Andreal 2 123 Opublikowano 3 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 Możesz zadzwonić do supportu (pamiętaj jednak, że dzwonisz do Irlandii, kontakt jest po polsku), szybciej się dogadasz niż przez e-mail, dla mnie pomogli po pierwszym kontakcie, także polecam. Jeżeli jednak twojego adresu nie ma w bazie M$, to nic z tym nie zrobisz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kasias Opublikowano 27 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 Panowie, dziwna rzecz. W liście osiągnięć można kasować gry z 0 GS, po prostu naciskając X będąc online. No i mam taką jedną gierkę, którą usuwam w ten sposób "pomyślnie", ale kiedy znów się loguję do Xbox Live, profil gry z 0 GS zawsze wraca. Pokasowałem ślady tej gry w pamięci konsoli (save, jakieś awatary), ale po każdorazowym usunięciu zawsze powraca. Dodam, że nie korzystam z Golda. Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 27 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 popros jakiegos znajomego zeby sprawdzil czy przegladajac twoj profil widzi ta gre, moze to wina tego ze nie masz golda Cytuj Odnośnik do komentarza
MiK86 4 Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Dalej żaden inny wewnętrzny dysk nie podejdzie? Tylko od MS? Cytuj Odnośnik do komentarza
maciekww28 848 Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2015 podejdzie, wybrane modele wd [bEAS/BEVS/BEVT/BPVT/LPVT/BEKT/BJKT/BPKT/BUDT/HLFS/BLFS] ale i tak trzeba go na pc przerabiać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 784 Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Da się jakoś zalogować na konto podając gametag? Albo sprawdzić jakoś na jaki meil było konto? Bo kurde nie mogę się zalogować na swoje pierwsze konto, a chciałem zmienić nazwę aby mieć PiPoLiNiO bez PL, a tak właśnie mam na pierwszym... Nie logowałem się na nim z 5 lat... Cytuj Odnośnik do komentarza
Yan 0 Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Jak zmienić maila przypisanego do konta? Dawno temu zarejestrowalem się na maila... I zrobiłem w nim literówkę Więc adres w Live mam błędny... Mam tam napykane całkiem sporo aczików i punktów, więc nie chce zakłądać nowego konta... Jak to odkręcić? Cytuj Odnośnik do komentarza
maciekww28 848 Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Wszystko zrobisz przez xbox.com Cytuj Odnośnik do komentarza
ash77 3 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 na xbox.com zmienisz ades mailowy i wszystko bedzie współpracować z nowym adresem mimo to stary adres (który jest chyba rodzajem loginu w systemie pozostanie w menusach x360) chodzi mi o ten adres co sie wyswietla w górnym prawym rogu menu na zmiane z kwota gotówki co masz na koncie ja zmieniałem maila po jakis 5 latach (i 30tys GS) uzywania konta w konsoli bo nie mogłem sobie przypomniec hasla do starego maila Cytuj Odnośnik do komentarza
zagul 326 Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Tak w skrócie, miałem kupić ps3, ale już miałem, większość gier ograłem i chyba bym łyknął x360. Teraz kilka pytań:- Jaką wersję najlepiej wybrać ?- Ile kosztuje komplet w stanie idealnym ?- Jakie gry warto ograć ?- Na co zwrócić uwagę przy kupnie konsoli ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2015 (edytowane) - Jaką wersję najlepiej wybrać ? Slim - starszą lub model E - nowszy, wzorowany na XO. Slimka(błyszcząca) jest po prostu najładniejszym xboxem jaki kiedykolwiek wyszedł i raczej nie powinien dużo kosztować. - Ile kosztuje komplet w stanie idealnym ? Na Ceneo wersja E - ta podobna do Xbox One kosztuję w przedziale 800-900, Slimki na pewno będą tańsze. - Na co zwrócić uwagę przy kupnie konsoli ? Na to, by była wersją z dyskiem twardym 250 gb. Rynek jest zalany tańszymi egzemplarzami z pamięcią flashową 4GB, na której ogranie co niektórych gier, potrzebujących instalacji w pamięci wewnętrzenj konsoli, o ile się dobrze jeszcze orientuje, może być uciążliwe, lub niemożliwe. Szerokim łukiem omijaj także starsze wersje konsoli. - Jakie gry warto ograć ? Standard: Seria Halo, Gearsy, Wiedźmin 2(!!!!!) Forza Horizon (!!!), Alan Wake(!), trylogię Mass Effect, jeżeli nie miałeś z nią jeszcze styczności. Kilka dobrych jRPG, które wyszły na początku minionej generacji jedynie na X360, tj. Lost Odyssey, Eternal Sonata, Blue Dragon. Edytowane 29 Sierpnia 2015 przez Hum Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Ta ostatnia slimka zdaje się nie ma wyjścia optycznego audio, jednym do życia niepotrzebne, dla mnie od pewnego czasu konieczne. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 (edytowane) @ Andreal A o tym nie wiedziałem nawet. Faktycznie może być to pewnym utrudnieniem. Czyli w tej wersji konsoli jedynym sposobem na uzyskanie dźwięku 5.1 jest podłączenie jej przez HDMI do TV i puszczenie dalej do kina domowego? Trochę słabo. Edytowane 30 Sierpnia 2015 przez Hum Cytuj Odnośnik do komentarza
marbel007 857 Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Jack 3.5? To jakieś głośniki komputerowe powinny dać radę. Cytuj Odnośnik do komentarza
zagul 326 Opublikowano 4 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 Będą mi wpadać acziki bez golda ? Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 4 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 Jasne że tak Cytuj Odnośnik do komentarza
Zimol 85 Opublikowano 14 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 Jaki dysk do Xboxa 360 pod USB? Ile można GB? Czy jeśli gra jest zainstalowana na zewnętrznym dysku to nie ma problemów z działaniem (dropy, dłuższe loadingi itp)? Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 15 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 Aktualnie można podpiąć każdy dysk, nie ma ograniczenia, co do działania gier nie jestem w stanie się wypowiedzieć, bo nie testowałem takiego rozwiązania. Cytuj Odnośnik do komentarza
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 15 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 Jaki dysk do Xboxa 360 pod USB? Ile można GB? Czy jeśli gra jest zainstalowana na zewnętrznym dysku to nie ma problemów z działaniem (dropy, dłuższe loadingi itp)? no problemo Cytuj Odnośnik do komentarza
Luqat 966 Opublikowano 15 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 Skoro z pendrive'a działały to tym bardziej z hdd. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zimol 85 Opublikowano 20 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 zwykły, najzwyklejszy... mi normalnie działa, szkoda hajsu na nowy mic do Xboxa360. Ps. kiedy ten Fable? Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 14 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Jak Xbox, to wiadomo, że trzeba sprawić sobie eneloopki żeby nie ładować kablem jak osrany lamus. No i teraz pytanie, te z Allegro są spoko czy lepiej poszukać czegoś w normalnych sklepach? Cytuj Odnośnik do komentarza
maciekww28 848 Opublikowano 14 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 są spoko, ja brałem razem z technoline bc250 opierniczyłem na nich maszę gierek na x360, teraz służą mi na łanie Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 17 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 panowie jaki format powinien mieć twardziel by x360 go widział? próbuje formatować fat 32 kolejny raz i dupa :[ Cytuj Odnośnik do komentarza
marbel007 857 Opublikowano 17 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 A nie jest tak że konsola sama sformatuje pod siebie? Czy w ogóle dysku nie widzi? Podłącz poszukać opcji by sformatować dysk. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi