Opublikowano 25 kwietnia 200915 l Właśnie odpaliłem Xboxa 360 podłączonego do Live'a i zassałem jakąś aktualizację. Co to mogło być, zmieniło się coś konkretnego?
Opublikowano 25 kwietnia 200915 l czy to normalne, ze jak sobie gralem w gh2, to nagle konsola zaczęla mi bardzo glosno chodzic, nastepnie sie wylaczyla i sie zaczely swiecic 2 czerwone diody. Dalem jej odpoczac z jakies pol godziny i pozniej po 20min grania znowu zaczela bardzo glosno chodzic, ale juz sie nie wylaczyla, tylko ze potem sam ja wylaczylem i narazie juz jej nie ruszam.. Dodam, ze mam cos takiego poraz pierwszy i tez poraz pierwszy podlaczylem gitare do konsoli ; p
Opublikowano 26 kwietnia 200915 l czy to normalne, ze jak sobie gralem w gh2, to nagle konsola zaczęla mi bardzo glosno chodzic, nastepnie sie wylaczyla i sie zaczely swiecic 2 czerwone diody. Dalem jej odpoczac z jakies pol godziny i pozniej po 20min grania znowu zaczela bardzo glosno chodzic, ale juz sie nie wylaczyla, tylko ze potem sam ja wylaczylem i narazie juz jej nie ruszam.. Dodam, ze mam cos takiego poraz pierwszy i tez poraz pierwszy podlaczylem gitare do konsoli ; p Dwie diody to konsola się przegrzewa, jeżeli jest w źle wentylowanym miejscu, to ją przestaw do bardziej przewiewnego. Jeżeli w zimnym miejscu dalej będzie dwoma diodami rzucać to czeka Cię serwis. Tip: Gitara nie ma nic do tego.
Opublikowano 26 kwietnia 200915 l Byłem wczoraj w MM i widziałem, że można kupić MICROSOFT POINTS i abonament na LIVE, pomijam fakt mocno wygórowanej ceny, ale po co microsoft wprowadza taki produkty do dystrybucji w naszym kraju skoro nie mamy Live'a? Aż mnie korci, żeby na infolinie zadzwonić i zapytać co mogę zrobić z takimi punktami...
Opublikowano 26 kwietnia 200915 l a skad wiesz ze to MS wprowadzil? raczej nic nie wprowadzal a sam MM sobie sprowadzil tak jak i inne sklepy nie zapominaj ze MM to marka brytyjsko-niemiecka wiec dla nich nie problem zalatwic cos od sasiadow, nawet mozna reklamowac np rzeczy kupione w MM za granica w naszym MM, sporo sie czeka ale jest taka mozlwiosc...
Opublikowano 26 kwietnia 200915 l No właśnie, skoro MM uważa, że jest popyt na takie produkty, to nie obchodzi go tak czy te punkty można użyć legalnie czy mniej legalnie. Inna sprawa. W Polsce dużo ludzi czeka na polskiego Live, ale czy wiecie, że np. we Francji sporo spryciarzy używa kont na Stany, by mniej płacić za Golda i punkty Microsoft?
Opublikowano 26 kwietnia 200915 l Jak usunac pozycje, w ktorej ma sie 0 GS z listy odpalanych pozycji?
Opublikowano 26 kwietnia 200915 l Wiem ze musisz wejsc w liste gier, chyba przez guide - gry - osiagniecia/achievy i tam powinno byc jak najedziesz na gre ktora ma 0 gs, ale nie jestem pewien bo juz usunalem gry z 0 gs, wiec nie pokazuje mi takiej opcji.
Opublikowano 26 kwietnia 200915 l przycisk "X" na gre w ktorej masz 0 GS i robi sie to przez guide->osiągnięcia Caly dzien chlodzilem konsole i to skutecznie, bo stala ciagle obok wentylatora i nic nie pomoglo. Jeszcze zobacze jutro po szkole, i jesli dalej nic z tego, to trzeba wysylac do serwisu? Juz nic samemu chyba nie zdzialam. Sprawdzalem jaki mam typ bledu to mi wyszlo 0013 czyli przegrzanie RAMu... Po wlaczeniu chwile chodzi glosno i sie wylacza konsola z 2 diodami swiecacymi: pierwszą i trzecia.. : /
Opublikowano 26 kwietnia 200915 l Pytanie do osob ktore uzywaja Zielonego Pada, a mianowcie czy D-pad daje rade?
Opublikowano 26 kwietnia 200915 l Używam tego pada, ale... używam go głównie w strzelankach i nie dane mi było przetestować go w bijatykach, gdzie lepszy krzyżak mógłby coś poprawić. W każdym razie wybieranie broni w Gearsach jest bezproblemowe, tylko raczej nie o to ci chodziło
Opublikowano 26 kwietnia 200915 l Ale tez i w innych grach czasami robiles w gore a robil ci sie prawo/lewo-gora przez co zamiast granatow wyciagalismy lom .
Opublikowano 27 kwietnia 200915 l http://allegro.pl/item619826997_kabel_do_l...p_katowice.html chodzi o ładowanie oficjalnych akumulatorków z M$, czy mogą być energizery?
Opublikowano 27 kwietnia 200915 l Wszystko jedno, zadziała dla obu, chociaż do Energizerów i innych aku polecam jakąś konkretną ładowarkę sieciową.
Opublikowano 28 kwietnia 200915 l Gdzie/jak moge zobaczyc jakis theme albo gamer picture na xbox live marketplace,zanim go kupie?Pamietam ze kiedys jakos sie dalo ale zapomnialem jak,a nie chce kupowac w ciemno. http://www.themexbox.com/index.php
Opublikowano 28 kwietnia 200915 l Dostałem dziś kilka wiadomości o treści "900" i po 900 był znak M$ pointsów. Jakieś dziwne łańcuszki czy sposób na punkty, cokolwiek?!
Opublikowano 28 kwietnia 200915 l Nie, to jest jakiś łańcuszek, poszła plota, że wystarczy wysłać msg do wszystkich z listy i można dostać 900 MSP, więc też dostałem potem trochę takiego śmiecia. Edytowane 28 kwietnia 200915 l przez Wampis
Opublikowano 29 kwietnia 200915 l cóż, przypomina mi się gadu gadu i zielone słoneczko - jak w to ludzie wierzą?
Opublikowano 29 kwietnia 200915 l Ja od razu wiedzialem,że to fake,no,ale na prośbę kilkunastu osób zdecydowałem się wysłać. Już żałuję ....
Opublikowano 29 kwietnia 200915 l Podobna akcja była z XL za darmo żeby sobie ustawić hasło w opisie czy tam w motto, beka.
Opublikowano 29 kwietnia 200915 l Witam, mam pytanko do obeznanych w temacie <_< . Od kilku miesięcy mam XO 60 GB, będę miał drugą konsolę za kilka dni tyle, że w wersji Elite od kuzyna przebywającego w UK. Za kilka miesięcy zabierze mi ją... Moje pytania : 1. Czy jeśli on ma dodatki do GH, RB ja będę mógł też z nich kożystać zakładając na jego konsoli konto ? 2. Czy można mieć na 2óch konsolach jedno to samo konto (obie konsole są nieprzerobione). 3. Czy mając wykupiony Live na swoje konto będę go również posiadac na tej drugiej konsoli ? 4. Czy jeśli zdobędę na jednej konsoli GS (zakładając, że można mieć to jedne konto) automatycznie uaktualni mi się na drugiej gdy ją włączę. Z góry dziękuję za pomoc.
Opublikowano 29 kwietnia 200915 l Po prostu musisz na tej drugiej konsoli (ELITE) odzyskać swój gamertag, czyli cały profil z achievementami.... Wtedy będzie spełniało wszystkie punkty.