Andreal 2 123 Opublikowano 1 marca 2017 Opublikowano 1 marca 2017 Wszystkie swoje gry w cyfrze, jeszcze przed zakupem X1, wrzuciłem na dysk, chcąc odpalić grę wystarczy podpiąć dysk i wszystko działa jak należy. Z posiadanymi tytułami problemów nie stwierdziłem, ale kto wie. Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 1 marca 2017 Opublikowano 1 marca 2017 z GTA V to były trochę cyrki, ta gierka musi się zainstalować plus czytać dane z dysku w napędzie. Z tego co pamiętam, jak ktoś miał konsolę 4gb, to miał problem, bo sama instalacja zajmuje nieco więcej. Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 1 marca 2017 Opublikowano 1 marca 2017 Ja w sumie do starszych gierek chciałem tego Xa, jakieś Gearsy, czy FPSy. No nic, pomyślę. Cytuj
Gość ladygaga Opublikowano 4 marca 2017 Opublikowano 4 marca 2017 Mam pytanie natury technicznej, podłączyłam słuchawki z wbudowanym mikrofonem snab overtone ep-101m i jest lipa. Przytłumione dźwięki, muzyki prawie nie słychać, oczywiście podłączyłam do monitora, ale też do konsoli. Jak monitor podłączony z głośnikami przez hdmi to i tak leci dźwięk na monitorze - nie da się przestawić wyjście dźwięku na słuchawki gdy są one podłączone do konsoli. Podłączam je wiec do monitora, no i jest lipa kompletna. Zmieniłam na zwykłe bez mikrofonu i jest bdb. Coś się da z tym zrobić ? Cytuj
II Noxx II 332 Opublikowano 4 marca 2017 Opublikowano 4 marca 2017 Musisz pokombinować trochę w opcjach, ale raczej problem wynika z tego, że jack od Twoich słuchawek może mieć 3 kanały ( L P mikrofon ). X360 w twoim przypadku daje stereo, co ze sobą zbytnio nie gra. Banalnym rozwiązaniem może być użycie przedłużki jack 3,5mm https://e.allegroimg.com/s400/01da34/7ae8085e460ab9191371377da0fe Prawdopodobnie pozbędziesz się 'sprzetowo' mikrofonu, bo tutaj masz tylko dwa kanały stereo :) Cytuj
Gość ladygaga Opublikowano 4 marca 2017 Opublikowano 4 marca 2017 Tak na ten pomysł wpadłam ale z miernym skutkiem. Efekt ten sam czyli dziadowski dźwięk. Cytuj
II Noxx II 332 Opublikowano 4 marca 2017 Opublikowano 4 marca 2017 mikrofon na przewodzie od słuchawek ma jakiś przycisk ? czy wciśnięcie go cokolwiek zmienia ? dźwięk jest nadal wytłumiony ? Cytuj
Gość ladygaga Opublikowano 4 marca 2017 Opublikowano 4 marca 2017 Ma przycisk ale niczego to nie zmienia. Mam jeszcze nauszne tylko że grają nieco na "twarz" i mają charakterystykę "V", a te mają fajnie oddalony wokal no ale problemy z dźwiękiem więc będę korzystać z jeszcze innych awei także problemu wielkiego nie ma 1 Cytuj
II Noxx II 332 Opublikowano 4 marca 2017 Opublikowano 4 marca 2017 Nie pamiętam (już) dokładnie jak to było z 360tką... natomiast problem miksowania headsetu z dźwiękiem gry tam przewijał się nieraz - dlatego w One MS to naprawił.przypuszczam, że problem 3-ciego kanału na jack'u tutaj będzie ciężki do zniwelowania, niestety Cytuj
Gość ladygaga Opublikowano 29 marca 2017 Opublikowano 29 marca 2017 (edytowane) Generalnie mam drobne pytanie: czy w grze gears of war 2 była odnotowana spora ilość bugów, napotkaliście takowe, czy tez jest to spowodowane sporymi lagami (gram w trybie co-op) poprzez abonament xbox live. Konsola podpięta przewodem do routera. Pełno bugów, jak np. dźwięk piły z lancera, to już wtedy trzeba zrestartować grę lub załadować ostatni checkpoint, czasem zabite boty stoją w miejscu i zmniejszają się i znikają, już nie wspomnę o lewitującym Marcusie, czy też aortę którą trzeba było przeciąć lancerem to sama z siebie sklejała sie, oddzielała :D . Nie jest to częste oczywiście, ale odnotowałam już z 4-5 błędów. Edytowane 29 marca 2017 przez ladygaga Cytuj
