Skocz do zawartości

Xbox 360 - pytania

Featured Replies

Opublikowano

problem w tym, ze nie moge podlaczyc konsoli pod router, bo aktualnie jedynym zrodlem netu u mnie jest hotspot wifi z telefonu.

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Wyświetleń 772,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zadowolony. Ciężko mi coś więcej powiedzieć. Na tą chwilę jeszcze ogromnym kalectwem się wykazuję i poza gierkami mam problemy w używaniu xboxa. No ale w końcu to konsola do gier, a te bardzo pozytywn

• Ha czyli obiecali, że wraz z końcem lata czegoś się dowiemy, a teraz mówią, że trzeba poczekać jeszcze kilka miesięcy.. Kpina.

• Gość ALIEN_ALIEN
    Gość ALIEN_ALIEN

Ja tak się zastanawiam nad ponownym kupnem Xboxa dla 2 serii Halo i Fable hehe. Arcade do tych celów będzie chyba najlepszym wyborem ...

Opublikowano

połączenie mostkowe robiłem swego czasu, próbuj też z automatycznymi ustawieniami i wyłączaj/włączaj konsolę

Opublikowano

adresy wpisuj nie w to polaczenie co masz po wifi z telefonu tylko w to ktore pojawi sie jak polaczysz lapka i konsole

czyli:

- polaczenie wifi z tel - tu tylko wlacz udostepnianie

- polaczenie lapek xbox - tu wpisuj adresy w tcp/ipv4

Opublikowano

Ma ktoś z obecnych Read Dead Redemption lub Bioshocka 2 i złotego Live'a?

• 5 tygodni później...
Opublikowano

czy głośniczki usb i zasilane przez usb beda dzialac podlaczone do x360?

Opublikowano

ej wbijam na konto na innej konsoli i mi wyskakuje ze nie moge pobrać season pass'a coś jest schrzanione czy nie da się mieć season passa od danej gry na dwóch konsolach?

Opublikowano

jeśli chcesz combo głośnik usb, dźwięk z tv, zasilanie z x360 to tak, będą działały

nieee mam monitor i nie mam w nim dzwieku, wiec pozostaje mi tylko opcja usb :D

Opublikowano

Zależy od regionu i gry.

Czy to Bordelandsy albo Gearsy?

tales of borderlands ta nowa gra od telltale

@stanby ja tez grałem kiedys na monitorze i podpiąłem zwykłe głosniki do kompa przez jakiś tam kabel więc będzie działać

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Gdzie najtaniej wyrwę 360tkę? Sama konsola + pad najlepiej elite/slim 250gb? Może ktoś jakąś dobrą promocje widział?

Edytowane przez fredybizkit

Opublikowano

Gdzie najtaniej wyrwę 360tkę? Sama konsola + pad najlepiej elite/slim 250gb? Może ktoś jakąś dobrą promocje widział?

W Płocku to tylko w media markecie mają jakieś dobre ceny ( superslim ale bez pamięci za 590 był, znajomy wziął i super działa).

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

W krotce pożyczam x-bona(360, jak w temacie), od kumpla na kilka tygodni, może dłużej. Co powinienem ograć? Interesują mnie głownie exy z dobrym singlem, aka Alan Wake. Posypia sie plusy dla chętnych.

360'ka !!!

Edytowane przez MEVEK

Opublikowano

Cóż póki co nie ma nic takiego i jest bieda jeśli chodzi o singlowe tytuły. Ale może Dead Rising 3, Sunset Overdrive lub Kolekcja Halo w singlu by ci podeszła

Opublikowano

A napisałeś XO hehe, no to jak 360 to 

Trylogia Gears of War + ew. Judgement

Wiedźmin 2

Splinter Cell Conviction 

Halo Reach albo 3/4

Fable 2

Condemnd Criminal Origins 

Dead Rising

Shadow Complex

Lost Odyssey

Opublikowano

Nie znam xbox'owych slangów, wiec wybaczcie, jak zmyliłem -> "x-bona", ale ja pisze w temacie o 360'te, wiec dla mnie sprawa jest oczywista. Dziękuje Bogu, za wasze odpowiedzi zieloni przybysze na mej Niebieskiej planecie   :Coolface:

edit.

WoW!   Wiedźmin 2  :D

Edytowane przez MEVEK

Opublikowano

Na xie jednak gry multi rządzą

Dodam jeszcze pgr i forza

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

mam xboxa bez wifi, laptop nie ma wejścia lan, a router stoi w innym pokoju, takie coś jak na zdjęciu mi wystarczy żebym hulał online?

2e645e7b5bd13981med.jpg

Opublikowano

Chyba tylko oficjalny przekaźnik wifi działa

Opublikowano

Musi być ten oficjalny.