Skocz do zawartości

Xbox 360 - pytania

Featured Replies

Opublikowano

3 miesiące ? - to się zawsze średnio opłacało. 
lepiej wziąć na 12 :)

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Wyświetleń 767,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Zadowolony. Ciężko mi coś więcej powiedzieć. Na tą chwilę jeszcze ogromnym kalectwem się wykazuję i poza gierkami mam problemy w używaniu xboxa. No ale w końcu to konsola do gier, a te bardzo pozytywn

• Ha czyli obiecali, że wraz z końcem lata czegoś się dowiemy, a teraz mówią, że trzeba poczekać jeszcze kilka miesięcy.. Kpina.

• Gość ALIEN_ALIEN
    Gość ALIEN_ALIEN

Ja tak się zastanawiam nad ponownym kupnem Xboxa dla 2 serii Halo i Fable hehe. Arcade do tych celów będzie chyba najlepszym wyborem ...

Opublikowano

Pewnie Falcon... chromowana tacka DVD

Na Jaspera bym nie liczył

-xenon by nie dożył do 2017r.

Opublikowano

Chrom miały wersje premium (konsola z hdd)

Biała tacka to Arcade, wbudowane 512,256mb pamięci

Jasper ma 150watt na zasilaczu, reszta 175-203watt

Opublikowano

A Falcona warto brać? Wytargowałbym za mniej niż 3 stówki.

Opublikowano

nie bardzo, to jest loteria

ja bym szukał jednak jaspera, lepiej dopłacić parę zł niż tracić nerwy w razie jakiś problemów ze sprzętem

Opublikowano

Czekam, aż koleś sam sprawdzi, co to jest. Wysłał mi zdjęcie gniazda, ale oczywiście nic nie widać.

91bbe076a81d9d52gen.jpg

Opublikowano

Krupek może byłbyś zainteresowany takim fajnym bjałym iksem :)

Ile btw mógłbym za niego wziąć? konsola, dysk 250gb, pad, no i kable. 
Na dysku gry: Tomb raider, Borderlands, Batman :AA, Trials, Outland, Castle Crashers, GoW3, GoW:J, Marvel Ultimate Alliance, Geometry Wars 2, Limbo, Alan Wake, Sonic Adventure, Beyond Good and Evil HD i może coś tam jeszcze, nie pamiętam.
w spoilerze foty:

aq2qG9J.jpg
bVc16Pz.jpg

DuTduiT.jpg

Opublikowano

Ja 2 lata temu na OLX kupiłem Elite 120GB z dwoma padami za 350zł...

fakt, że konsola i pady wyglądały jak obsr.ane przez gołębie, a na triggerach był kilogram naskórka ....

po zakupie rozłożyłem wszystko, zrobiłem serwis konsoli, wymianę past, a pady i ich każdy plastik - myte w gorącej wodzie z mydłem...
-sprzedana kumplowi, śmiga do dziś :) (jasper)

nawiązuję do tego, że Zephyr za 3 paki to taki....nierewelacyjny interes.

kolega wyżej sprzedaje natomiast coś naprawdę godnego uwagi, czyli slima (1.gen)
-to jest NAJLEPSZY xbox 360

Opublikowano

ostatnio był xbox 360 slim E, z dyskiem 500 gb, abonamentem 1 miesiąc z 2 grami za 420 zł więc sugeruję odbiór osobisty przy kupnie używanyc - sprawdzisz sobie sam stan bo na allegro dziadostwo.

Edytowane przez ladygaga

Opublikowano

Teraz tylko slimki warto brać stare modele to loteria. A i jeszcze bez modułu wifi to już w ogole porażka.

Opublikowano

Gruby jasper to żadna loteria - nie zepsuje się - a i tańsze rgh ewentualnie.

tylko brak tego wifi... niestety. 

Opublikowano

Starsze wersje konsol nie mają modułu wifi. Stąd M$ sprzedawał adapter wifi do tych modeli. Moduł taki jest od slimki w górę z tego co pamiętam. Ja elitkę mam podpiętą do sieci przez router w trybie klienta.

Opublikowano

Do solidnego MP i tak tylko łącze kablowe. Nie ma sensu ścierać się na wifi w takim BFie, czy już w ogóle takim Gears of War.

Opublikowano

jeszcze ten nędzny usb-adapter z 1 anteną działał kiepsko.

chociaż sam miałem grubasów chyba z 5 i zawsze gralem tylko na podpiętej RJtce, dla zminimalizowania laga i max przepustowości łącza do pobierania 

ah...360...to były czasy

Opublikowano

Jak są te konsole z dyskiem 4GB to warto to brać? Można podpiąć pendrive jakiś większy i będzie działał jak dysk?

Szukam jakiejś konsoli używanej po taniości na szybko i typ u mnie w mieście ma za 3 stówki 4GB Slim właśnie.

Opublikowano

Na internatach piszą, że nie każda gra współpracuje z penem. Prawda to jest?