Skocz do zawartości

Xbox 360 - pytania

.:marioo:.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

każdą grę da się zgrać na hdd?

próbuję z fifą 13 ale w opcjach gry nie widze nigdzie takiej opcji, w menu hdd tez jak wkładam płytkę to nic się nie pokazuje..

Gość DonSterydo
Opublikowano

Bo to nie w opcjach gry :) W tym okienku w menu konsoli, w którym Ci się wyświetla gra, która jest obecnie w napędzie, naciskasz chyba X i pojawiają Ci się opcje - zagraj, obejrzyj trailery itp. i tam masz opcję "zgraj na dysk" czy coś w tym stylu.

Opublikowano (edytowane)

Raczej nie, też kiedyś go mialem ale s(pipi)il się bez powodu, najlepiej zainwestuj w Sanyo eneloop sa mega za(pipi)iste i sie nie rozładowują :)

Edytowane przez kubson
Gość DonSterydo
Opublikowano (edytowane)

Czy kupując slima 4GB mam jakieś dodatkowe ograniczenia ?

Kiedyś coś słyszałem, że nie można grać chyba w Halo coopa, ale ile w tym prawdy było, a ile plotek to nie wiem. No i czy kolejne gry będą przez taką konsole ograniczane ?

Jest dosłownie garstka gier, które bardziej lub mniej potrzebują do czegoś dodatkowej pamięci, np. Halo 4 do multi, Forza 3 i 4 - dodatkowe auta trasy czy BF3 - paczka tekstur.

Do X360 możesz podłączyć 2x pamięć USB (po 32 Gb każda) i na niej możesz nagrywać gry, dema itp.

Edytowane przez DonSterydo
Gość DonSterydo
Opublikowano (edytowane)

Ale czyli co, nie pogram multi w Halo 4 ?

Z tego co wiem, to nie. Trzeba zgrać 8 Gb danych z drugiej płyty na jakąś pamięć.

Generalnie jak myślisz na poważnie o graniu na X360, to lepiej dać te 200 zł więcej i mieć z HDD 250 Gb. Na dłuższą metę lepiej na tym wyjdziesz.

Edytowane przez DonSterydo
Opublikowano

Znajomy pyta czy jak kupi xbox z dyskiem wypelnionym grami kupionymi z tych lewych kont to czy moze dostac bana jak bedzie gral w nie na swoim, odzyskanym z live GT?

Gość DonSterydo
Opublikowano

Jeżeli dobrze się orientuję, to Microsoft może zbanować także konsolę więc na chusteczkę mu taka gdzie są lewe konta :P

Opublikowano (edytowane)

Gdzie moge kupic w 100% oryginalny od MS pad przewodowy? Wiekszosc aukcji na allegro to :,,oryginalnie zapakowany,, ;/

W ultimie z przesylka wyniesie mnie to 150zl takze cena troche przegieta

Edytowane przez kad2
Gość DonSterydo
Opublikowano

Patrz tam gdzie dają swoje foty i porównaj opakowanie z oryginalnym.

A za przewodowego, nowego pada zapłacisz na 100% więcej niż 100 zł bo z jakiegoś powodu są one droższe od bezprzewodowych.

Opublikowano (edytowane)

Akurat nie musi byc nowy tylko wez znajdz oryginalna uzywke jak rynek jest zalany tzw ,,zamiennikami,,...

Edytowane przez kad2
Opublikowano

Zawiedziony jestem działanie Smart Glass - na tą chwilę nie ma żadnego zastosowania, przynajmniej w grach. Oczekiwałem chociaż takiego minimum jak np. mapa z oznaczonym miejscem gdzie jestem etc.... a tu ..... LIPA nic tylko info o grze

Opublikowano

Xbox SmartGlass Wpieranie:

Gier:

• Ascend
  • Dance Central 3
  • Forza Horizon
  • Halo Waypoint
  • Home Run Stars
  • Karaoke
  • Kinect Sesame Street TV
  • Prima Games

Aplikacji:

• ESPN
  • NBA Game Time
  • UFC

• Elections 2012
  • HBO GO
  • MSN
  • NBC News
  • NOW TV
  • Slacker Radio
  • TODAY
  • Univision

Gość DonSterydo
Opublikowano

W tym roku już na pewno nie będzie, przecież praktycznie miesiąc do końca roku :P

Co najwyżej jakieś okazje w sklepach na święta.