Opublikowano 22 czerwca 200915 l A screeny cię nie zniechęcają? Wyglądają delikatnie mówiąc słabo, może poziom Godfather 1, nie więcej. Nie w wypadku tego gatunku gier kompletnie nie robi mnie grafa. Do dzisiaj pogrywam w San Andreas, a jakiś czas temu po raz wtóry kończyłem właśnie wspomnianego Godfathera pierwszego . A czaję się znowu na Gta: VC tylko nie wiem czy pójdzie właśnie na Xo.
Opublikowano 22 czerwca 200915 l http://www.xbox.com/en-US/games/backwardco...tygameslist.htm niby pojdzie ale lista jest z dupy
Opublikowano 23 czerwca 200915 l Zapomnij o emulacji, jesli chcesz grac w poprzednika to tylko jego zakup bedzie warty niz uzeranie sie slabiutkim emulatorze z mala licza gier...
Opublikowano 23 czerwca 200915 l Kiedyś ktoś szukał podglądu płatnych themów, voila - http://www.themexbox.com/index.php?PHPSESS...c&board=1.0
Opublikowano 24 czerwca 200915 l czym się różni wersja bundle od normalniej wersji Prince of Persia? Pudełkiem, okładka, instrukcja czy niczym?
Opublikowano 24 czerwca 200915 l Na pudełku od gry będziesz miał napis bundle (w rogu na żółtym tle) i z tyłu zamiast kodu kreskowego pewnie będzie napis: "Not for resale", a tak poza tymi szczegółami to niczym się nie różni od normalnej wersji.
Opublikowano 25 czerwca 200915 l w tym chodzilo zeby przedstawic co nie ma, bo to co ma to w wypowiedzi maciuchy sie juz zaweiralo, zapewne drugim bundle jego to bylo LEGO+PANDA PS. errata to co nie mialo to PGR3+KAMEO
Opublikowano 26 czerwca 200915 l Witam Czy na x360 jest gra typu Bishi Bashi? Ta gra to super zabawa w gronie znajomych, mozna sie posmiac ;> Zadnych wymagan co do grafiki itp, liczy sie dobra zabawa.
Opublikowano 26 czerwca 200915 l Takiej gry na pewno niema (tak wykręcone) może Rayman Raving Rabbids?
Opublikowano 26 czerwca 200915 l Mi wlasnie zalezalo na tym aby bylo to tak wykrecone ;> Rayman to dobry strzal ale to raczej nie gra dla mnie, po filmikach widze ze nie ma tam tyle "rzezni" co w Bishi Bashi ;P
Opublikowano 26 czerwca 200915 l Rayman to raczej na Wii tylko. Gra party - przychodzi mi na mysl GH ew Castle Crashers czy kazda inna gra z COOP dla 2-4 graczy. Sandboxowe gry tez sie spoko sprawdzaja rozne kminy leca np. w Mercenaries 2 spusczalem magnes na jakis czolg czy samochod osobowy a nastepne spuszczalem go z powietrza
Opublikowano 27 czerwca 200915 l Gdzie znajdę jakąś listę top 100 achievement hunterów na świecie ? z ciekawości ^_^
Opublikowano 27 czerwca 200915 l www.mygamercard.net Z tym, że większość to pewnie boosterzy nabijający GS za pomocą sejwów...
Opublikowano 27 czerwca 200915 l mam x podpietego do kompa, da sie jakos udostepnic filmy zeby konsola je widziala?
Opublikowano 27 czerwca 200915 l www.mygamercard.net Z tym, że większość to pewnie boosterzy nabijający GS za pomocą sejwów... Nie tyle co save lecz do 1 GT pewnie kilka osob nabija GS, kumpel 1 gra w Bioshocka, 2 w COD4, 3 w COD5, inny bierze multi,itp Bo samemu sie nie da w krotkim czasie szybko gre skonczyc
Opublikowano 27 czerwca 200915 l Tak, przez np. Windows Media Player 11. Wybierasz co chcesz dodać na listę i komu chcesz udostępnić, zaznaczasz X0 i voila. Mam takie pytanko <nie znam się za bardzo na tym>. Zepsuł mi się router, i mam pewne obawy co do kupna nowego, dawniej w Xboxie była opcja sprawdzania czy NAT jest otwarty czy nie. I Czy teraz jak kupię nowy router np. Linksys, to czy może się okazać że ten NAT będzie zamknięty (nawet nie będę o tym wiedział), i przez to będzie mi lagować lub niektóre osoby nie będą się mogłby do mnie dołączyć (lub ja do nich) do party/gry czy coś takiego. Od czego to po prostu zależy? Albo jaki Router byście polecali (do neostrady z adsl i wifi) żeby nie było żadnych komplikacji z graniem przez Xbox live - BEZ JAKICHKOLWIEK USTAWIEŃ, bo myślę, że po kilku godzinnej walce można się z tym uporać w każdym routerze. Ja chcę PLUG&PLAY, wszystko tip-top. Dodam, że od samego początku miałem stary byle jaki router Edimax, który nie powodował komplikacji, NAT był otwarty, nie lagowało, wszysscy mogli się dołączać ja z resztą też, nic w nim nie ustawiałem/grzebałem itd.
Opublikowano 27 czerwca 200915 l Jak włączysz WMP 11, to masz tam zakładki, jest tam Biblioteka, daj mały trójkącik pod tym i wybierz 'dodaj do biblioteki' wybierasz dysk czy foldery. Następnie wybierasz opcje "Udostępnianie multimediów" - też pod tym trójkątem w zakładce Biblioteka i zaznaczasz X360, jest ikonka, żeby pozwalał na udostępnainie. Ja ponawiam prośbę o odpowiedź na pytanie powyżej.
Opublikowano 28 czerwca 200915 l Jak dla mnie to wystarczy ,ze sobie kupisz router z odpowiednim annexem (tp ma chyba A) i wszystko powinno odrazu dzialac bez problemow
Opublikowano 30 czerwca 200915 l Nie mogłem znaleźć tematu z TV do X0, więc zadaje tutaj pytanie. Samsung le22b350 (http://www.pixmania.com/pl/pl/3016212/art/samsung/telewizor-lcd-le22b350.html) < mam możliwość kupić go za 818zł. Warto? Dobrze będzie służyć przy graniu na X0?