Skocz do zawartości

Xbox 360 - pytania

.:marioo:.

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Cześć ostatnio mam problem gdy gram w gta 4 na mojej konsoli gra czasami się przecina jest to podczas szybkiej jazdy samochodem oraz strzelanin jest to może problem konsoli? płyty? Proszę o pomoc

Opublikowano

"przEcina" czy "przYcina"?
W sensie, że spadają klatki animacji?
Piszesz o strzelaninach i szybkiej jeździe autem - to raczej normalne. Na starych konsolach gra chodziła w okolicach 30fps i miała odblokowany framerate.
Wersja X360 radziła sobie lepiej, ale i tak płynność leciała na pysk przy bardziej taksujących momentach:

Opublikowano

Ja konsolowy od zawsze (bo Amiga 600 to też konsola, tyle że z klawiaturą:sweat:), więc nigdy nie bawiłem się w podzespoły itp, a GTAIV to była moja druga gra zakupiona na PS3 (pierwsze to CoD4MW).
Do dziś pamiętam granie na 21" Trinitronie i to gówno rozmazane, że po chwili aż łeb bolał :D

Opublikowano
2 godziny temu, Ukukuki napisał:

Złote czasy, pamiętam jak za nastolatka poszedłem full opcja konsole (X360) bo nie wyrabiałem na części do PC i dalej grałem w niestabilnych 30 klatkach :kekw: 

Lepsze to niż niestabilne 8 klatek :kekw:

Opublikowano

Swego czasu V na starej generacji też mocno mi dupę technikaliami skopała. Chuj tam te 20 klatek (o które chyba nawet była spina w czekoladzie jeszcze z bluberem i gotowałem się krzycząc do niego na forumku, żeby zmienił hobby na wędkowanie jak mu to przeszkadza w graniu :kekyayaya:), bo mimo swoich wad to jednak na tamtych konsolach skala, smaczki i szczegóły robiły kolosalne wrażenie. Odchodzące do lamusa trupy potrafiły wygenerować taki świat? Wow. Mam nadzieję pisać to samo o GTA VI za rok.

Opublikowano

Ja ostatnio odpaliłem V na 360 i czapki z głów przed Rockstar, że oni na tych starociach zmieścili taki tytuł. Pewnie jak przyrównamy bezpośrednio z nowszymi wersjami piątki na następne generację to różnica jest widoczna gołym okiem, ale i tak, imponująca robota.

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Nier znalazłem odpowiedzi na pytanie i tematu odpowiedniego, a nowego nie będe zakładał więc tu zapytam :)

Próbuje że zalogować na konsoli i dostaje kod : 8007274D

Usuwam istniejący profil z HDD, loguję się ponownie, niby juz śćiąga profil 25% i wyskakuje ponownie kod : 8007274D

Jakieś pomysły :) 

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, Assassins_78 napisał(a):

Nier znalazłem odpowiedzi na pytanie i tematu odpowiedniego, a nowego nie będe zakładał więc tu zapytam :)

Próbuje że zalogować na konsoli i dostaje kod : 8007274D

Usuwam istniejący profil z HDD, loguję się ponownie, niby juz śćiąga profil 25% i wyskakuje ponownie kod : 8007274D

Jakieś pomysły :) 

Masz dwuskładnikowe logowanie?

Jeśli to nie 2FA, to chyba nic nie zdziałasz. Na Reddit od groma postów na ten temat, global issue.

Edytowane przez ProstyHeker
Opublikowano

No jakaś globalna awaria 

Występuje też na series x kiedy chcesz pobrać nowy profil, więc może sprawnie to naprawią

Ale jak tak wyszukuje info na twiterze to nie naprawili tego od 6 października przynajmniej xd

• Plusik 1
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam mam taki problem kupiłem x boxa 360 ale jest na nim blokada rodzinna a nie znam kodu ani przypomnienia hasła,x box ma przerobiony laser że czyta piraty pytanie brzmi jak ściągnąć tą blokadę jest jakiś sposób