Opublikowano 26 lutego 20178 l https://www.olx.pl/oferta/xbox-360-w-bardzo-dobrym-stanie-CID99-IDkyEtc.html Jaka to może być wersja konsoli? Nie chciałbym, żeby zaliczyła RRODa szybko, a koleś sam nie wie. Trochę Ogórek z niego i mógłbym po taniości nabyć.
Opublikowano 26 lutego 20178 l niech zrobi foto wejścia na zasilacz lub sprawdzi ile watt jest na nim tylko opcja nr3 - jasper
Opublikowano 27 lutego 20178 l Pewnie Falcon... chromowana tacka DVD Na Jaspera bym nie liczył -xenon by nie dożył do 2017r.
Opublikowano 27 lutego 20178 l Chrom miały wersje premium (konsola z hdd) Biała tacka to Arcade, wbudowane 512,256mb pamięci Jasper ma 150watt na zasilaczu, reszta 175-203watt
Opublikowano 27 lutego 20178 l nie bardzo, to jest loteria ja bym szukał jednak jaspera, lepiej dopłacić parę zł niż tracić nerwy w razie jakiś problemów ze sprzętem
Opublikowano 27 lutego 20178 l Czekam, aż koleś sam sprawdzi, co to jest. Wysłał mi zdjęcie gniazda, ale oczywiście nic nie widać.
Opublikowano 27 lutego 20178 l Krupek może byłbyś zainteresowany takim fajnym bjałym iksem :) Ile btw mógłbym za niego wziąć? konsola, dysk 250gb, pad, no i kable. Na dysku gry: Tomb raider, Borderlands, Batman :AA, Trials, Outland, Castle Crashers, GoW3, GoW:J, Marvel Ultimate Alliance, Geometry Wars 2, Limbo, Alan Wake, Sonic Adventure, Beyond Good and Evil HD i może coś tam jeszcze, nie pamiętam.w spoilerze foty:
Opublikowano 27 lutego 20178 l Co to za pad? To jakaś samoróbka? Konsola chyba taka oryginalnie bo nawet naklejka jeszcze biała nieodklejona.
Opublikowano 27 lutego 20178 l Ja 2 lata temu na OLX kupiłem Elite 120GB z dwoma padami za 350zł...fakt, że konsola i pady wyglądały jak obsr.ane przez gołębie, a na triggerach był kilogram naskórka ....po zakupie rozłożyłem wszystko, zrobiłem serwis konsoli, wymianę past, a pady i ich każdy plastik - myte w gorącej wodzie z mydłem...-sprzedana kumplowi, śmiga do dziś :) (jasper)nawiązuję do tego, że Zephyr za 3 paki to taki....nierewelacyjny interes.kolega wyżej sprzedaje natomiast coś naprawdę godnego uwagi, czyli slima (1.gen)-to jest NAJLEPSZY xbox 360
Opublikowano 28 lutego 20178 l ostatnio był xbox 360 slim E, z dyskiem 500 gb, abonamentem 1 miesiąc z 2 grami za 420 zł więc sugeruję odbiór osobisty przy kupnie używanyc - sprawdzisz sobie sam stan bo na allegro dziadostwo. Edytowane 28 lutego 20178 l przez ladygaga
Opublikowano 28 lutego 20178 l Teraz tylko slimki warto brać stare modele to loteria. A i jeszcze bez modułu wifi to już w ogole porażka.
Opublikowano 28 lutego 20178 l Gruby jasper to żadna loteria - nie zepsuje się - a i tańsze rgh ewentualnie.tylko brak tego wifi... niestety.
Opublikowano 28 lutego 20178 l Starsze wersje konsol nie mają modułu wifi. Stąd M$ sprzedawał adapter wifi do tych modeli. Moduł taki jest od slimki w górę z tego co pamiętam. Ja elitkę mam podpiętą do sieci przez router w trybie klienta.
Opublikowano 28 lutego 20178 l lol, miałem jasperka (fakt że po kablu) ale nie wiedziałem że nie miał wifi
Opublikowano 28 lutego 20178 l Do solidnego MP i tak tylko łącze kablowe. Nie ma sensu ścierać się na wifi w takim BFie, czy już w ogóle takim Gears of War.
Opublikowano 28 lutego 20178 l jeszcze ten nędzny usb-adapter z 1 anteną działał kiepsko.chociaż sam miałem grubasów chyba z 5 i zawsze gralem tylko na podpiętej RJtce, dla zminimalizowania laga i max przepustowości łącza do pobierania ah...360...to były czasy
Opublikowano 1 marca 20178 l Jak są te konsole z dyskiem 4GB to warto to brać? Można podpiąć pendrive jakiś większy i będzie działał jak dysk? Szukam jakiejś konsoli używanej po taniości na szybko i typ u mnie w mieście ma za 3 stówki 4GB Slim właśnie.
Opublikowano 1 marca 20178 l Na internatach piszą, że nie każda gra współpracuje z penem. Prawda to jest?