marbel007 857 Opublikowano 29 marca 2017 Opublikowano 29 marca 2017 Grałem w lutym w lokaknym coopie. Całą grę tak przeszliśmy i to jeszcze na XOne, a wydaje mi się że jednak gra trochę gorzej, minimalnie chodziła niż na X360. Jednak poza okazjonalnymi spadkami animacji właśnie przez BC żadnych bugów nie uswiadczylismy. Więc może jakość łącza ew. wina XLive. Cytuj
Gość ladygaga Opublikowano 17 czerwca 2017 Opublikowano 17 czerwca 2017 ma ktoś save z gry wiedźmin 2 akt III gdy przechodzę Geraltem z wiedźmą Filippa eilhart i z Iorwethem w tunelu żeby dostac się do jej komnaty ? Autozapis i savey przestały działać na wspaniałej konsoli... Cytuj
MierzejX 883 Opublikowano 17 czerwca 2017 Opublikowano 17 czerwca 2017 Mam z końcówki drugiego aktu. Tylko da się to przesłać? Cytuj
Gość ladygaga Opublikowano 17 czerwca 2017 Opublikowano 17 czerwca 2017 Pewnie że się da, ale już nie trzeba - przeszłam wiedźmina i oceniam grę na 8, za loadingi i ten błąd z zapisem gry. O niebo lepsza od pierwszej słabej części. Każdemu kto chciał pomóc bardzo dziekuję, mierzejX tobie też. Cytuj
MierzejX 883 Opublikowano 18 czerwca 2017 Opublikowano 18 czerwca 2017 Ja w końcu będę musiał to skończyć. Problem w tym, że kiedyś po roku przerwy nie potrafiłem się odnaleźć. Chyba będę musiał zacząć od nowa. Cytuj
Gość ladygaga Opublikowano 18 czerwca 2017 Opublikowano 18 czerwca 2017 (edytowane) w Forza Horizon 2 na xie 360 sa w ogóle jakieś efekty pogodowe ? Trochę nudno jest, tło wygląda jakby z ps2, mało aut npc po miescie, troszkę zawiedziona jestem, wygląda jakby od niechcenia port z xone a nie jakby robili od poczatku kod zoptymalizowany pod 360. Edytowane 18 czerwca 2017 przez ladygaga Cytuj
ASX 14 653 Opublikowano 18 czerwca 2017 Opublikowano 18 czerwca 2017 No niestety wersja na 360-tke jest mocno kasztaniasta (wygląda gorzej niż jedynka, brak efektów pogodowych, bardzo ograniczony freeroaming) Ale jak już kupisz Xboxa One to koniecznie zagraj ponownie - świetna gra Cytuj
Gość ladygaga Opublikowano 18 czerwca 2017 Opublikowano 18 czerwca 2017 Chyba przejdę to co mam do ogrania i pod koniec roku przyatakuje xbox one, gears of war 3 też jakaś kichowata na tle 2, odpaliłam 15 minut, i mnie odrzuciło nie wiedzieć czemu :( Nie tyle graficznie co taką sztampą jedzie fabularną. Hitman Absolution za to dość przyjemnie wygląda. Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 18 czerwca 2017 Opublikowano 18 czerwca 2017 FH2 zdecydowanie na X1 polecam. Fajnie, że to wyszło jeszcze na X360, ale to różne gry właściwie są. GoW3 też jakoś mi nie weszło, a 1 i 2 ograłem. Na X360 w tym momencie coraz mniej gierek, których by nie było we wstecznej. Polecałbym już tylko takie perełki jak Ace Combat 6 na przykład. Cytuj
Gość ladygaga Opublikowano 18 czerwca 2017 Opublikowano 18 czerwca 2017 A jaka jest najlepsza gra bokserska na 360 ? Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 18 czerwca 2017 Opublikowano 18 czerwca 2017 Fight Night Round 4 bym powiedział. Przynajmniej mój brat w to grał mnóstwo godzin a boksem się w ogóle nie interesuje. Z tego co wiem to w sumie i tak za dużo gierek w tym stylu nie ma, jak już to jakieś wrestlingi. Cytuj
Gość ladygaga Opublikowano 18 czerwca 2017 Opublikowano 18 czerwca 2017 Boks lubie, wrestling to nie moje klimaty. Dzięki za odpowiedź Cytuj
Wredny 9 548 Opublikowano 19 czerwca 2017 Opublikowano 19 czerwca 2017 Mi się Fight Night Champion bardzo podobał. Nie dość, że zmieniony silnik, dzięki czemu zawodnicy zyskali fajne cieniowanie, to jeszcze bardzo fajny tryb fabularny, który ma historyjkę lepszą niż niejeden film bokserski. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi