Opublikowano 16 marca 201213 l Kiedyś można było gadać PC->xbox w trakcie gry. Jak teraz wygląda ta opcja?
Opublikowano 17 marca 201213 l sluchajcie czy sluchawki tritton Call of Duty: Black Ops 5.1 Analog Gaming Headset link http://www.game.co.u...g-headset-72282 beda smigac z x360 ? bo cena £19.98 bo sklep upada i wyprzedaja co prawda jest niby w akcesoriach pc ale tez ma zasilanie przez usb, a z tego co wiem to wiekszosc headsetow smiga na x360/pc/ps3 Edytowane 17 marca 201213 l przez kubson
Opublikowano 17 marca 201213 l Przed chwilą fajny bug mi się przypałętał ,wcześniej pół opcji znikało a teraz co włączam grę to mi od razu live odłącza wracam do interfejsu i live jest, u was też to występuje czy znów ja mam szczęście:D
Opublikowano 29 marca 201213 l witam, czy obecnie działa (ale chciałbym wiedziec na 100%, jeśli ktoś nie dawno uzywal lub uzywa to proszę o odp) jakaś strona, która pozwoli mi zmienić IP, tak by obejść blokady regionalną? nie musi być darmowa, tylko nie chciałbym na darmo wysyłać smsów za 6zł.... a na stronę, którą natrafilem w pewnym poradniku na YT nie mogę się zarejestrować: http://secretsline.biz/ proszę o odp! Edytowane 29 marca 201213 l przez Jordan23Carolina
Opublikowano 30 marca 201213 l Działa ten myk, ale dają za to bany Niestety nie jestem w stanie powiedzieć, czy ww. strona pozwoli Ci na ten zabieg.
Opublikowano 31 marca 201213 l Jak w nowym dashboardzie znaleźć adres email na który jest dany GamerTag? Nie potrafię tego znaleźć W starym wystarczyło wejść w profil>zarządzanie kontem i tam się wyświetlał.
Opublikowano 16 kwietnia 201213 l Siemka. Mam może głupie pytanie, ale niestety jestem w tym temacie zielony ;/ Czy demo ściągnięte z netu i wypalone na płycie pójdzie na nieprzerobionej konsoli? Np. mam demo Dead or Alive 5 i nie wiem czy jest sens wypalać to na DVD bo nie wiem czy będzie działać ;( Bardzo bym prosił o odpowiedź i z góry wielkie dzięki! Pozdrawiam
Opublikowano 16 kwietnia 201213 l Rozumiem że przenoszenie danych z jednej konsoli na drugą (a dokładniej z fata na slima) można robić teraz pendrive'em?
Opublikowano 16 kwietnia 201213 l mam pytanie odnośnie xboxa: czy można pobierać jakis plik z XBL i jednoczesnie grać bez automatycznego wstrzymania pobieranie pliku z Xbl?
Opublikowano 16 kwietnia 201213 l Rozumiem że przenoszenie danych z jednej konsoli na drugą (a dokładniej z fata na slima) można robić teraz pendrive'em? Tak, ale musisz sformatować pena z poziomu konsoli
Opublikowano 16 kwietnia 201213 l mam pytanie odnośnie xboxa: czy można pobierać jakis plik z XBL i jednoczesnie grać bez automatycznego wstrzymania pobieranie pliku z Xbl? tak mozna, jezeli nie grasz w danej chwili w multi
Opublikowano 18 kwietnia 201212 l Siemka. Mam może głupie pytanie, ale niestety jestem w tym temacie zielony ;/ Czy demo ściągnięte z netu i wypalone na płycie pójdzie na nieprzerobionej konsoli? Np. mam demo Dead or Alive 5 i nie wiem czy jest sens wypalać to na DVD bo nie wiem czy będzie działać ;( Bardzo bym prosił o odpowiedź i z góry wielkie dzięki! Pozdrawiam Tak można wypalać na Płycie i penie. Myślę, że to nie łamie regulaminu, aczkolwiek pewności nie mam. http://www.youtube.com/watch?v=ko4-iLBCkhM&feature=related przykładowy film. Jak w nowym dashboardzie znaleźć adres email na który jest dany GamerTag? Nie potrafię tego znaleźć W starym wystarczyło wejść w profil>zarządzanie kontem i tam się wyświetlał. Klikasz na avatara(ludka)dwa razy gałka w prawo-> Windows Live ID Edytowane 18 kwietnia 201212 l przez Zdunek
Opublikowano 19 kwietnia 201212 l Da radę zainstalować grę z płyty na pendrive, czy tylko jest to możliwe w przypadku dysku twardego?
