Opublikowano 21 kwietnia 200916 l mam monitor LCD 4:5 17" podlączony kablem VGA. Da się jakoś ustawić żebym w KAŻDEJ grze miał pasy na górze i na dole? W niektoryh obraz jest rozciągnięty i głupio to wygląda.
Opublikowano 21 kwietnia 200916 l gier sie nie ustawia, rozdzilke wymusza konsola-system i ma stala a jak w grze zastosowali proporcje by dostosowac sie do tej wymuszonej rozdzialki to juz zalezne od gry mozna jedynie samemu sobie pokombinowac zmieniajac ustawienia rozdzialki w dashu pod konkretna gre i ocenic ktora bardziej pasuje (oczywiscie zmieniac zarowno rozdzielczosc jak i ustawienie czy normal czy panorama)
Opublikowano 22 kwietnia 200916 l Mam problem z połączeniem się z XLive. Aby dodać komputer mój usługodawca prosi i podanie adresu MAC urządzenia (tak też było z PS3, która łączy się bezproblemowo tym samym kablem). W ustawieniach sieci wszystko jest poustawiane na automatyczne ale kiedy przychodzi do "Testowania połączenia z Xbox Live" wyskakuje błąd o niemożliwości uzyskania adresu ip z routera... Operator to Inea, kamputery i ps3 łączą się bezproblemowo na automatycznych ustawieniach. Jakieś sugestie?
Opublikowano 22 kwietnia 200916 l 360 w opcjach ma mozliwosc dodania aka zmiany Maca na ten ktory ma np. PC. Edytowane 22 kwietnia 200916 l przez signap
Opublikowano 22 kwietnia 200915 l Gdzie/jak moge zobaczyc jakis theme albo gamer picture na xbox live marketplace,zanim go kupie?Pamietam ze kiedys jakos sie dalo ale zapomnialem jak,a nie chce kupowac w ciemno.
Opublikowano 22 kwietnia 200915 l avi avi nierówne. Zależy jakim kodekiem zrobione. DivX nie jest obsługiwany AFAIR, tylko Xvid. Edytowane 22 kwietnia 200915 l przez Keymaker
Opublikowano 23 kwietnia 200915 l Dostałem dzisiaj kilka wiadomości o treści np. 900(i tu znaczek MP), albo 900MP for my friend itp. O co chodzi?? Ludzie sobie jaja robią czy to jakaś akcja promocyjna bo nie rozumiem :F
Opublikowano 23 kwietnia 200915 l Też to dostałem, najprawdopodobniej j(pipi) łańcuszki czy jak to tam się zwie.
Opublikowano 24 kwietnia 200915 l Byla taka stronka ale ze 2 miesiace nie dziala... I co nie ma juz zadnej mozliwosci obejrzenia themes albo gamer pics przed zakupem? Przeciez to jakas paranoja,mam w ciemno kupowac?
Opublikowano 24 kwietnia 200915 l Tyle znalazłem: http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?t=1087245 http://www.neogaf.com/forum/showthread.php...627&page=14 To jest podgląd Tematów z serii Premium. Może komuś się przyda...
Opublikowano 24 kwietnia 200915 l ale gamerpic zwykle sa wyswietlane w prawym gornym rogu, wiekszosc mozna zobaczyc afair
Opublikowano 24 kwietnia 200915 l ktore gry z pierwszego x'a chodza na Xboxie 360? Zarzuci ktos jakas lista wszystkich tytulow? Edytowane 24 kwietnia 200915 l przez mortis
Opublikowano 24 kwietnia 200915 l Z Xboxem działa jedynie oficjalna kamerka czy można podłączyć jakąś tańszą ?
Opublikowano 25 kwietnia 200915 l Note: A software emulator is required for each original Xbox game you play on your Xbox 360™ console. tzn, że muszę wgrać jakiś program czy jak, żeby odpalać gry z X1?
Opublikowano 25 kwietnia 200915 l Wystarczy dysk i połączenie z Live, lista gier jest do zobaczenia na xbox.com