Mustang 1 741 Opublikowano 17 września 2012 Opublikowano 17 września 2012 Mam takie pytanie do was bracia xboty . Jest jakaś strona ( dobrze by było jakby była polska ) z opisanymi aczikami do gier ? Coś jak ps3 trophy hunters . Na online center delikatnie mówiąc "mało tego jest " To co podał mattaman - najszybciej mają listy osiągnięć, poza tym publikują dobre poradniki do całości z wyszczególnionym czasem do calaka, minimalną ilością przejść gry na niego i wyszczególnionymi pomijalnymi osiągnięciami. Świetna rzecz jeśli się chce zgarnąć wszystko jak najszybciej. http://www.trueachievements.com/ Moim zdaniem lepsza jeśli chodzi o pojedyncze osiągnięcia - solucje publikują sami gracze, a ich przydatność łatwo sprawdzić patrząc po ilości głosów. Opisy są często niezwykle precyzyjne, nierzadko uzupełniane autorskimi screenami, filmikami lub linkami do najlepszych poradników ze stron fanowskich. Czasem publikowane są mniej ewidentne sposoby, odkryte przez przypadek, a bardzo skuteczne. Po założeniu konta można wyeksponować swoje ulubione osiągnięcia lub umówić się na boosting. Poza tym mają świeże newsy i informacje o promocjach na Live. Ogólnie jeśli klasyczne poradniki to była swoista encyklopedia, to tutaj mamy swego rodzaju osiągnięciową wikipedię - kolejny przykład na to, że w internecie najlepiej oddać narzędzia do publikacji i oceniania wszystkim użytkownikom, a samemu tylko czuwać nad całością. Cytuj
Ins 5 757 Opublikowano 18 września 2012 Opublikowano 18 września 2012 (edytowane) Czy da sie jakos powrocic do zwyklego dashboarda jezeli mam teraz bete nowego ? Edytowane 18 września 2012 przez Ins Cytuj
Daddy 4 226 Opublikowano 18 września 2012 Opublikowano 18 września 2012 nie ma takiej możliwości by cofać aktualizacje w x360. Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 18 września 2012 Opublikowano 18 września 2012 Te kody 48h trial na allegro po złotówce... warto je kupić na zapas, od razu więcej? Czytam coś że te kody się "przeterminowują", prawda to? Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 18 września 2012 Opublikowano 18 września 2012 (edytowane) Wszystkie kody na MSP i Gold które pochodzą z promocji ulegają przeterminowaniu. Pytanie czy te kody, o których mówisz nie pochodzą z jakiejś akcji promocyjnej. Edytowane 18 września 2012 przez DonSterydo Cytuj
typfon 145 Opublikowano 22 września 2012 Opublikowano 22 września 2012 mieliscie tak kiedys ze x0 pokazywal wam podwujnie wszystko na HDD... tak jakby wszystko bylo 2 razy zainstalowane? Cytuj
Dandelion 27 Opublikowano 23 września 2012 Opublikowano 23 września 2012 Podczas gry w Forzę rozłączył mi się pad i teraz nie mogę połączyć go z konsolą. Na padzie migają ciągle zielone diody, ale Xbox nie chce go wykryć. Jakieś pomysły czy konsola od razu do serwisu? Cytuj
Mustang 1 741 Opublikowano 23 września 2012 Opublikowano 23 września 2012 Mały okrągły przycisk na górze pada + przycisk na lewo od portów USB konsoli (Slim). Cytuj
Dandelion 27 Opublikowano 23 września 2012 Opublikowano 23 września 2012 To robiłem jako pierwsze, ale nie pomaga. Z tego co przeczytałem na innych forach to prawdopodobnie poszedł moduł RF. Cytuj
typfon 145 Opublikowano 24 września 2012 Opublikowano 24 września 2012 mój problem z danymi na x0 nabiera rumienców, dane się dublują tylko podczas odświeżania po włożeniu lub wyciągnieciu płyty, a tak wszystko działa i hdd jest oki... ma ktoś podobnie? Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 24 września 2012 Opublikowano 24 września 2012 Wyczyść cache, pokasuj duble, odłącz i podłącz dysk jeszcze raz i zobacz co wtedy się będzie działo. Cytuj
typfon 145 Opublikowano 24 września 2012 Opublikowano 24 września 2012 (edytowane) to samo, nawet go sformatowałem nic nie pomaga telefon do MS wykonany, dysk do wymiany Edytowane 24 września 2012 przez typfon Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 25 września 2012 Opublikowano 25 września 2012 warto rejestrować kartę kredytową by kupować punkty, czy lepiej dalej się bawić w kody na allegro? Co wyjdzie drożej? Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 25 września 2012 Opublikowano 25 września 2012 najwygodniej i najbezpieczniej imo jest polaczenie konta xbl z paypalem ja tak mam zrobione i jestem zadowolony, chociaz i tak zazwyczaj sprawdzam sklepy czy nie ma jakiejs specjalnej oferty na punkty Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 26 września 2012 Opublikowano 26 września 2012 (edytowane) Przecież MSP kupowane z Marketplace od Microsoftu są o jakieś 40% droższe. W każdym sklepie zdrapki są dużo tańsze. Edytowane 26 września 2012 przez DonSterydo 1 Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 26 września 2012 Opublikowano 26 września 2012 w uk az takiej roznicy nie ma :)tylko czasem skepy puszczaja w dobrej cenie czyli £24,5 za 4200 a normalna cena na amazonie to £34chyba Cytuj
mattaman 294 Opublikowano 26 września 2012 Opublikowano 26 września 2012 24 funciaki to normalna cena na allegro Cytuj
owcakkk 0 Opublikowano 3 października 2012 Opublikowano 3 października 2012 Witam! Mam zamiar w najbliższym czasie kupić ową konsolę(4GB, Slim, matowa). Chciałbym zadać parę pytań: -Konsola miałaby służyć do grania w parę tytułów(np. Fight Night Round 4, UFC Undisputed 3, może jakąś grę przygodową). Czy to grania około 1-2h godzin dziennie, w weekendy po około 5h, ta konsola wystarczyłaby? -Czytałem trochę na różnych stronach na temat laseru w 360-ce, jak to z nim tak na prawdę jest? Dodam, że bardzo dbam o swoje rzeczy. -Jakie są wasze opinie na temat tego modelu? Mam zamiar kupić NOWĄ konsolę. Cytuj
Mustang 1 741 Opublikowano 3 października 2012 Opublikowano 3 października 2012 Awaryjnością bym się nie przejmował, bo obecnie Slimki nie sprawiają problemów większości graczy. Rozumiem, że kwestią jest oszczędzanie na dysku twardym lub nie. No więc gry oczywiście będą działać, na zapisywanie stanu gry będzie miejsce i nawet jakaś gra arcade czy demko wejdzie. Natomiast z drugiej strony szkoda pozbawiać się możliwości instalowania gier, która naprawdę wpływa na cichszą pracę konsoli i szybsze loadingi. Tak samo rezerwa na dodatki czy nawet patche (do BF'a ponad 1 giga mają) jest mizerna. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 4 października 2012 Opublikowano 4 października 2012 Witam! Mam zamiar w najbliższym czasie kupić ową konsolę(4GB, Slim, matowa). Chciałbym zadać parę pytań: -Konsola miałaby służyć do grania w parę tytułów(np. Fight Night Round 4, UFC Undisputed 3, może jakąś grę przygodową). Czy to grania około 1-2h godzin dziennie, w weekendy po około 5h, ta konsola wystarczyłaby? -Czytałem trochę na różnych stronach na temat laseru w 360-ce, jak to z nim tak na prawdę jest? Dodam, że bardzo dbam o swoje rzeczy. -Jakie są wasze opinie na temat tego modelu? Mam zamiar kupić NOWĄ konsolę. W Saturnach podobno jest podobno X360 250 Gb z Forza 4 + Wiedźmin 2 + Fifa 13. Sprzedasz Fifę za 150 zł i będziesz miał konsolę z HDD i dwoma świetnymi grami za 850 zł. Cytuj
adamst85 96 Opublikowano 4 października 2012 Opublikowano 4 października 2012 Z awaryjnością teraz to jużnie ma problemów, ja sam jadę na białym Falconie , który ostatnio przyjął na klatę 240 godzin w Skyrima i gitara chodzi. Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 5 października 2012 Opublikowano 5 października 2012 wie ktos moze czy europejski xbox odpali dvd z region 1 ( USA ) ? bo na jednej stronie jest ze nie, a ktos tam pisze ze smiga Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 6 października 2012 Opublikowano 6 października 2012 Na europejskiej konsoli odpalą jedynie gry region free. Musisz sprawdzić czy dana gra jest czy nie jest region free. Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 6 października 2012 Opublikowano 6 października 2012 nie jasno sie wyrazilem, chodzi mi o filmy Cytuj
typfon 145 Opublikowano 10 października 2012 Opublikowano 10 października 2012 dysk wymieniony problem z podwujnym zapisem nadal pozostaję, dziwna sprawa ... czy MS jak wymienia konsole to wymienia na nowe czy da mi jakiś szrot (bo cwaniaczki hdd wcisneli mi używany) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi