmy przez wifi? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ladygaga Opublikowano 9 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 (edytowane) nie mam takiej możliwości - koleżanka mieszka pół Polski ode mnie. W ogóle z początku to mnie negatywnie zaskoczyło wycie tej konsoli. Wiatrak ma tak nieprzyjemny dźwięk - nie wiem ile to jest obrotów ale kultura pracy przypomina tanie wentylatory i łożyska. Edytowane 9 Lutego 2017 przez ladygaga Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 9 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 W takim razie serwis, może jakiś odnawiany bubel ci się trafił. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciekww28 848 Opublikowano 9 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 brałaś u nas czy tą przecenioną z francuskiego oddziału ms? przeglądam inne forum i jest tam dwóch kolesi co brali z francji i mają ten sam problem Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ladygaga Opublikowano 10 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 (edytowane) tak z francuskiego oddziału ms. "Zakupiłem powyższą konsolę (2 szt.), ale po otrzymaniu nie mogę się nimi połączyć z XBOX Live. Okazało się, że to egzemplarze przeznaczone do kafejek, że niby na jakiś abonament (informacja z infolinii Microsoft). Czy ktoś z Was ma podobny problem? Czy udało Wam się połączyć z XBL?" Czyli totalny bałagan, zero informacji - porażka. Podasz link do tego forum nawet na PW? http://xboxforum.pl/threads/problem-z-polaczeniem-z-xbox-live-dziwnie-dluga-gwarancja.171237/ Edytowane 10 Lutego 2017 przez ladygaga Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ladygaga Opublikowano 11 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2017 Możecie mi powiedzieć, czy w przypadku zlecenia naprawy mam czekać na kuriera cierpliwie czy tez samemu zatargać paczkę do punktu odbioru ups ? Przy wypełnianiu formularza odbioru paczki (podanie swojego adresu zamieszkania występuję błąd - w celu umówienia terminu odbioru konsoli) dlatego sama juz nie wiem co z tym fantem zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciekww28 848 Opublikowano 11 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2017 zadzwoń na infolinię i oni zamówią kuriera Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ladygaga Opublikowano 13 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 (edytowane) Mam luźniejsze pytania do Was, która według was gra wyciska najwięcej z konsoli, która prezentuje się najlepiej ? Halo 4 czy gow 3,a może jakaś inna ? Bardzo podoba mi się judgement. Pożary w mieście wyglądają realistycznie, gotycka architektura i ciasne miasto - mega. Edytowane 13 Lutego 2017 przez ladygaga Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 13 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 Na moim przerobionym xboxie największe temperatury GPU mam w grach: Bayonetta, GTA V, GoWy więc to chyba one wyciskają najwięcej z konsoli albo są źle zoptymalizowane. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciekww28 848 Opublikowano 13 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 Judgenent uważana za najsłabszą z serii ale mi gra się świetnie. Jest kilka miejscówek które dają po gałach gow3 to chyba top jeśli chodzi o wygląd Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ladygaga Opublikowano 13 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 (edytowane) na judgement mój powietrze przy kratownicy nie jest nawet gorące - nie mam żadnego czujnika więc nie sprawdzę ale dosyć dobrze się schładza. Granie z płyty jest lekko irytujące bo występowały szarpnięcia (fable remake 1). A co do konsoli to przez przypadek nagle ożyła - na kolejny dzień bez dysku twardego podczas pracy z pendrive wystartowała aktualizacja - no i dalej to już ruszyło. Konsola jest świetna jak dla mnie i cieszę że i dziękuje za pomoc: maciekww28 Andreal Edytowane 13 Lutego 2017 przez ladygaga Cytuj Odnośnik do komentarza
maciekww28 848 Opublikowano 13 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 instaluj gry na hdd Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ladygaga Opublikowano 13 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 (edytowane) Da się instalować gry z płyty ? Ok doczytałam: http://support.xbox.com/pl-PL/games/game-setup/install-play-delete-game Edytowane 13 Lutego 2017 przez ladygaga Cytuj Odnośnik do komentarza
maciekww28 848 Opublikowano 13 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 No raczej he,he Płyta i tak musi być w napędzie ale tylko do weryfikacji. Reszta leci z dysku Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 13 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 Akurat Judgement to najgorsza część serii, co do wyciskaczy to na pewno Wiedźmin, jak Redzi wpasowali tak dobrze wygladającą grę w murowanych 30 fps na X360 to sam nie wiem. Śliczny jest Mirrors Edge, Bioshock 1 i 2. Rage, chociaż miejscami wygląda tak sobie, nadrabia płynnością, ale i tak widoczki są super. Red Dead Rademption miejscami lekko klatkuje, zwłaszcza w gęstym lesie, ale gra śliczna. Można tak wymieniać i wymieniać, jest naprawdę na tej platformie sporo świetnie wyglądających gier, również multiplatform. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ladygaga Opublikowano 17 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 (edytowane) Według mnie gra nie (judgement) nie jest zła, przyjemnie się w nią gra tak z godzinkę wieczorem. Teraz jest darmowy XBL od 16-19 i pograłam w multiplayer i tez przyjemnie się gra (niektórzy ludzie to biegają na oślep i nie patrzą na boki i łatwo ich ustrzelić). Edytowane 17 Lutego 2017 przez ladygaga Cytuj Odnośnik do komentarza
gałgan 1 Opublikowano 20 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 Trudno, załóż nowe i zobaczymy. tak jak przypuszczałem, punkty przepadły, nie dało się połączyć konta online z offlinowym. jakoś to przeżyję :) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
II Noxx II 332 Opublikowano 20 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 Judgment był na raz, ale "dawał po gałach", to fakt. akcja która działa się w nocy, przy mocnych flarach i świetle płomieni - moim zdaniem momentami wyżej niż GoW3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ladygaga Opublikowano 21 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 Przy świetle płomieni podczas przelotu meduz po niebie to ja się dziwiłam że takie cudo kupiłam... przy tej konfiguracji taką grę... na pc pewnie już by wołali 4 gb ram itd... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ladygaga Opublikowano 26 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Mam pytanie, bo nie chcę przepłacić, w których miejscach tanio szukać abonament xbox live gold kwartalny lub roczny ? Znalazłam za 69 zł kwartalny, to przyzwoita oferta ? Cytuj Odnośnik do komentarza
marbel007 857 Opublikowano 26 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Allegro, olx, forum. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi