Opublikowano 7 lutego 201114 l nie. parę razy tak miałem jakiś czas temu i jak do tej pory nic więcej niepokojącego się nie działo. (odpukać )
Opublikowano 9 lutego 201114 l Ja na początku gdy kupiłem xboxa, kilka razy przy fifie 10 mi się zwieszała konsola, ze 2 razy po zakończeniu jakiegoś dema, i w dashu z raz ale tez po graniu w jakies demko. I jeszcze w jakiejś grze jednej. Ale od tamtej pory, z rok ani jednej zwiechy. Myślę że to od bugów w poszczególnych gierkach zależy.
Opublikowano 12 lutego 201114 l Siemka :] Czy wiecie może dlaczego nie mogę zaktualizować kodeków do oglądania filmów na X360 Slim? Kiedy wyskakuje mi błąd 51-C00DF236 wybieram aktualizację i przy 98% wyskakuje mi info że nie można pobrać aktualizacji O_o Czy wie ktoś może jak temu zaradzić? Z góry dziękuje za pomoc ;] Pozdrawiam Wszystkich!
Opublikowano 14 lutego 201114 l Mam pytanko: przyjechala do nas dziewczyna z Australii (rodzina), ktora ma Xboxa360. Lubi serie Assassin's Creed ale w Brotherhood jeszcze nie grala. Wiec myslalem, ze jej sprawie fajny prezent kupujac gre. I teraz pytanie czy X ma blokade regionalna na Australie? Odpali Brotherhood kupiony w PL?
Opublikowano 14 lutego 201114 l No wlasnie, tez sprawdzilem tylko chcialem zeby ktos potwierdzil. Ona sie uczy polskiego, takze tym lepiej, ze bedzie miala gre w polskich napisach. I jeszcze offtopem- w Australii ma sporo kolezanek, ktore tez graja i mowi, ze to normalne, bo u nas grajaca dziewczyna jest narazie "nienormalna"
Opublikowano 16 lutego 201114 l Ostatnio miałem dziwny przypadek, mianowicie gra kupiona przez Xbox LIVE zawiesiła mi się... Przecież płyty nie ma w napędzie ani nic, więc czego to była wina?
Opublikowano 16 lutego 201114 l zwis jest wynikiem błędu programu (gry) lub systemu, nieraz błedem odczytu a myslisz, że jak masz gre z live to gdzie są nagrane te dane? - w matriksie - dysk to też płyta
Opublikowano 16 lutego 201114 l Jak wiesza ci się często to spróbuj pobrać jeszcze raz, kiedyś miałem podobny problem i ponowne pobranie gry pomogło. Ale jeżeli była to jednorazowa zwiecha to nie ma czym się przejmować
Opublikowano 18 lutego 201114 l Jakiego xa powinienem kupić? Może być używka, tylko jaki to ma być by RROD nie było itp. 500 zł styknie na takiego x'a?
Opublikowano 19 lutego 201114 l Za te 500zl to ciezko mu bedzie znalezc w uzywkach (za 600 szybciej), przy niskich kwotach trzeba uwazac zeby sie nie naciac na oszustow czyli pisze ze Jasper a okazuje sie ze to nie Jasper, cfaniakow nie brakuje, wylamuja we wtyczkach plastiki, podmieniaja obudowy, dodaja zasilacze 150W i szukaja jeleni.... jak juz szukac to wsrod uzywek z gwara MS czyli nie przerabianych z dowodem zakupu i nei nastawiac sie ze 500zl i ani zlotowki wiecej, dac wiecej jak bedzie trzeba a kupic pewna konsole... Edytowane 19 lutego 201114 l przez Juchy
Opublikowano 19 lutego 201114 l A co do mojego pytania, to dzieje mi się tak dalej, praktycznie z każdą grą GoD.
Opublikowano 19 lutego 201114 l pewnie masz jakis problem z dyskiem najlepiej sformatuj caly i posciagaj raz jeszcze tez mam pare gier z GOD i nic sie nie zacina wszystko smiga tak jak powinno
Opublikowano 21 lutego 201114 l Nic nie słyszałem, ale jeśli nawet to raczej mało opłacalny biznes gdy do sprzedaży weszło Ultimate Collection ze wszystkimi dodatkami o rynkowej wartości ok. 150 zł nie licząc samej gry. Edytowane 21 lutego 201114 l przez donsterydo
Opublikowano 25 lutego 201114 l Nie można, są jakieś stronki do tego, ale nie szukałem jeszcze. Szkoda, że MGC się skończyło.
Opublikowano 25 lutego 201114 l tutaj np mozna: http://www.xboxlc.com/ hmmm, moze ktos napisać czemu zamkneli? słabo u mnie z angielskim
Opublikowano 25 lutego 201114 l To jest nic w porowaniu z MGC. W skrocie, chodzilo o pieniadze i polityke MSu, ktora utrudniala wszystko.
Opublikowano 3 marca 201114 l Prosiłbym was o wielką pomoc. Padł mi ps3 i teraz chce kuoić xboxa 360. Co mi polecacie. Jaki model i tak dalej, Będę serdecznie wdzięczny. pozdro dla wszystkich
Opublikowano 4 marca 201114 l Polecam Slima z dyskiem 250. Kosztuje spokojnie koło 1000 zł i ma w zestawie wszystko co może się przydać. Szczerze mówiąc, dla byłego posiadacza PS3 to jedyna słuszna opcja, bo trudno mi sobie wyobrazić, żeby ktoś po PS3 chciał zrezygnować z dysku. Poza tym ma już wbudowane WiFi i jest cichszy niż starszy model.