orion50 632 Opublikowano 19 sierpnia 2009 Opublikowano 19 sierpnia 2009 o której ma być demo Lost Planet2 ? Powinno chyba już być Cytuj
MaZZeo 14 187 Opublikowano 19 sierpnia 2009 Opublikowano 19 sierpnia 2009 (edytowane) KOMPLETNIE NIE MAM POJĘCIA dlaczego niby mieli ogłosić polski live tutaj na gamscomie? Ktoś mi wytłumaczy na co liczyli niektórzy? Edytowane 19 sierpnia 2009 przez MaZZeo Cytuj
Smiti 313 Opublikowano 19 sierpnia 2009 Opublikowano 19 sierpnia 2009 Może liczyli na COKOLWIEK, prócz Fable 3? Cytuj
orion50 632 Opublikowano 19 sierpnia 2009 Opublikowano 19 sierpnia 2009 Przecież żartowałem z tym Livem. Mirski mówił, że w sierpniu coś ważnego ogłoszą dot. Polskiego Live'a i myślałem, że może na Gamescom gdyż są to spore targi co nie? Sama prezentacja Fable mnie nie jara. Nic nie pokazali, kapa. Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 19 sierpnia 2009 Opublikowano 19 sierpnia 2009 KOMPLETNIE NIE MAM POJĘCIA dlaczego niby mieli ogłosić polski live tutaj na gamscomie? Ktoś mi wytłumaczy na co liczyli niektórzy? Cos mi w glowie swita ze dawno temu ktos z MS (taki grubasek lysawy) cos wspominal ze na nastepnych targach cos oglosza. Nie jestem pewny ale cos tam mi w glowie zostalo Cytuj
Trufs 1 Opublikowano 19 sierpnia 2009 Opublikowano 19 sierpnia 2009 Lol wszyscy zawiedzeni i zli a jak dla mnie jest wporzo xd. Nic nie oczekiwalem a dostalem shocking newsa w postaci Fable III i dosc duzo o nim info Lepiej jakby oglosili nowy model x'a z dyskiem xxxGB + jakies po(pipi)ki? Cytuj
Gość donsterydo Opublikowano 19 sierpnia 2009 Opublikowano 19 sierpnia 2009 Po prostu większość ludzi gdyby wiedziała, że to będzie konferencja Lionhead, a nie MS to by sobie nią głowy nie zawracała i zajęła się swoimi sprawami. Mogli dać info, że MS nie będzie mial swojej konferencji i byłoby cacy, a tak to ludzie, którzy mają gdzieś Fable siedzieli godzinę i o nim czytali bo mysleli, że zaraz wyjdzie ktoś z MS. Cytuj
Trufs 1 Opublikowano 19 sierpnia 2009 Opublikowano 19 sierpnia 2009 Dlatego najlepiej nigdy niczego nie oczekiwac i sie nie hypowac, bo lepiej sie milo rozczarowac niz zawiesc Cytuj
Gość donsterydo Opublikowano 19 sierpnia 2009 Opublikowano 19 sierpnia 2009 Ja się nie hypowałem, tylko gdybym wiedział, że to nie jest konfa MS to bym sobie co innego robił przez ten czas, zresztą to chyba serwisy internetowe nas wprowadziły w błąd bo ponoć na rozpisce gamescom jest jak byk napisane, że to konferencja Lionhead... Cytuj
Trufs 1 Opublikowano 19 sierpnia 2009 Opublikowano 19 sierpnia 2009 No wlasnie, chyba nikogo nie bylo od MS, tylko od razu Peter wyskoczyl nie? To moze konfa MS jeszcze bedzie? :o Cytuj
orion50 632 Opublikowano 19 sierpnia 2009 Opublikowano 19 sierpnia 2009 Bardzo możliwe ja słyszałem, że konfa MS dziś o tej godzinie co wczoraj Sony Cytuj
Gość Opublikowano 19 sierpnia 2009 Opublikowano 19 sierpnia 2009 Jesli osoba na GT2 kupi jakis stroj do avatara to GT1 i inne na dysku beda mogly z niego korzystac? Czy tylko ten GT2? Niestety nie. Ubrania dla avatarów przypisywane są do danego konta. Cytuj
garam 0 Opublikowano 19 sierpnia 2009 Opublikowano 19 sierpnia 2009 co jest ze strona xbox.com ? loguję się i nie moge zobaczyć swoich przyjaciół ani gier, tylko odnośnik do edycji profilu i na forum >WTF . i tak jest od dobrego tygodnia . Wejdź na np. brytyjską stronę xboxa... Cytuj