Opublikowano 19 kwietnia 201212 l Aha, ale chyba 8GB pendrive jest za mały. Tak wynika przy próbie instalacji
Opublikowano 20 kwietnia 201212 l Często zależy to od gry. Podpowiem, że Xbox obsługuje peny maksymalnie do 16gigasów Edytowane 20 kwietnia 201212 l przez Zdunek
Opublikowano 27 kwietnia 201212 l Czy postawienie od strony napędu czegoś wielkość Wii może grozić gwałtem na płytach lub uszkodzeniem klocuszka ? [Marcinie nie próbuj wyszukiwać w tym podtekstu seksualnego.] Edytowane 27 kwietnia 201212 l przez Szalona Małpka
Opublikowano 1 maja 201212 l Czy postawienie od strony napędu czegoś wielkość Wii może grozić gwałtem na płytach lub uszkodzeniem klocuszka ? [Marcinie nie próbuj wyszukiwać w tym podtekstu seksualnego.] Zależy w jakiej pozycji
Opublikowano 1 maja 201212 l Czy postawienie od strony napędu czegoś wielkość Wii może grozić gwałtem na płytach lub uszkodzeniem klocuszka ? [Marcinie nie próbuj wyszukiwać w tym podtekstu seksualnego.] Zależy w jakiej pozycji Jeżeli to nie będzie WII, a tylko coś podobnego to spokojnie stawiaj, tylko lekko pochyl w stronę światła :ph34r:
Opublikowano 9 maja 201212 l Witajcie, mam taki problem. Mieszkam we Francji, i kupiłem dzisiaj X360 SLIM 250GB no i fajnie sobie ją ustawiłem kraj Polska, język Polski w zestawie były 2 gry (Forza i Crysis 2) Forza na płytce, Crysis był na kodzie, wpisuje ten kod a tu mi wyskakuje "nie możesz pobrać pliku z twojej lokalizacji" Nosz kurde, o co biega? Zmieniałem lokalizację na Francję i język też francuski - nie działa, potem próbowałem z angielskim - też nie działa. Macie jakąś radę na to? Z góry dzięki za odpowiedź.
Opublikowano 9 maja 201212 l A konto na jaki kraj założone? I nie chodzi o lokalizację, tylko o dane adresowe, itp. - lub w jakim języku są reklamy w menu i inne pierdoły. Jak na Polskę, to załóż drugie na Francję i pobierz z tamtego.
Opublikowano 12 maja 201212 l Dzwoniłem wczoraj na infolinie Microsoftu 8004411796 a że było już po godzinach pracy to się nie dodzwoniłem.Dzisiaj patrzę i mi naliczyło Poł. głosowe międzynarodowe czas 00:34 min. koszt 4,00 zł , czemu taka opłata ? Da się jakoś anulować automatyczną subskrypcję golda czy tylko przez infolinię ?
Opublikowano 12 maja 201212 l https://live.xbox.com/pl-PL/Account?xr=mebarnav Jeśli przy automatycznym odnawianiu na tej stornie możesz kliknąć i zmienić, to anulujesz bez dzwonienia.
Opublikowano 12 maja 201212 l Dziękuję Ci za pomoc,automatyczne odnawianie: Wył. czyli rozumiem że problem rozwiązany i nie mam się co martwić ? Edytowane 12 maja 201212 l przez nemix