Wolny 29 Opublikowano 21 stycznia Opublikowano 21 stycznia Szukam nba jam on fire edition. Z naciskiem na on fire edition. Cytuj
devilbot 3 719 Opublikowano 21 stycznia Opublikowano 21 stycznia Już jest niedostępna a fizycznie nie wyszła. Cytuj
Chewie 176 Opublikowano 1 marca Opublikowano 1 marca W dniu 21.01.2024 o 08:15, devilbot napisał: Już jest niedostępna a fizycznie nie wyszła. ach ta cyfra Cytuj
Adaska 0 Opublikowano 3 kwietnia Opublikowano 3 kwietnia Cześć ostatnio mam problem gdy gram w gta 4 na mojej konsoli gra czasami się przecina jest to podczas szybkiej jazdy samochodem oraz strzelanin jest to może problem konsoli? płyty? Proszę o pomoc Cytuj
Wredny 9 695 Opublikowano 3 kwietnia Opublikowano 3 kwietnia "przEcina" czy "przYcina"? W sensie, że spadają klatki animacji? Piszesz o strzelaninach i szybkiej jeździe autem - to raczej normalne. Na starych konsolach gra chodziła w okolicach 30fps i miała odblokowany framerate. Wersja X360 radziła sobie lepiej, ale i tak płynność leciała na pysk przy bardziej taksujących momentach: Cytuj
Ukukuki 7 101 Opublikowano 3 kwietnia Opublikowano 3 kwietnia Złote czasy, pamiętam jak za nastolatka poszedłem full opcja konsole (X360) bo nie wyrabiałem na części do PC i dalej grałem w niestabilnych 30 klatkach Cytuj
Wredny 9 695 Opublikowano 3 kwietnia Opublikowano 3 kwietnia Ja konsolowy od zawsze (bo Amiga 600 to też konsola, tyle że z klawiaturą), więc nigdy nie bawiłem się w podzespoły itp, a GTAIV to była moja druga gra zakupiona na PS3 (pierwsze to CoD4MW). Do dziś pamiętam granie na 21" Trinitronie i to gówno rozmazane, że po chwili aż łeb bolał Cytuj
Bzduras 12 759 Opublikowano 3 kwietnia Opublikowano 3 kwietnia GTA IV na 360? Mistyczne doświadczenie to było, z kumplami z tydzień zachwycaliśmy się tym, że jak się długo pali gumę to opony strzelają Cytuj
Ukukuki 7 101 Opublikowano 3 kwietnia Opublikowano 3 kwietnia Ja X360 targałem do Grecji, na wakacje wyjechałem do pracy. Właśnie z GTA4 i Forza 2 kupiłem też Two Worlds które chodziło w 15 klatkach xD i to jeszcze edycję limitowaną z koszulką. Cytuj
maciucha 11 647 Opublikowano 3 kwietnia Opublikowano 3 kwietnia 2 godziny temu, Ukukuki napisał: Złote czasy, pamiętam jak za nastolatka poszedłem full opcja konsole (X360) bo nie wyrabiałem na części do PC i dalej grałem w niestabilnych 30 klatkach Lepsze to niż niestabilne 8 klatek Cytuj
Bzduras 12 759 Opublikowano 3 kwietnia Opublikowano 3 kwietnia Swego czasu V na starej generacji też mocno mi dupę technikaliami skopała. Chuj tam te 20 klatek (o które chyba nawet była spina w czekoladzie jeszcze z bluberem i gotowałem się krzycząc do niego na forumku, żeby zmienił hobby na wędkowanie jak mu to przeszkadza w graniu ), bo mimo swoich wad to jednak na tamtych konsolach skala, smaczki i szczegóły robiły kolosalne wrażenie. Odchodzące do lamusa trupy potrafiły wygenerować taki świat? Wow. Mam nadzieję pisać to samo o GTA VI za rok. Cytuj
MYSZa7 8 959 Opublikowano 3 kwietnia Opublikowano 3 kwietnia Ja ostatnio odpaliłem V na 360 i czapki z głów przed Rockstar, że oni na tych starociach zmieścili taki tytuł. Pewnie jak przyrównamy bezpośrednio z nowszymi wersjami piątki na następne generację to różnica jest widoczna gołym okiem, ale i tak, imponująca robota. Cytuj
Ukukuki 7 101 Opublikowano 3 kwietnia Opublikowano 3 kwietnia No ja PS5 to chyba trzymam tylko dla GTAVI bo na PC rok po konsolowej premierze to mi się nie chce czekać. Chociaż z GTAV tak zrobiłem po recenzjach. Cytuj
Chewie 176 Opublikowano 4 kwietnia Opublikowano 4 kwietnia Ja najpierw ogrywałem na xboxie a potem w 2012 miałem kompa z gtx 660ti to już ładnie działało, nawet jakieś enb wgrywałem Cytuj
Assassins_78 1 149 Opublikowano 14 października Opublikowano 14 października Nier znalazłem odpowiedzi na pytanie i tematu odpowiedniego, a nowego nie będe zakładał więc tu zapytam Próbuje że zalogować na konsoli i dostaje kod : 8007274D Usuwam istniejący profil z HDD, loguję się ponownie, niby juz śćiąga profil 25% i wyskakuje ponownie kod : 8007274D Jakieś pomysły Cytuj
ProstyHeker 1 919 Opublikowano 14 października Opublikowano 14 października (edytowane) 2 godziny temu, Assassins_78 napisał(a): Nier znalazłem odpowiedzi na pytanie i tematu odpowiedniego, a nowego nie będe zakładał więc tu zapytam Próbuje że zalogować na konsoli i dostaje kod : 8007274D Usuwam istniejący profil z HDD, loguję się ponownie, niby juz śćiąga profil 25% i wyskakuje ponownie kod : 8007274D Jakieś pomysły Masz dwuskładnikowe logowanie? Jeśli to nie 2FA, to chyba nic nie zdziałasz. Na Reddit od groma postów na ten temat, global issue. Edytowane 14 października przez ProstyHeker Cytuj
Assassins_78 1 149 Opublikowano 14 października Opublikowano 14 października Własnie nie mam dwuetapowego ;/ Od wczoraj nie mogę się zalogowac. Cytuj
wojtas011 564 Opublikowano 14 października Opublikowano 14 października No jakaś globalna awaria Występuje też na series x kiedy chcesz pobrać nowy profil, więc może sprawnie to naprawią Ale jak tak wyszukuje info na twiterze to nie naprawili tego od 6 października przynajmniej xd 1 Cytuj
Assassins_78 1 149 Opublikowano 14 października Opublikowano 14 października Dzięki własnie doczytałem w internetach, pozostaje tylko czekać Cytuj
Arkadiusz 34 0 Opublikowano 24 października Opublikowano 24 października Witam mam taki problem kupiłem x boxa 360 ale jest na nim blokada rodzinna a nie znam kodu ani przypomnienia hasła,x box ma przerobiony laser że czyta piraty pytanie brzmi jak ściągnąć tą blokadę jest jakiś sposób Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi