Skocz do zawartości

Xbox 360 - pytania

Featured Replies

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Wyświetleń 770,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Zadowolony. Ciężko mi coś więcej powiedzieć. Na tą chwilę jeszcze ogromnym kalectwem się wykazuję i poza gierkami mam problemy w używaniu xboxa. No ale w końcu to konsola do gier, a te bardzo pozytywn

• Ha czyli obiecali, że wraz z końcem lata czegoś się dowiemy, a teraz mówią, że trzeba poczekać jeszcze kilka miesięcy.. Kpina.

• Gość ALIEN_ALIEN
    Gość ALIEN_ALIEN

Ja tak się zastanawiam nad ponownym kupnem Xboxa dla 2 serii Halo i Fable hehe. Arcade do tych celów będzie chyba najlepszym wyborem ...

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
W dniu 21.01.2024 o 08:15, devilbot napisał:

Już jest niedostępna a fizycznie nie wyszła. 

ach ta cyfra :wub:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Cześć ostatnio mam problem gdy gram w gta 4 na mojej konsoli gra czasami się przecina jest to podczas szybkiej jazdy samochodem oraz strzelanin jest to może problem konsoli? płyty? Proszę o pomoc

Opublikowano

"przEcina" czy "przYcina"?
W sensie, że spadają klatki animacji?
Piszesz o strzelaninach i szybkiej jeździe autem - to raczej normalne. Na starych konsolach gra chodziła w okolicach 30fps i miała odblokowany framerate.
Wersja X360 radziła sobie lepiej, ale i tak płynność leciała na pysk przy bardziej taksujących momentach:

Opublikowano

Złote czasy, pamiętam jak za nastolatka poszedłem full opcja konsole (X360) bo nie wyrabiałem na części do PC i dalej grałem w niestabilnych 30 klatkach :kekw: 

Opublikowano

Ja konsolowy od zawsze (bo Amiga 600 to też konsola, tyle że z klawiaturą:sweat:), więc nigdy nie bawiłem się w podzespoły itp, a GTAIV to była moja druga gra zakupiona na PS3 (pierwsze to CoD4MW).
Do dziś pamiętam granie na 21" Trinitronie i to gówno rozmazane, że po chwili aż łeb bolał :D

Opublikowano

GTA IV na 360? Mistyczne doświadczenie to było, z kumplami z tydzień zachwycaliśmy się tym, że jak się długo pali gumę to opony strzelają :obama:

Opublikowano

Ja X360 targałem do Grecji, na wakacje wyjechałem do pracy. Właśnie z GTA4 i Forza 2 :wub: kupiłem też Two Worlds które chodziło w 15 klatkach xD i to jeszcze edycję limitowaną z koszulką. 

Opublikowano
2 godziny temu, Ukukuki napisał:

Złote czasy, pamiętam jak za nastolatka poszedłem full opcja konsole (X360) bo nie wyrabiałem na części do PC i dalej grałem w niestabilnych 30 klatkach :kekw: 

Lepsze to niż niestabilne 8 klatek :kekw:

Opublikowano

Swego czasu V na starej generacji też mocno mi dupę technikaliami skopała. Chuj tam te 20 klatek (o które chyba nawet była spina w czekoladzie jeszcze z bluberem i gotowałem się krzycząc do niego na forumku, żeby zmienił hobby na wędkowanie jak mu to przeszkadza w graniu :kekyayaya:), bo mimo swoich wad to jednak na tamtych konsolach skala, smaczki i szczegóły robiły kolosalne wrażenie. Odchodzące do lamusa trupy potrafiły wygenerować taki świat? Wow. Mam nadzieję pisać to samo o GTA VI za rok.

Opublikowano

Ja ostatnio odpaliłem V na 360 i czapki z głów przed Rockstar, że oni na tych starociach zmieścili taki tytuł. Pewnie jak przyrównamy bezpośrednio z nowszymi wersjami piątki na następne generację to różnica jest widoczna gołym okiem, ale i tak, imponująca robota.

Opublikowano

No ja PS5 to chyba trzymam tylko dla GTAVI bo na PC rok po konsolowej premierze to mi się nie chce czekać. Chociaż z GTAV tak zrobiłem po recenzjach. 

Opublikowano

Ja najpierw ogrywałem na xboxie a potem w 2012 miałem kompa z gtx 660ti to już ładnie działało, nawet jakieś enb wgrywałem :notbad:

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Nier znalazłem odpowiedzi na pytanie i tematu odpowiedniego, a nowego nie będe zakładał więc tu zapytam :)

Próbuje że zalogować na konsoli i dostaje kod : 8007274D

Usuwam istniejący profil z HDD, loguję się ponownie, niby juz śćiąga profil 25% i wyskakuje ponownie kod : 8007274D

Jakieś pomysły :) 

Opublikowano
2 godziny temu, Assassins_78 napisał(a):

Nier znalazłem odpowiedzi na pytanie i tematu odpowiedniego, a nowego nie będe zakładał więc tu zapytam :)

Próbuje że zalogować na konsoli i dostaje kod : 8007274D

Usuwam istniejący profil z HDD, loguję się ponownie, niby juz śćiąga profil 25% i wyskakuje ponownie kod : 8007274D

Jakieś pomysły :) 

Masz dwuskładnikowe logowanie?

Jeśli to nie 2FA, to chyba nic nie zdziałasz. Na Reddit od groma postów na ten temat, global issue.

Edytowane przez ProstyHeker

Opublikowano

Własnie nie mam dwuetapowego ;/ 

Od wczoraj nie mogę się zalogowac.

Opublikowano

No jakaś globalna awaria 

Występuje też na series x kiedy chcesz pobrać nowy profil, więc może sprawnie to naprawią

Ale jak tak wyszukuje info na twiterze to nie naprawili tego od 6 października przynajmniej xd

Opublikowano

Dzięki własnie doczytałem w internetach, pozostaje tylko czekać :) 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam mam taki problem kupiłem x boxa 360 ale jest na nim blokada rodzinna a nie znam kodu ani przypomnienia hasła,x box ma przerobiony laser że czyta piraty pytanie brzmi jak ściągnąć tą blokadę jest jakiś sposób 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jak teraz wygląda granie online na 360? Jest jeszcze XBL Gold czy co trzeba kupić? Jak mam GamePass ultimate to można grać ?

Opublikowano
8 minut temu, ppibo1 napisał(a):

Jak teraz wygląda granie online na 360? Jest jeszcze XBL Gold czy co trzeba kupić? Jak mam GamePass ultimate to można grać ?

Jest jeszcze gold i tak, z GPU multi powinno działać na 360

Opublikowano

Golda już chyba nie ma, teraz to się nazywa core i dają jakieś gierki w abonamencie, taki bieda game pass