Opublikowano 23 listopada 201410 l problem w tym, ze nie moge podlaczyc konsoli pod router, bo aktualnie jedynym zrodlem netu u mnie jest hotspot wifi z telefonu.
Opublikowano 23 listopada 201410 l połączenie mostkowe robiłem swego czasu, próbuj też z automatycznymi ustawieniami i wyłączaj/włączaj konsolę
Opublikowano 23 listopada 201410 l adresy wpisuj nie w to polaczenie co masz po wifi z telefonu tylko w to ktore pojawi sie jak polaczysz lapka i konsole czyli: - polaczenie wifi z tel - tu tylko wlacz udostepnianie - polaczenie lapek xbox - tu wpisuj adresy w tcp/ipv4
Opublikowano 30 listopada 201410 l Ma ktoś z obecnych Read Dead Redemption lub Bioshocka 2 i złotego Live'a?
Opublikowano 29 grudnia 201410 l czy głośniczki usb i zasilane przez usb beda dzialac podlaczone do x360?
Opublikowano 31 grudnia 201410 l jeśli chcesz combo głośnik usb, dźwięk z tv, zasilanie z x360 to tak, będą działały
Opublikowano 31 grudnia 201410 l ej wbijam na konto na innej konsoli i mi wyskakuje ze nie moge pobrać season pass'a coś jest schrzanione czy nie da się mieć season passa od danej gry na dwóch konsolach?
Opublikowano 31 grudnia 201410 l jeśli chcesz combo głośnik usb, dźwięk z tv, zasilanie z x360 to tak, będą działały nieee mam monitor i nie mam w nim dzwieku, wiec pozostaje mi tylko opcja usb
Opublikowano 1 stycznia 201510 l Zależy od regionu i gry. Czy to Bordelandsy albo Gearsy? tales of borderlands ta nowa gra od telltale @stanby ja tez grałem kiedys na monitorze i podpiąłem zwykłe głosniki do kompa przez jakiś tam kabel więc będzie działać
Opublikowano 12 stycznia 201510 l Gdzie najtaniej wyrwę 360tkę? Sama konsola + pad najlepiej elite/slim 250gb? Może ktoś jakąś dobrą promocje widział? Edytowane 12 stycznia 201510 l przez fredybizkit
Opublikowano 12 stycznia 201510 l Gdzie najtaniej wyrwę 360tkę? Sama konsola + pad najlepiej elite/slim 250gb? Może ktoś jakąś dobrą promocje widział? W Płocku to tylko w media markecie mają jakieś dobre ceny ( superslim ale bez pamięci za 590 był, znajomy wziął i super działa).
Opublikowano 30 stycznia 201510 l W krotce pożyczam x-bona(360, jak w temacie), od kumpla na kilka tygodni, może dłużej. Co powinienem ograć? Interesują mnie głownie exy z dobrym singlem, aka Alan Wake. Posypia sie plusy dla chętnych. 360'ka !!! Edytowane 30 stycznia 201510 l przez MEVEK
Opublikowano 30 stycznia 201510 l Cóż póki co nie ma nic takiego i jest bieda jeśli chodzi o singlowe tytuły. Ale może Dead Rising 3, Sunset Overdrive lub Kolekcja Halo w singlu by ci podeszła
Opublikowano 30 stycznia 201510 l A napisałeś XO hehe, no to jak 360 to Trylogia Gears of War + ew. Judgement Wiedźmin 2 Splinter Cell Conviction Halo Reach albo 3/4 Fable 2 Condemnd Criminal Origins Dead Rising Shadow Complex Lost Odyssey
Opublikowano 30 stycznia 201510 l Nie znam xbox'owych slangów, wiec wybaczcie, jak zmyliłem -> "x-bona", ale ja pisze w temacie o 360'te, wiec dla mnie sprawa jest oczywista. Dziękuje Bogu, za wasze odpowiedzi zieloni przybysze na mej Niebieskiej planecie edit. WoW! Wiedźmin 2 Edytowane 30 stycznia 201510 l przez MEVEK
Opublikowano 10 lutego 201510 l mam xboxa bez wifi, laptop nie ma wejścia lan, a router stoi w innym pokoju, takie coś jak na zdjęciu mi wystarczy żebym hulał online?