Opublikowano 15 sierpnia 200915 l Na neostradzie 1 MB spokojnie pograsz online, testowane w burnoucie, guitar hero, forzy i kilku innych grach, zero lagów. Nawet mimo tego, że mam neta wi fi w iksie, więc nie ma pełni transferu. Nie wiem jedynie jak w FPSach sprawa wygląda, ale powinno być okej.
Opublikowano 15 sierpnia 200915 l Owiec napisał(a): Jak byla ta strona co pozwalala sciagnac cos na nowa konsole co bylo na starej raz na rok? http://www.onlinecenter.pl/2935/Aktualnosc...l-juz-jest.html
Opublikowano 15 sierpnia 200915 l Dark AlexX napisał(a): szukam jakiegos taniego headseta do X360, taki dla biedakow (pozdro tommo) tylko nie ten od MS - nie chce kupowac tego syfu (2 zepsute leza w szafie...) co polecacie? Trzeci :E Te inne to jeszcze większy syf niż te od MS. Taki Microsoftowy wytrzymuje max. 1 rok , inne padają po połówce. Życzę udanego wyboru
Opublikowano 16 sierpnia 200915 l chyba specjalnie takie go,wna robia zebysmy to kupowali co jakis czas, a oni tylko kase licza Edytowane 16 sierpnia 200915 l przez Dark AlexX
Opublikowano 17 sierpnia 200915 l jak wyglada ladowanie wireless hedseta? I ile czasu trzyma bo zastanawiam sie nad zakupem
Opublikowano 17 sierpnia 200915 l Witam, na gamercardzie jest cyfra - ile lat się korzysta z Golda. Ile czasu mogę mieć Silvera, przed doładowaniem na Golda żeby ten niby wynik się z sumował? czy to jest nie ograniczone?
Opublikowano 17 sierpnia 200915 l Tommo napisał(a): jak wyglada ladowanie wireless hedseta? I ile czasu trzyma bo zastanawiam sie nad zakupem Dostajesz kabelek do ładowania przez USB np. konsoli, oczywiście można dokupić przejściówkę i podłączyć do kontaktu. Najlepiej podłączać headset do ładowarki kiedy tylko się z niego nie korzysta. Trzyma dość długo, 7-8 godzin, generalnie wystarczy zrobić sobie przerwę na obiad, podładować i starczy nawet na cały dzień. Mam swój jakieś 1,5 roku i rozładował się raz, a gram sporo. Ogólnie jestem zadowolony w 100%, jak na razie mnie nie zawiódł, problemów z gubieniem połączenia nie przysparza, a jest dużo wygodniejszy i praktyczniejszy od zwykłego headseta. Jak masz możliwość kup edycję Halo, masz pewność, że nie trafisz na egzemplarz z początku produkcji, a podobno nowsze są lepsze jeśli chodzi o bezawaryjność.
Opublikowano 17 sierpnia 200915 l Nowego dostanę NAPEWNO (po co te wielkie litery ?) bo kloc jest tak zdezelowany że musieliby wymienić w środku wszystko.
Opublikowano 17 sierpnia 200915 l Bedziesz mial nowy srodek czyli plyta glowna (nie wiem czy tez i naped) w swojej obudowie
Opublikowano 17 sierpnia 200915 l Nie wydaje mi się, za każdym razem dostawałem nową konsolę. Chwilowo naprawiłem RoDa metodą ręcznikową Pytanie nowe: czy emu xboxa (1) jest jeszcze jakoś rozwijane ?
Opublikowano 17 sierpnia 200915 l Niestety nie i nie zanosi się na to, że to się zmieni (mówili o tym ostatnio w Insiderze).
Opublikowano 17 sierpnia 200915 l ale sa tez ploty ze nowy (lekko podrasowany X360) xbox bedzie wszystkie gry emulowal, sie zobaczy
Opublikowano 18 sierpnia 200915 l garam napisał(a): Pytanie nowe: czy emu xboxa (1) jest jeszcze jakoś rozwijane ? Od 2 latek nie jest rozwijany - jesli chcesz pograc cos ze starego Xa to zainwestuj w niego - bo masa gier nie dziala, lub jest zle emulowana (jakies dropy do 1 fpsa, zawiechy,itp)
Opublikowano 18 sierpnia 200915 l Cena PS3 spadła do poziomu 299$, a co robi Microsoft? Microsoft podwyższa cenę konsoli. Od 1 września cena Xbox 360 Arcade w Anglii wzrasta z 129 funtów do poziomu 159 funtów. To jeszcze nie wszystko. Nie będzie już dodawana składanka 5 gierek z XBLA. Kolejna informacja dotyczy wersji Elite. Od września w wersji Elite nie będzie dodawany kabel hdmi oraz kabel komponentowy. Jak dla mnie to SKANDAL. Edytowane 18 sierpnia 200915 l przez Czychu3
Opublikowano 18 sierpnia 200915 l Tak ale: Cytat Powodem takiej decyzji jest ponoć utrzymująca się słabość funta w stosunku do euro. Podwyżka - nieznaczna, ale zawsze - ma objąć również oficjalne akcesoria do konsoli. Cena modelu Elite w Wielkiej Brytanii pozostanie niezmieniona. Czyli jeśli to prawda to nie ma co się oburzać, jeśli nie mieszka się w UK.
Opublikowano 19 sierpnia 200915 l Czychu3: Ale w UK przez kurs Euro do Funta od dawna płacili za X360 sporo mniej niż reszta Europy, Europa to jeden region, a oni nie płacili równowartości Euro tylko chyba z 20% mniej, dlatego mają podwyżkę. A co do kabli to dali tyłka, chyba pierwszy raz marketing MS dał ciała.
Opublikowano 19 sierpnia 200915 l Jesli osoba na GT2 kupi jakis stroj do avatara to GT1 i inne na dysku beda mogly z niego korzystac? Czy tylko ten GT2?
Opublikowano 19 sierpnia 200915 l http://www.vg247.com/2009/08/19/gamescom-m...log/#more-51922 Ale jak na razie nic się nie dzieje.
Opublikowano 19 sierpnia 200915 l Jest tez tu : http://uk.xbox360.ign.com/articles/101/1015015p1.html Czyzby Fable3? 10:14 -- Fable III announced. The logo is onscreen and Molyneux just pulled back a banner onstage. Choice and consequence will still be a major feature with two big areas of innovation. WoW i do tego jeszcze F2 darmowo w czesciach czy cos takiego 0.o
Opublikowano 19 sierpnia 200915 l Nie darmowo, tylko F2 zostanie podzielone na epizody, z których pierwszy będzie można ściągnąć za darmo a resztę potem dokupić. Fable III zapowiedziane, Peter oczywiście stwierdził, że będzie to rewolucja ;p
Opublikowano 19 sierpnia 200915 l co jest ze strona xbox.com ? loguję się i nie moge zobaczyć swoich przyjaciół ani gier, tylko odnośnik do edycji profilu i na forum >WTF . i tak jest od dobrego tygodnia .