Opublikowano 25 listopada 201014 l kupiłem Halo 1 które podobno jest wersją ang (chociaż opakowanie po francusku) a po odpaleniu gry jest po niemiecku... czy da się to jakoś zmienić ?
Opublikowano 25 listopada 201014 l Nope. Jest jakas strona, ktora monitoruje na biezaco zawartosc polskiego Marketplace?
Opublikowano 28 listopada 201014 l Halos Windows Live jest haslem do konta Xbox Live? Przenioslem licencje kolegi na moja konsole, ale na xbox.com sa same daty pobrania rzeczy, brak tytulow a jak klikam to pisze, ze stuff niedostepnu. Licencja na bank sie przeniosla, bo pisze, ze mozna przenisc znow 28-11-2011.. Trzeba odczekac az system wszystko przerobi, czy jak? Na xbox.com wyskakuje to Pobierz licencje Narzędzia można użyć ponownie: 2011-11-28 23:57:00 UTC. Licencje na zawartość z rynku usług Xbox LIVE zostały przesłane i mogą już zostać pobrane na nową konsolę. Licencje powiązane z nową konsolą: Identyfikator konsoli Licencje na gry Licencje na filmy id mojej konsoli 84 0 Wyświetl historię zakupów. Gdy daje wyswietl historie zakupow, jak juz wspomnialem jest masa pozycji, ale pustych, brak tytulow, sa daty, a dodanie do kolejkie nieczego nie powoduje. Na konsoli wszystko widnieje jako zawartosc niedostepna i konczy sie bledem 800700E8. Edytowane 29 listopada 201014 l przez Gość
Opublikowano 29 listopada 201014 l jest gdzies moze dostepny spis gier ktore maja pojawic sie w usludze games on demand ? chodzi mi o rynek uk i usa ?
Opublikowano 29 listopada 201014 l Pingu nie martw się kupuje w sklepie. Chodziło mi o techniczną stronę ,różne modele i takie tam. No chyba ,że to było tylko w poprzednich wersjach.
Opublikowano 29 listopada 201014 l Wciągaj slimkę - chyba najbezpieczniej, na początku powinna Ci styknąć 4GB wersja. Z dyskiem nie ma co się martwić, bo można wpiąć niedrogo ten od starego modelu, tylko trzeba rozkręcić mu obudowę (dyskowi, nie konsolce ).
Opublikowano 30 listopada 201014 l Kupiłem klocuszka i mam nowego ,a jakże nie ciekawe pytania. Jakim cudem w pudełeczku nie znalazłem kodu na miesięczny live i gdzie jest dział z grami indie ?
Opublikowano 30 listopada 201014 l Miesięcznego live nie dostajesz pod postacią kodu, ino po stworzeniu gamertaga. Gry Indie są niedostępne na polskim XBLA :<.
Opublikowano 30 listopada 201014 l kodu nie ma, live uaktywni ci sie jak zalozysz nowe konto. przynajmniej tak bylo wczesniej ;d
Opublikowano 1 grudnia 201014 l 1. Opłaca się kupić ? 2. Są już w sprzedaży pady z magicznym d-pad'em ? Edytowane 1 grudnia 201014 l przez Szalona Małpka
Opublikowano 2 grudnia 201014 l Jak założe konto przez klocuszka to darmowy miesiąc "życia" będzie również obowiązywał na pozostałych kontach ?
Opublikowano 2 grudnia 201014 l Oczywiście że działają. Na abonament nie ma regionalizacji. to czemu sporo osób które kupiło goldy na allegro musiało je zwracać bo nie działały na pl live ?
Opublikowano 3 grudnia 201014 l Grałem sobie w nocy i znienacka ów guide button zaczął sygnalizować naprzemiennie 1 i 4 z 2 i 3. Baterie były w połowie pełne ,wiadomości żadnej nie dostałem i mogłem normalnie grać. Powie mi ktoś co jest grane ?
Opublikowano 3 grudnia 201014 l może zdobyłeś achiva lub ktoś z kumpli pojawił się na XBL albo faktycznie baterie są slabe
Opublikowano 3 grudnia 201014 l taka dyskoteka lampek to słaba bateria. czasami pad sygnalizuje że są na wyczerpaniu mimo że pasek pokazuje połowę mocy. dlatego gram na kablu i mam święty spokój
Opublikowano 3 grudnia 201014 l Mi tak pad wariuje i czasem gram po kilka godzin na 'dyskotece' - te czujniki wyczerpania baterii zbyt doskonałe nie są. to czemu sporo osób które kupiło goldy na allegro musiało je zwracać bo nie działały na pl live ? To już tych ludzi trzeba pytać, a może to ja jestem ewenementem któremu wszystko działa .