Gość Beka Wnusiu Opublikowano 19 sierpnia 2009 Opublikowano 19 sierpnia 2009 Jak jest z emulowaniem gier z x'a? mam arcade+120gb WD, idzie odpalic takiego max pejna? Cytuj
Owiec 281 Opublikowano 19 sierpnia 2009 Opublikowano 19 sierpnia 2009 Bylo na po-poprzedniej stronie o tym chyba. Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 19 sierpnia 2009 Opublikowano 19 sierpnia 2009 Podłączałem Xa do neta przez laptopa, ale teraz wróciłem do bezpośredniego połączenia konsola-router i nie chce połączyć mnie do LIVE'a O_o Konsola jęczy coś o niemożności przyznania jej adresu IP przez router, każą go zrestartować. Pomoże to? A może o coś innego chodzi? Cytuj
Jordan23Carolina 11 Opublikowano 19 sierpnia 2009 Opublikowano 19 sierpnia 2009 istnieje coś takiego jak zdrapka na 13 miesięcy GOLDA? Cytuj
Mustang 1 743 Opublikowano 19 sierpnia 2009 Opublikowano 19 sierpnia 2009 Pojawia się okazyjnie jako zdrapka 12+1, ostatnio chyba przy premierze Halo Wars była. Cytuj
miki77 16 Opublikowano 19 sierpnia 2009 Opublikowano 19 sierpnia 2009 (edytowane) Tak. Nie wiem, czy jeszcze są produkowane, ale w grudniu ubiegłego roku sam chyba nawet taką kupowałem. EDIT: Wampis szybszy ;P Edytowane 19 sierpnia 2009 przez miki77 Cytuj
Jordan23Carolina 11 Opublikowano 19 sierpnia 2009 Opublikowano 19 sierpnia 2009 Ale to działa normalnie na takim koncie, na którym były już jakieś inne zdrapki na GOLDa? Cytuj
miki77 16 Opublikowano 19 sierpnia 2009 Opublikowano 19 sierpnia 2009 Działa jak każda zdrapka - wpisujesz kod i masz przedłużony abonament. Cytuj
Trufs 1 Opublikowano 19 sierpnia 2009 Opublikowano 19 sierpnia 2009 Podłączałem Xa do neta przez laptopa, ale teraz wróciłem do bezpośredniego połączenia konsola-router i nie chce połączyć mnie do LIVE'a O_o Konsola jęczy coś o niemożności przyznania jej adresu IP przez router, każą go zrestartować. Pomoże to? A może o coś innego chodzi? Poprobuj <-- to naprawde dobra rada Ja sie teraz lacze przez laptopa i udostepniam neta, ale czasami wlaczajac konsole wogole nie moze sie polaczyc. Po wylaczeniu konsoli a nastepnie wylaczeniu/wlaczeniu udostepnienia neta znow dziala :] Cytuj
ping 9 042 Opublikowano 20 sierpnia 2009 Opublikowano 20 sierpnia 2009 Bo pewnie nie masz sztywnego IP. Cytuj
Trufs 1 Opublikowano 20 sierpnia 2009 Opublikowano 20 sierpnia 2009 Prawda, obecnie mam neostrade, czyli zmienny ip. btw. niedawno dostalem z serwisu 'nowa' konsole i jest na niej: Service Date: 2009-05-13 Data serwisu? WTF? Tak jest na kazdym xboxie czy tylko na tych ponaprawowych? Jezeli to data wyprodukowania to jest to jakis nowy model, ktory ma mniejsza awaryjnosc? Stary sie zepsul 3 razy i mam nadzieje ze ten nowy juz wytrzyma do konca tej generacji, a najlepiej zeby wogole sie juz nie psul xd, tym bardziej ze zostalo mi pare miesiecy gwarancji na rrod.... Cytuj
Juchy 24 Opublikowano 20 sierpnia 2009 Opublikowano 20 sierpnia 2009 (edytowane) tak to jest data kiedy ta konsola wyszla z serwisu, to nie jest zadna data produkcji nic nie zostalo porpawione tylko zostalo naprawione za kazdym razem jak sie sle to albo wymieniaja na nowe albo na jakies poserwisowe, kiedys najczesciej dawali nowe, teraz poserwioswe 3 razy Ci ta sama nie padala tylko za kazdym razem inna (nowa badz inna poserwisowa) Edytowane 20 sierpnia 2009 przez Juchy Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi