Opublikowano 9 sierpnia 200915 l Nie przerejestrujesz, nie wazne jak bardzo bedziesz sie staral. Dlatego sie nie kupuje zarejestrowanych konsol :potter:
Opublikowano 9 sierpnia 200915 l Edytuj klienta ne jest dostepna opcja do wyboru. WTF? Mimo, ze rejestrowany bylem telefonicznie, to mam wpisac to wszystko sam w kwestionariuszu? Sam nr sprawy, ktory dostalem przy zglaszaniu pada moge wpisac wraz z kodem pocztowym w odpowiednim polu... ?
Opublikowano 9 sierpnia 200915 l Nie przerejestrujesz, nie wazne jak bardzo bedziesz sie staral. Dlatego sie nie kupuje zarejestrowanych konsol :potter: mi przerejestrowała ,jak i znam takich ktorym tez sie to udalo... ogólnie na fart nie ma co liczyc, czyli reguła jest ze sie nie da ale wyjatki sie zdążają... Psyko: jak nie mozesz edytowac nic to przeciez oczywistym jest ze nic nie zrobisz, dzwon na infolinie i tam wyjasniaj wszystko i zmieniaj... Edytowane 9 sierpnia 200915 l przez Juchy
Opublikowano 10 sierpnia 200915 l O której godzinie będzie można spodziewać się aktualizacji? tzn, o której przeważnie są aktualizacje? o 9? 12?
Opublikowano 10 sierpnia 200915 l Czy jeśli zdechł mi xbox i chce go oddać do reklamacji w sklepie nie dla debili to muszę oddać konsolę z twardym dyskiem ( błąd e74 ) ?
Opublikowano 10 sierpnia 200915 l Dzwonisz na infolinie podana na xbox.com (lokalizacja PL) i zglaszasz usterke
Opublikowano 10 sierpnia 200915 l Ale on chce w sklepie oddac. Najlatwiej bedzie jak po prostu zadzwonisz do nich albo pojdziesz z konsola z wyjetym dyskiem, a jak beda go chcieli to po prostu go dasz tez.
Opublikowano 10 sierpnia 200915 l Czyli oni się tym nie zajmują czy jak ? Ale on chce w sklepie oddac. Najlatwiej bedzie jak po prostu zadzwonisz do nich albo pojdziesz z konsola z wyjetym dyskiem, a jak beda go chcieli to po prostu go dasz tez. No tak właśnie chce zrobić :]
Opublikowano 10 sierpnia 200915 l albo reklamujesz towar niezgodny z umowa w sklepie gdzie kupiles na to masz 2 lata albo jak sklep dal oddzielna gwarancje to mozesz na podstawie tej gwarancji albo masz jeszcze gwarancje producenta w tym przypadku MS, i MS ma gware ze door2door a z czego bedziesz korzystał to Twoja wola, co Ci bardziej pasuje...
Opublikowano 11 sierpnia 200915 l Ktoś wie gdzie moge kupić xbox 360 wireless reciver ? bo sie dowiedziałem niedawno, że mógłbym sobie podłączyć pada od xboxa dp Pc, i nie plątały by sie kable od USB. na forach mówią że chodzą po ok 100zł, ale skąd je mają to ja nie wiem.
Opublikowano 11 sierpnia 200915 l Jeżeli u kogoś nie wykrywa aktualizacji, to może ją "wymusić", testując połączenie z Xbox Live
Opublikowano 11 sierpnia 200915 l Ktoś wie gdzie moge kupić xbox 360 wireless reciver ? bo sie dowiedziałem niedawno, że mógłbym sobie podłączyć pada od xboxa dp Pc, i nie plątały by sie kable od USB. na forach mówią że chodzą po ok 100zł, ale skąd je mają to ja nie wiem. http://www.allegro.pl/search.php?string=wi...&category=9
Opublikowano 11 sierpnia 200915 l http://www.allegro.pl/item707800546_xbox_3...indows_bcm.html whalla a tak od siebie, gitarę też odbierze? tutaj w sklepie http://sklepgekon.pl/product_info.php/cPat...360_Sprzet.html ale z gekonem to nie wiem jak jest ;p Edytowane 11 sierpnia 200915 l przez KopEr
Opublikowano 11 sierpnia 200915 l Ładne ceny za Games on Demand dowalili. Viva Pinata za 30 funtów? Ja podziękuje . Edytowane 11 sierpnia 200915 l przez maciucha
Opublikowano 11 sierpnia 200915 l Taa, a ceny fantów do avatarów też niezłe 400 micro-shitów za miecz gwiezdny. Ale najważniejsze przynajmniej na razie marketplace i samo menu pod GB chodzi płynnie i sprawnie, zero zawiech.
Opublikowano 11 sierpnia 200915 l Ładne ceny za Games on Demand dowalili. Viva Pinata za 30 funtów? Ja podziękuje . Nadal ktos mysli ze egry beda tansze od pudelkowych? Start Demana pokazal ze narazie nie ma co liczyc - srednio za tytul ktore tam jest mozna u nas kupic za cene max. 50-60zl. Gdyby byly tansze to dystrybutorzy pudelek by sie skarzyli ze zabrano im kase z gier. Moze na PC jest jakas roznica wieksza w grach steam a plyta. Gry zgrywane na dashu po aktualizacji zajmuja czesto 200-500mb mniej - gdzie moge znalesc liste bo kiedys na jakims forum wypisywali gry, ich wage przed i po. mam http://www.cheapassgamer.com/forums/showthread.php?t=202456 Edytowane 11 sierpnia 200915 l przez Scorp1on